Een mobiele airco kopen

Alle mobiele airco's bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle mobiele airco's
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke mobiele airco bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de mobiele airco's

 • mobiele airco - Mobiele airco kopen - Vanden Borre

  Je kan een mobiele airco kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een mobiele airco online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een mobiele airco online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * mobiele airco aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * mobiele airco betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de mobiele airco gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een mobiele airco via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een mobiele airco. Zoek een winkel in je buurt.

 • Hoe een climatisator/airco kiezen ?

  • Airco en mobiliteit

   TSSclim08_mini.jpg :

   De monoblokmodellen bestaan, zoals hun naam het zegt, uit één unit. Ze zijn compact en ergonomisch en hun grote voordeel is hun mobiliteit. Met hun wieltjes en handvaten verplaatst je ze heel eenvoudig waar je het wenst.
   De split-modellen bestaan uit twee afzonderlijke units. Het deel dat instaat voor de luchtkoeling, wordt buiten geplaatst, op een balkon of tegen een muur van het huis. Voordeel: frisse lucht in alle stilte! De nieuwe afkoppelbare split-units waarborgen een vlotte installatie en gebruiksgemak doordat je ze makkelijk verplaatst.

  • Vermogen en energie

   TSSclim08_energielabel.jpg :

   Het energieverbruik van de airco's staat systematisch vermeld op de energielabels. Dankzij de verschillende klasses (A, B, C,... ) vergelijk je het energieverbruik van de verschillende modellen.

  • Intelligente airco

   TSSclim_bandeau.jpg :

   Om de ideale temperatuur te bepalen beschikken sommige airco's over een intelligent programma. Dit programma beveelt de beste parameters aan voor een optimale frisheid. En omdat je van een koel huis houdt als je thuiskomt, kies zonder twijfel voor een programmeerbaar model.

   Bekijk de programmeerbare modellen

  • Verwarmingsfunctie

   TSSclim08_chauffage.jpg :

   Wie zegt dat de airco enkel dient voor de zomer? Sommige toestellen, de omkeerbare toestellen, verwarmen tijdens de winter. Airco en verwarming in één... ideaal om het aantal toestellen in je huis niet te verdubblen!

  • Ontvochtigen om te koelen

   BCclim_deshumidifier.jpg :

   Wist u dat een hoge vochtigheidsgraad, net als de temperatuur, bijdraagt tot een drukkende warmte. Daarom hebben de airco's ook een ontvochtigingsfunctie die gemeten wordt in l/u. Hoe hoger dit getal, hoe draaglijker de lucht.
   > Kies voor een snelle koeling voor een ontvochtiging van minstens 1l/u.

   Bekijk de modellen met een ontvochtigingsvermogen van minstens 1l/u

  • Welk vermogen?

   Om het vereiste koelvermogen te bepalen, dien je rekening te houden met volgende criteria: de oppervlakte van de kamer waarin je de airconditioner wil plaatsen, het aantal vensters, de ligging. Hou ook rekening met het aantal elektrische toestellen in werking en het aantal personen in de ruimte.

   > Basisregel: tel ongeveer 100 watt per m² of 30 tot 40 watt per m³
   > Voeg daarna 100W per persoon toe, 50W per toestel, 100W voor de verlichting, 100W voor een noordelijke ligging. Tel voor een zuidelijke ligging ongeveer 400W bij.
   Deze cijfers zijn indicatief, voor een vereenvoudigde berekening.

  • Energieklasse

   TSSclim08_son.jpg :

   Het verbruik van de monoblokmodellen is drastisch verminderd. Meer en meer modellen dragen nu het A-label... zonder in te boeten aan efficiëntie (vermogen, enz.)!

   Bekijk de modellen met energielabel A

 • Overzicht merken voor mobiele airco