€ 1.124,95 Ou

Caractéristiques

  • Type de sol: Tous sols durs

  • Capacité réservoir: 4 L

  • Largeur travail: 30 cm

Services et Garantie

Garantie légale 2 ans

Valable sur tous les produits

Livraison à domicile 7 jours sur 7

Nous livrons votre commande gratuitement à domicile 7 jours sur 7.

Gratuit
Livraison en point de retrait

Nous livrons votre commande gratuitement dans un point de retrait à proximité de votre domicile.

Gratuit
Garantie Remplacement Direct

3 ans d’échange à neuf en cas de panne

€ 50,00
J'achète
Ajouté
Que disent nos spécialistes à propos du

Kärcher BR 4.300  

Le Kärcher BR4.300 est un aspirateur avale-tout compact, qui lave également vos planchers. Il offre une pression puissante, idéale pour nettoyer et sécher tous les types de sols en un seul mouvement, y compris les surfaces avec structure ou avec joints. 

Automatique 

Le compresseur de ce nettoyeur pour sol permet à l’appareil d’avancer tout seul lorsqu’il nettoie. Pas besoin donc de le déplacer vous-même. Pratique !  

Sol sec ou mouillé 

Les bandes d’aspiration sont douces et nettoient ainsi sans problème les sols secs, aussi bien dans les mouvements avant que dans les mouvements arrière.  

Rapide et efficace 

Votre sol est propre et sec en un clin d’oeil. Avec le Kärcher BR 4.300, vous nettoyez en une heure jusqu’à 200 m² de surface. 

Réservoir d’eau 

Les réservoirs pour l’eau propre et l’eau sale sont facilement détachables. Vous les videz et les remplissez ainsi en toute facilité !

Accessoires pour KARCHER BR 4.300
LES INDISPENSABLES
Autres accessoires aspirateur
Spécifications techniques du
Type de sol Tous sols durs
Capacité réservoir 4 L
Largeur travail 30 cm
Aspirer et laver simultanément
Nettoyage au détergent Oui (non obligatoire)
Alimentation Secteur
Puissance 820 W
Câble 10 m
Accessoires Brosse ronde, bonnette microfibre pour sol, ...
Dimensions (hxlxp) 118 x 33.5 x 39 cm
Poids 11.5 Kg
Niveau sonore 72 dB
Vanden Borre-code 8577250
Que disent nos clients sur KARCHER BR 4.300
3,8

3,8 sur 5 | 4 Avis

Gebruiksgemak

4,0 sur 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Ik ben zeer blij met dit toestel.
Nadia Vrouw, Nieuwe gebruiker 23-08-2019
Een jaar geleden nieuwe vloer gelegd: woodstone. Zeer mooi, maar door de oneffenheden én een hond in huis, kreeg ik de vloer niet echt proper. Dit toestel doet zijn werk: het schrobt de vloer en zuigt het water ineens op. Mijn vloer is terug proper.
Voordelen
doet wat het belooft
Nadelen
geraakt niet onder de zetel
Accessoires Karcher Zuigbalk compleet Blauw 300
David Vrouw, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 23-11-2018
Dit is een goed product deze hebben wij ook gekocht en we zijn er heel tevreden over, een groot probleem als je onderdelen zoals de zuigbalk of andere moet vervangen door slijtage, kan je ze niet altijd bij de verdelers vinden, op online kun je ze vinden maar het zou beter zijn als je ze bij een verdeler kan vinden en ze zijn heel duur op online zijn ze goedkoper maar het is een zoekwerk .
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

naar gelang de ruimte aan te raden
05-10-2018
het toestel is vooral heel geschikt voor grotere ruimtes....omdat je vooral goed resutaat krijgt als je in banen kan poetsen.....als je schuin gaat of veel moet draaien laat hij veel water achter...hij geraakt ook niet onder zetel of kasten....Voegen of sterke vlekken krijgt hij niet echt schoon (mss wel bij aankoop van andere schuurborstel met langere haren)al bij al aangenaam in gebruik geen gedoe meer met emmers ,schuurborstel en dweilen....dus naargelang de ruimtes die je moet schoonmaken een aanrader.
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 30-01-2017
Ik heb deze schrobmachine gekocht voor de reiniging van het steentapijt in huis. voor ik tot de aankoop overging heb ik lang getwijfeld tussen de BR.4300 en de professionele uitvoering BR 30/4 maar deze laatste heeft als enige voordeel dat je de zuigbalken omhoog kunt zetten en je dan iets natter kan schrobben en voor het dubbel van de prijs moest dit niet voor mij. De BR4.300 doet uitstekend zijn werk en is achteraf makkelijk zuiver te maken. minder dan 2 weken voor de aankoop had ik de vloer met de hand geschrobd en dacht dat het dan wel proper was maar na het eerste gebruik van de machine stelde ik vast dat het afval water echt zwart zag. ook de vlekken die ik met de hand er niet helemaal afgekregen had, werden nu vlot weggeschrobd. de volgende keren dat ik het toestel gebruikte zag je dat het water een heel stuk properder was. het onderhoud van het toestel is eenvoudig, een tijdje stationair laten draaien met proper water in de tank en daarna de watertanks leegmaken en uitspoelen. aan de onderkant moet je de zuigbalken dan nog even proper vegen en klaar. het toestel maakt iets meer lawaai dan een gewone stofzuiger maar dat valt al bij al goed mee. Ik heb 1 nadeel ondervonden, het toestel zorgt zelf voor wat luchtverplaatsing waardoor stof of andere losse onzuiverheden weggeblazen worden en meestal naar de kanten waar het toestel niet bij komt. mijn oplossing is om eerst even met de gewone stofzuiger er door te gaan alvorens met de schrobmachine te poetsen.
Voordelen
makkelijk te onderhouden, makkelijk in gebruik, reinigt super goed
Nadelen
blaast stof weg
Ecrire un avis sur le KARCHER BR 4.300

Donnez votre avis et tentez de remporter un bon d’achat de 50 €