Le AEG CLEAN 6000 AL61C2OG n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les aspirateurs traîneaux
Voir les aspirateurs traîneaux

Découvrez nos aspirateurs traîneaux et trouvez votre aspirateur traîneau parmi 79 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

AEG CLEAN 6000 AL61C2OG

AEG CLEAN 6000 AL61C2OG

Ce produit n'est plus disponible !

Spécifications techniques du AEG CLEAN 6000 AL61C2OG

Général

Type Aspirateur traîneau sans sac
Puissance 700 W
Puissance d'aspiration maximale Non communiqué
Niveau sonore 74 dB
Capacité 1.6 l
Filtre moteur Filtre moteur lavable
Filtre de sortie d'air Filtre HEPA H12 lavable
Filtre divers Filtration par système multicyclone
Sans fil Non
Accessoires inclus Rangement accessoires, suceur plat, brosse parquet, brosse standard 2 positions, embout pour matelas/fauteuil
Autres accessoires fournis Brosse turbo en option
Type de tube Métal télescopique
Système parking Oui
Longueur du cordon 7 m
Rayon d'action 10 m
Technologie cyclonique Oui
Antipoils d'animaux Non
Puissance réglable Oui
Particularités Rangement vertical ou horizontal, roues XL recouvertes de caoutchouc
Composé de plastique recyclé 50 %
Éco-chèques acceptés Oui, en magasin
Couleur Vert
Poids 7.08 kg
Dimensions (HxLxP) 30.4 x 28.3 x 42.2 cm

Code Vanden Borre 7958773

Avis pour le produit AEG CLEAN 6000 AL61C2OG

4,4

4,4 sur 5 | 26 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

5,0
Beste zakloze stofzuiger
Cool 03/06/23
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Allereerst zuigt deze stofzuiger erg goed en zeer grondig, ook groter vuil. Hij is daarbij ook vrij stil, en de stofzuiger beweegt vlot. De zuigmond laat ik gewoon staan op Auto Floor Mode, werkt goed. Het design is echt het allerbeste, er zitten geen onderdelen in de stofbak wat ervoor zorgt dat je deze gemakkelijk kan legen, de stofbak een grotere capaciteit heeft en de stofzuiger ziet er mooi uit. De stofzuiger is compact en al zeker doordat de stofzuiger rechtop kan staan en je kan de stang aan de onderkant vasthangen. Ook zeer handig dat je de handgreep ergens aan kan hangen. De stofzuiger voelt ook degelijk aan en de RVS buis geeft een premium gevoel. Ook handig dat alles vastklikt! Snoerlengte is net goed. Wel zit er bij deze Ocean Green versie geen 3-in-1 accessoire bij met afstofborstel, maar dat is niet erg.
3,0
Eerste maal gebruikt
Alain68 07/04/23
Hoewel het gebruik van gerycleerde plastics aangemoedigd mag worden is de bouw van de slang heel fragiel en geeft weinig vertrouwen naar duurzaamheid. De zuigkracht is goed en het leegmaken van het reservoir gaat ook prime. Ik denk dus dat het toestel duurzamer zal zijn dan de toebehoren (slang, e.d.)
5,0
Perfecte werking 15 dagen na aankoop
Marc1961 27/06/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Er werd gevraagd om 15 dagen na aankoop een review te plaatsen en tot op heden werkt het toestel perfect
4,0
Aanrader
Nicky0308 09/02/22
Heel gemakkelijke stofzuiger zonder zak. Heel tevreden van deze aankoop. Handig formaat, steel kan je makkelijk aanpassen naar je grote. De standen voor het zuigen kan je ook aanpassen. Ik vind het zelf ook een heel mooi model door zijn doorzichtige bak. Je ziet of hij vol is. Ik kan hem al niet meer missen.
4,0
TOPstofzuiger
Sweety80 19/01/22
Wij hebben sinds vorig jaar een steelstofzuiger en ik ben er niet zo tevreden van dus ik wilde graag nog eens een gewone sledestofzuiger testen. Wat een wereld van verschil. Vooreerst deed ik de doos open vond daar een knap ogend toestel, niet dat dit er echt veel te doet maar het oog wil ook wat natuurlijk :) Het in elkaar zetten ging zonder moeite en ik ben er direct ingevlogen, wat een toptoestel! Het zuigt als de beste, rolt mooi mee, lang snoer en maakt geen oorverdovend lawaai zoals sommige andere stofzuigers. Ik ben zeer tevreden van dit toestel!!