Le LG 34WP550 n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les moniteurs pc
Voir les moniteurs pc

Découvrez nos moniteurs pc et trouvez votre écran pc parmi 95 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

LG 34WP550

LG 34WP550

Ce produit n'est plus disponible !

Spécifications techniques du LG 34WP550

Général

Type Écran PC
Résolution d'écran 2560 x 1080 pixels (UltraWide Full HD)
Taux de rafraîchissement Jusqu'à 75 Hz
Temps de réponse 5 ms
Type d'écran LCD
Technologie d'écran IPS
Rapport d'image 21:9
Hauteur réglable Oui
Éco-chèques acceptés Non

Confort et sécurité

Écran incurvé Non
Haut-parleur intégré Non
Luminosité 250 cd/m²
Contraste statique (standard) 1000 :1
Contraste dynamique Non communiqué
Inclinable Oui

Fonctions

Écran tactile Non
Port DVI Non
Connexion VGA Non
Entrées HDMI Oui
Thunderbolt Non
DisplayPort Non

Compatibilité

Synchronisation avec carte graphique AMD FreeSync
Sortie casque audio Oui

Consommation

Classe énergétique F
Consommation annuelle Pas communiqué
Consommation 29 kWh/1000h
Consommation HDR Pas d’application
Coût énergétique 11.31 euros/1000h
Classe énergétique HDR Pas d'application

Caractéristiques physiques & dimensions

Norme VESA 100 x 100
Poids 6.8 kg
Dimensions (HxLxP) 56.8 x 81.6 x 26 cm

Accessoires inclus

Câble HDMI fourni Oui

Caractéristiques supplémentaires

Particularités -

Code Vanden Borre 7972857

Avis pour le produit LG 34WP550

5,0

5,0 sur 5 | 4 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

Groots beeldscherm van degelijke kwaliteit
5,0
Ann V 06/02/22
Ik kreeg een kans om dit product enkele dagen uit te testen en was aangenaam verrast door het design (zwart, minimalistisch) en de ergonomische kwaliteiten (verstelbaar in hoogte, maar ook vlot te kantelen om invalshoek te optimaliseren). Vlot in gebruik te nemen! Deze stevige 'ultrawide' is echt enorm breed, waardoor je zonder problemen simultaan in meerdere documenten naast elkaar kan werken. Let op: best niet gebruiken als schermuitbreiding van je laptop, want dan geraken je ogen wel degelijk vermoeid doordat ze erg fel van links naar rechts moeten verplaatsen! Wat wel kan is dat je jouw laptop koppelt, maar het scherm verdubbelt en enkel werkt op de LG ultrawide. Reactie van het beeld is trouwens enorm snel: hoge verversingssnelheid. Waardoor ook bewegende beelden goed tot hun recht komen!
goede kwaliteit
5,0
ibtisam chikri 06/02/22
Ik heb deze monitor een paar weken mogen testen en ben meteen fan van dit heerlijk scherm. Het monteren van de monitor ging heel vlot en je hebt geen gereedschap nodig. Het beeldkwaliteit is supergoed, je krijgt een aangenaam kleur- en contrastrijk beeld. Ook vind ik het veel fijner werken dan twee schermen naast elkaar. Je kunt het scherm verstellen in de hoogte wat naar ergonomisch werken toe zeker een pluspunt is. Het is een mooie monitor met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding en ik raad hem zeker aan.
Perfecte workbuddy
5,0
06/02/22
Ik heb deze monitor enkele weken mogen testen. Voor de installatie heb je geen extra gereedschap nodig. Ik gebruik deze monitor vooral om op te werken. Daarbij is de werkruimte die je krijgt gewoon weg super. Je kan makkelijk 2 vensters in volledige grote openen. Indien nodig kan je zelfs 4 vensters open staan hebben zonder dat deze te klein en onbruikbaar worden. Dankzij de blauwfilter heb je ook minder rap last van vermoeide ogen. Natuurlijk is er naast werk ook tijd nodig voor ontspanning, zo heb ik deze monitor gebruikt om ook te gamen en om op netflix naar content te kijken. Hierbij is de HDR een echte voltreffer. De kleuren spatten van het scherm. Al bij al is deze Monitor een dikke aanrader.
Geweldig ultrawide scherm
5,0
Giovanni_S 20/01/22
Dit 34? ultrawide scherm zorgt voor een optimale toevoeging aan uw bureau. Dit scherm is zowel bruikbaar als werksetup of als gamesetup. Installatie en aansluiten is een fluitje van een cent met een hdmi-kabel. Het ultrawide scherm zorgt voor een uitermate gebruiksgemak. Je opent makkelijk 2-3 programma?s naast elkaar. De leesmodus is een leuke extra, door minder gebruik te maken van ?blauw licht? is het stukken aangenamer om lange teksten op een scherm te lezen. Het scherm is daarbovenop in hoogte verstelbaar en diagonaal kantelbaar, wat een meerwaarde is! Ik ben alvast fan! Prima scherm met uitstekende beeldkwaliteit!