De ORAL-B IO ULTIMATE PACK WH X4 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 39 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B IO ULTIMATE PACK WH X4

ORAL-B IO ULTIMATE PACK WH X4

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B IO ULTIMATE PACK WH X4

Algemeen

Omschrijving 100% verwijdering van tandplak
Type Ronde opzetborstels

Vanden Borre-code 8124019

Reviews voor het product ORAL-B IO ULTIMATE PACK WH X4

4,8

4,8 op 5 | 130 Reviews

Goede opzetborstels
5,0
E3__ 23/10/20
Het zijn simpelweg erg fijne opzetborstels. Ze doen niks heel bijzonders of unieks maar ze zijn gewoon van hele goede kwaliteit en doen hun werk goed.
Zeker een aanrader
5,0
Jessdr1988 22/10/20
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel proper poetsresultaat en ook het gevoel dat ik minder last van tandplak heb sinds ik deze opzetborstel gebruik. Zeer blij dat ik deze heb mogen testen.
Geweldige borstel
5,0
16/10/20
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De opzetborstel is een perfecte borstel. Hij is niet te groot waardoor deze goed in de mond ligt. Qua hardheid ook juist goed. Hij heeft zachte haartjes maar toch juist niet te zacht waardoor je nog goed kan poetsten. Is ook niet pijnlijk wanneer je deze gebruikt. De opzetborstel is makkelijk om te reinigen en makkelijk om op de borstel te plaatsen. De opzetborstel al een paar maanden in bezit op te testen. Is zeker een aanrader
Hele goede opzetborstel!
5,0
Joep94 15/10/20
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De Oral B ultimate clean opzetborstel geeft mij het beste resultaat. Een erg schoon gebit en hopelijk minder vaak naar de tandarts. Ik heb de borstel een aantal weken in gebruik. De snelle rotaties die de borstel realiseert maakt het poetsen erg aangenaam. De borstel is iets groter dan de Oral B precision clean die ik hiervoor had. Dit vind ik prettiger. Ik heb de borstel mogen testen. Ik ben benieuwd hoe duurzaam hij is.
Top opzetborstels
4,0
Cbrndza 14/10/20
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ten eerste ben ik zeer tevreden met deze opzetborstels. Ik heb ze nu een paar maand getest en de presentaties zijn prima en mijn tanden worden netjes schoon. Wat ik vooral een voordeel vind is dat ze er perfect passen bij mijn io tandenborstel. Zo ziet het er uit als een geheel wat positief werkt voor het design van de tandenborstel.