Le LG TONE FREE DFP8 n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les écouteurs
Voir les écouteurs

Découvrez nos écouteurs et trouvez votre écouteurs parmi 266 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

LG TONE FREE DFP8

LG TONE FREE DFP8

Ce produit n'est plus disponible !

Spécifications techniques du LG TONE FREE DFP8

Caractéristiques principales

Type In-ear True Wireless
Réduction active du bruit Oui
Connexion Bluetooth
Autonomie max. des écouteurs 10 h
Autonomie max. avec boîtier de charge 24 h

Général

Type In-ear True Wireless
Réduction active du bruit Oui
Microphone intégré Oui

Connexions

Connexion Bluetooth
Bluetooth Oui, 5.0

Commande

Boutons de commande Oui
Assistant vocal Google Assistant

Alimentation

Temps de charge Non communiqué
Autonomie Fast charge 5 minutes de charge offrent environ 1 heure d'écoute
Alimentation Batterie intégrée, rechargeable via USB type-C
Autonomie max. des écouteurs 10 h
Autonomie max. avec boîtier de charge 24 h

Accessoires inclus

Accessoires fournis Câble USB type-C

Caractéristiques supplémentaires

Utilisation Utilisation quotidienne
Particularités rechargeable également via wireless

Caractéristiques physiques & dimensions

Résistant à l'eau et à la poussière Oui, IPx4
Couleur Noir

Code Vanden Borre 8013020

Avis pour le produit LG TONE FREE DFP8

4,4

4,4 sur 5 | 29 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

Top geluid !
4,0
18/11/21
Heb dit product mogen testen, en ben erg onder de indruk geweest van deze oortjes, zowel van de pasvorm als van het geluid!! Top kwaliteit . Nog nooit zo goeie oortjes gehad dat zo goed van vorm zaten. Over het geluid ook geen klagen van, echt een product dat moet doen wat moet doen! Echt top !
Zeer aangenaam verrast!
4,0
manZee 22/10/21
Aangenaam verrast door de geluidskwaliteit en gebruiksgemak! Eerste ervaring met noise cancelling vraagt wat gewenning maar wat een wereld van verschil in vergelijking met 'gewone' oortjes. - Intensiteit: 9/10 Je kan het zo intens instellen als je wil dankzij de equalizer in de app. - Kwaliteit: 8/10 Algemeen zeer goed, voelt kwalitatief aan. - Bass: 9/10 Perfect te regelen ook - Dual mic call clarity: 10/10 Mic werkt perfect, niet 1 hapering tijdens min. 6u gesprekstijd. Active Noise Cancellation: 10/10 Even wennen maar is nu genieten om volledig ondergedompeld door de bossen te lopen. MERIDIAN sound technologie: Volle klanken op elke preset, verschillende modi perfect in te stellen. Gebruiksgemak: Verbinding: 7/10 Bluetooth is zeer stabiel, alleen loopt het soms verkeerd in combinatie met mijn Smartwatch (Samsung) als ik een oproep krijg Batterijduur: 9/10 Batterij gaat lang mee, handig opberg/oplaaddoosje met batterij-indicatie is top! Algemeen geef ik de oortjes 9/10, het is een stabiel product dat zeer intuïtief werkt en ook tijdens zweterige sportsessies perfect blijft zitten.

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer aangenaam verrast!
4,0
manZee Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 22/10/21
Dit was mijn eerste ervaring met noise cancelling, vraagt wat gewenning maar wat een verschil met gewone oortjes :) ! Heb deze intussen enkele weken actief getest gedurende ettelijke loopsessies alsook telefoongesprekken tijdens het werk achter mijn pc. MERIDIAN sound technologie: Volle klanken op elke preset, verschillende modi perfect in te stellen. - Verbinding: 7/10 Bluetooth is zeer stabiel, alleen loopt het soms verkeerd in combinatie met mijn Smartwatch (Samsung) als ik een oproep krijg - Batterijduur: 9/10 Batterij gaat lang mee, handig opberg/oplaaddoosje met batterij-indicatie is top! - Intensiteit: 9/10 Je kan het zo intens instellen als je wil dankzij de equalizer in de app. - Kwaliteit: 8/10 Algemeen zeer goed, voelt kwalitatief aan. - Bass: 9/10 Perfect te regelen ook - Dual mic call clarity: 10/10 Mic werkt perfect, niet 1 hapering tijdens min. 6u gesprekstijd. Active Noise Cancellation: 10/10 Even wennen maar is nu genieten om volledig ondergedompeld door de bossen te lopen. Algemeen geef ik de oortjes 8/10, het is een stabiel product dat zeer intuïtief werkt en ook tijdens zweterige sportsessies perfect blijft zitten.
Voordelen
geluidskwaliteit;, makkelijk in te stellen, makkelijke bediening
Nadelen
geen
Mooi design met goede geluidskwaliteit
4,0
Walaa 08/10/21
Ik vind het product best tegenvallen voor die prijs. Ik maak veel gebruik van het openbaar vervoer en alle momenten dat ik naar buiten ga doe ik ze in. Er staat dat het het geluid van buitenuit helemaal uitsluit. Dit is alleen niet echt zo, ik hoor namelijk toch de geluiden om me heen. Het geluid is wel van goeie kwaliteit, zuiver en intens. Als ik de oordopjes gebruik om te bellen dan horen de bellen mij heel duidelijk ( in tegenstelling met de oordopjes die ik zelf in mijn bezit heb). Gemakkelijk te gebruiken dmv een app die je op je telefoon kunt installeren. Zo zie je ook hoeveel batterij er nog is per oortje en ook het bakje heeft een aparte overzicht. Ik heb ze in deze testperiode 1 keer hoeven te laden. Dus echt een top batterijduur. Over de UV-Nano technologie ben ik niet echt te spreken, want ik zie toch oorsmeer in de oortjes blijven. Ik heb het product met kabel opgeladen. De ronde design vind ik geweldig.

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

DFP8 oortjes zijn super
5,0
brca 25/09/21
na deze oortjes enkele weken te hebben kunnen testen moet ik toegeven dat het een positieve beleving is. Kraakhelder geluid, Bass maar ook hoge tonen zijn zeer aangenaam en ook het bluetooth bereik is super. Zowel het luisteren naar muziek als het voeren van (telefoon)gesprekken verloopt feilloos mede dankzij de dual microfoons. De opties ANC en LAS (active noise cancelation en Listen to ambient sound) werken ook verrassend goed waarbij je in de ene modus omgevingsgeluid gaat weren waardoor de muziek beter tot zijn recht kan komen of in de andere modus kun je ervoor kiezen om juist het omgevingsgeluid beter te horen doorheen de muziek om bijvoorbeeld veiliger doorheen het verkeer te bewegen. De batterij gaat lang mee (na een dag toch wel intensief muziek luisteren wanneer het kon zag ik dat de batterij van de behuizing nog steeds 40% capaciteit had) Opladen is met een USB-c aansluiting (kabel meegeleverd) en gaat ook heel snel. Aan de hand van de led op de voorzijde van de behuizing kun je de batterijstatus afleiden alsook via de app. de UV-nanotechnologie zorgt er dan weer voor wanneer de oortjes in de behuizing aan het opladen zijn deze eerst vrijgemaakt worden van schadelijke bacteriën (tot 99,9%) De app laat je toe om vele opties te gaan afstellen naar eigen voorkeur wat het gebruik van deze oortjes zeker ten goed komt. Het gebruik van de app zelf verloopt ook zeer intuïtief. een aanrader voor iedereen :)
Voordelen
eenvoudige maar veelzijdige app, passen goed, anc en las, uv nano