Welke draadloze telefoon kiezen?

Ook al zijn smartphone onmisbaar geworden in onze dagelijks leven, draadloze telefoons zijn nog steeds populair. Hieronder verklappen we jou de verschillende functies van een draadloze telefoon zodat je de juiste keuze maakt.
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg
bloc1_plus_besoin_de_sprinter.jpg

Niet meer rennen om op te pakken

Draadloze telefoons zijn vooral praktisch. Je kan bijvoorbeeld meerdere handsets hebben voor één basisstation. Je beschikt over een persoonlijk en aanpasbaar telefoonnetwerk. Maar het belangrijkste: je hoeft niet meer in volle vaart door het huis te lopen om je op te nemen!

Kies je voor basisstation dat beantwoordt aan de norm DECT/GAP, dan kan je eender welke handset met het DECT/GAP label hierop aansluiten. Je hoeft dus geen handset van hetzelfde merk dan het basisstation te hebben. Echt handig! 

Ontdek onze modellen met 2 handsets of meer

bloc2_un_rťpondeur.jpg

Een antwoordapparaat? Echt top!

Heb je geen tijd of zin om op te nemen? Of ben je gewoon niet thuis? Sommige modellen hebben een ingebouwd antwoordapparaat. Je correspondent laat een bericht achter dat je beluister wanneer het jou uitkomt. In tegenstelling tot smartphone is het antwoordapparaat echt aanwezig op je toestel. Je hoeft je operator niet op te bellen om het bericht te beluisteren, een simpele druk op de knop volstaat.

Ontdek onze modellen met ingebouwd antwoordapparaat

bloc3_une_conversation_tťlťphonique.jpg

Wat als iedereen wilt meeluisteren?

Wil je graag met meerdere mensen naar hetzelfde telefoongesprek te luisteren? Ga dan voor een draadloze telefoon met geluidsversterking. Resultaat: iedereen kan deelnemen aan het gesprek zonder naast de handset te staan.

Andere oplossing: een draadloze telefoon met handvrij-modus. Zo kan iedereen aan het gesprek deelnemen. Je kan ook alleen een gesprek starten, het nadien delen met een andere persoon ook al bevindt deze zich in een andere ruimte.

Ontdek onze modellen met handvrij-modus

bloc4_confort_optimal.jpg

Optimaal comfort voor senioren

Heb je probemen met je zicht? Meer en meer draadloze telefoons zijn voorzien van grote toetsen en/of een groot verlicht scherm dat een groot lettertype toont. Soms heb je ook de mogelijkheid om nog verder te vergroten als je model over een loepfunctie beschikt. Echt praktisch!

Ben je slechthorend? Sommige modellen zijn compatibel met hoorapparaten. Andere bieden zelfs een speciale hoorn aan met beengeleiding-technologie. 

Ontdek onze modellen met grote toetsen en compatibel met hoorapparaten

Sla makkelijk je contacten op

Draadloze telefoons beschikken over een contactenbestand waarin je honderden telefoonnummers kan opslaan. Op sommige modellen kan je zelfs je contacten per groep classeren: familie, vrienden en professionele contacten...

Ga je voor een model met bluetooth? Dan kan je je contactenbestand aanvullen door je opgeslagen contacten op je smartphone of gsm (bluetooth) over te zetten. Heeft je telefoon geen bluetooth? Dankzij de draadloze telefoon met de functie “Kopieer simkaart” zet je makkelijk je contacten over. Je moet enkel je simkaart in de gleuf steken en klaar is kees!

Ontdek onze modellen met geheugen voor 50 nummers en meer

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters