Batch cooking: een vlottere dagelijkse kookroutine
Heb je al van de foodtrend ‘batch cooking’ gehoord? Het betekent letterlijk 'koken in bulk' en is een georganiseerde methode om in één kooksessie al je maaltijden voor de hele week te bereiden. Je bewaart je maaltijden in vershouddozen, zodat je ze wat later in de week kan benuttigen. Je kan je maaltijden ook invriezen, zodat ze langer goed blijven. Zo hoef je ’s avonds enkel alles op te warmen. Superhandig, toch? Hieronder verklappen we je alle basisregels en geven je enkele tips mee. Volg onze gids en ontdek allerlei handige toestellen! Lees meer
Troeven
Puls Vacuum-functie
Droge en natte voedingsmiddelen
Lekbak
Type | Vacuümmachine |
Vermogen | 110 W |
Kleur | Zwart |
Omschrijving | Makkelijk op te bergen,functie om zakjes te verzegelen |
Bijgeleverde acc. | 8 grote zakken en 10 kleinere |
Bijzonderheden | 18 zakjes inbegrepen |
Gewicht | 1.2 kg |
Vanden Borre-code | 8544883 |