Serviceicoon moersleutel

Service voor 't leven

icoon tekstballons
"Ook voor mijn oven?" - Kris, 32 jaar
"En voor mijn kapotte tv?" - Lydia, 76 jaar

Jazeker. Onze service is er óók om je oven te installeren en om je tv te herstellen als hij niet meer werkt. We zijn er voor 't leven. Voor jouw leven. Dat betekent dat de service bij Vanden Borre niet stopt bij de verkoop. Je kan op onze ondersteuning rekenen vóór, bij en na je aankoop. Voor levering en installatie, garantie en reparatie. Dat beloven we.

Onze engagementen

Vůůr je aankoop

De producten in ons gamma worden zorgvuldig geselecteerd door onze ervaren elektrospecialisten. Ze vergelijken de beschikbare producten op de markt en kiezen de beste uit voor onze winkels en onze webshop. Van degelijke klassiekers tot de laatste nieuwigheden en de slimste technologieën. Zo maak jij straks een slimme keuze.

Bij je aankoop

Gevonden wat je nodig hebt? Je neemt je nieuwe toestel meteen mee of wij zorgen ervoor dat je je aankoop snel in huis hebt. Ook voor de installatie kan je op ons rekenen.

Na je aankoop

Laat je toestel het afweten of stoot je op een probleem? Onze dienst na verkoop is er voor jou. Bel 02 334 00 00 en onze eigen techniekers proberen je voor je groot elektro en tv eerst telefonisch verder te helpen met duidelijke instructies. Heel wat problemen geraken op die manier snel en eenvoudig opgelost. Lukt het toch niet? Dan plannen ze een afspraak in en komen ze je toestel zo snel mogelijk bij je thuis herstellen. Kleine toestellen mag je naar de winkel brengen. Als het kan, geven we je graag een vervangtoestel mee voor deze producten.

Onze andere pijlers

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters