€ 16,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Technische specificaties van
Type Programmeerbaar stopcontact
Kabellengte Niet van toepassing
Productvoordelen Met de digitale schakelaar bespaart u energie, kunt u het laten lijken alsof er iemand thuis is wanneer u er niet bent, en laat u uw apparaten automatisch in- en uitschakelen. Digital timer. Allows the initiation and termination of programmed electrical appliances.Countdown to 99 hours to 1 second.Possibility of 20 cycles per day or week.Display the day,time,status (On / Off).Data backup battery Ni-MH.
Vanden Borre-code 160040
Wat zeggen onze klanten over de WATT&CO DIGITAL TIMER WMP1
2,9

2,9 op 5 | 14 Reviews

Gebruiksgemak

3,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 op 5

P TImer B
Guy Man, 50-64 jaar 18-11-2019
te ingewikkeld en dan nog enkel Franse handleiding die ook nog heel slecht de zaken uitlegt. Begrijp er nog niets van, morgen maar terug naar de winkel
1,0

Gebruiksgemak

Vrouw, 35-49 jaar 17-02-2019
Er zit een Franse handleiding bij. Geen uitleg gehad in winkel hoe we moeten instellen. Al vanal geprobeerd om het artikel in te stellen maar lukt niet. Dus totaal niet tevreden.
1,0

Gebruiksgemak

zeer onduidelijk, moeilijk
02-07-2018
Door de hoge moeilijkheidsgraad voor het instellen van dit apparaatje ben ik genoodzaakt terug naar de winkel te gaan om het te laten instellen.
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

te ingewikkeld
12-03-2016
Veel t ingewikkeld voor wat ik nodig had: een gewone simpele timer, die minuten aftelt. VB. ik laat lamp 30 minuten branden en dan gewoon uit! Instelling is v殚l te omslachtig. Bijgesloten gebruiksaanwijzing is zeer onduidelijk en vreselijk slecht vertaald.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Product volstaat
Nox Kwadraat Man, 50-64 jaar 04-01-2016
Het product lijkt degelijk en doet wat hij moet doen. Het deel dat in het stopcontact moet zit aan de onderkant. Dat is onhandig bij een stopcontact met afsluitdeksel. Nederlandse vertaling van de gebruiksaanwijzing bevat fouten. De Franse vertaling is beter.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Blij met mijn timer van Vanden Borre!
Johan Man, 50-64 jaar 21-11-2015
Door omstandigheden had ik dringend een timer nodig. Bij Vanden Borre in Gent geen probleem: een verkoper hielp mij onmiddellijk met wat ik zocht en in een minimum van tijd was mijn probleem opgelost! Bovendien bleek het om een zeer goed product te gaan met een degelijke handleiding! Met dank!
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

programmeermoeilijkheid !
Jak Man, 50-64 jaar 02-09-2015
Deze timer is ontzettend moeilijk te programmeren. Zelfs de handleiding is onduidelijk en mogelijks foutief. Ik zal deze timer aan niemand aanraden. Ergernis !!!!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Dgitale timer
Marc Man, 50-64 jaar 10-03-2015
Uitstekend product.Spijtig dat er geen handleiding bijgevoegd is.Maar in de winkel kon men me snel verder helpen en heeft men de handleiding keurig uitgeprint.Het personeel was vriendelijk,behulpzaam en heeft me er op gewezen dat voor elk toestel dat Van den Borre verkoopt er tevens een handleiding online beschikbaar is voor de klant op de webside van Van den Borre.Deze kan probleemloos afgeprint worden bij U thuis.Dit verhoogt het tevens het gebruiksgemak en nodeloos heen en weer rijden naar de winkel wat dan weer tijdswinst en onnodige frustraties kan vermijden. Prima service dus en nodigt uit tot weerkeren.
Voordelen
gebruiksaanwijzing via online beschikbaar
Nadelen
geen gebruiksaanwijzing
Stijn Man, 25-34 jaar 26-10-2013
Ik gebruik het als timer om de frietketel uit te schakelen, zodat deze niet te lang kan blijven aan staan, als we deze vergeten uit te schakelen. Het toestel doet dit prima, maar het is jammer dat de timer niet ingesteld blijft staan na gebruik en dat het gebruik zelf niet zo logisch in elkaar zit
Voordelen
zeer veel functies
Nadelen
lastige software handleiding lezen is echt nodig
ingewikkeld en handleiding kan veel beter;
de cock jacques Man, 65 jaar of ouder 05-10-2012
het zal zeker een uitstekend product zijn maar het vraagt heel wat tijd om het onder controle te krijgen, ook al omdat de handleiding toch wat beter kan
Voordelen
zeer veelzijdig
Nadelen
ingewikkeld
Een review schrijven over de WATT&CO DIGITAL TIMER WMP1

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug