De ORAL-B EB20 X3 PRECISION CLEAN is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 37 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B EB20 X3 PRECISION CLEAN

ORAL-B EB20 X3 PRECISION CLEAN

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B EB20 X3 PRECISION CLEAN

Algemeen

Omschrijving Borsteltje x3 voor elektrische tandenborstel Braun Oral B
Type Ronde opzetborstels

Vanden Borre-code 8742146

Reviews voor het product ORAL-B EB20 X3 PRECISION CLEAN

4,7

4,7 op 5 | 15 Reviews

Gebruiksgemak

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

Voor de beste reiniging
4,0
24/03/21
Normaal gesproken gebruik ik mijn opzetborstels veel te lang. Volgens mij gebruik ik mijn huidige al zes maanden. Het probleem is gewoon dat ik niet weet wanneer ik aan een nieuwe toe ben. Maar met deze nieuwe CleanMaximiser techniek komt daar heuse verandering in. Hoe ouder de borstel wordt, des te geler hij kleurt. Na het product een maand getest te hebben zie ik al een lichte gele tinteling ontstaan. Waarschijnlijk is hij over drie maanden aan vervanging toe. Maar deze borstels hebben nog meer in petto. Zo verwijdert hij 2 keer zoveel tandplak en is daarom geschikt voor de grondige reiniging. Behalve dat deze borstels wat duurder kosten dan de gewone manuele tandenborstels zijn het echte aanraders.
Super product
5,0
Rickw 24/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vooral de wijziging van kleur maakt het duidelijk wanneer je de borstel dient te vernieuwen. Deze toevoeging ervaarde ik als pluspunt tijdens het testen van dit product. Ook de smalle vorm ervaar ik als pluspunt. Dit omdat ik nu overal makkelijk bij kom. Ook het resultaat is beter dan traditionele borstels. Dit merk ik in de gladde tanden.
Fijne opzetborstel.
5,0
Roos40 22/03/21
Nu ik de precision cleanmaximiser opzetborstel een paar weken gebruik. Moet ik zeggen dat ik in het begin tijdens het testen van deze opzetborstel even moest wennen aan de stevigheid van de borstel. Maar na een tijdje gebruiken was ik er aan gewend. Mijn tanden worden goed schoon en alle tandplak is weg na gebruik. Wat ik fijn vind is dat de groene borstelharen na verloop van tijd verkleuren. Ze worden dan geel. Dan is het tijd om de borstel te vervangen.
fijne gladde witte tanden
5,0
ilona85 05/11/18
Fijne tandenborstels. Ik gebruik deze op mijn Oral B Genius 8000N. Ze passen goed op dit model en gaan veel poetsbeurten mee. De borstel haartjes verkleuren als deze aan vervanging toe zijn. Ik heb deze gratis gekregen om te testen. Ze zijn ideaal. De haartjes van de borstel gaan niet alle kanten op staan. Het is een stevige borstel.
Goed product
5,0
HeleneChantal 26/10/18
Een prettig opzetborsteltje, omdat ik niet zo’ n grote mond heb ben ik blij dat de borstelkop klein genoeg was om goed mijn gebit te reinigen. Hij maakt goed schoon, of het beter is dan andere type kan ik met mijn mond niet voelen. Maar de test resulteaten zeggen dat het een topper is, en dat wil ik gaag geloven. Hij is fijn! Ik heb deze gratis gekregen om te testen en koop ze als ze op zijn zeker bij!