Geef dit jaar mooie momenten cadeau

Op momenten die er echt toe doen, kan je vertrouwen op Vanden Borre. Ook met Kerstmis dus, dé allermooiste tijd van het jaar. Meer zelfs: wij doen er alles aan om december nog warmer, gezelliger en onvergetelijker te maken. Zo kan jij volop mooie momenten beleven met vrienden, familie en geliefden.

Geef dit jaar ...

Nieuw: Fnac Vanden Borre digitale cadeaukaart

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Een cadeaukaart natuurlijk! Met een Fnac Vanden Borre digitale cadeaukaart heeft de gelukkige ontvanger een ruime keuze tussen al onze producten. En de cadeaucheque is zowel geldig in de Fnac- en Vanden Borre-winkels als op vandenborre.be en op fnac.be. Echt top!

Liever een gewone cadeaukaart? Die vind je in al onze winkels.

Ik schenk een digitale cadeaukaart

Elke dag een nieuwe verrassing

Leuke cadeau-ideetjes, wedstrijden, tips om je geschenken in te pakken, recepten voor een heerlijk kerstdiner, beauty-advies voor de eindejaarsfeesten ...

Achter de luikjes van onze adventskalender zitten originele tips en verrassingen. En hij is vanaf vandaag beschikbaar op onze website!

Super, ik open de kalender

Vier 2020 in stijl

De leukste inspiratie voor feestelijke cadeaus, handige reviews over toestellen, alles om je huis 100% partyproof te maken ...

Lees ons magazine en bereid je optimaal voor op de mooiste feesten!

Ik lees het magazine

Shoppen bij Vanden Borre op zondag

Heb je het tijdens de week superdruk? En zijn je zaterdagen ook vaak volgeboekt?

Geen paniek! De meeste van onze winkels openen hun deuren ook op zondag in december. Zo kan jij kerstshoppen wanneer het jou past.

Welke winkels zijn open op zondag?

Jouw pakjes = op tijd onder de kerstboom

Een gouden tip: wacht niet tot de laatste dagen om je cadeautjes te bestellen. Maar voor de late beslissers of eeuwige twijfelaars is Vanden Borre de redder in nood.

Kies voor onze snel-sneller-snelst oplossingen zodat je met het juiste cadeautje aan de feesttafel verschijnt.

Al mijn pakjes op tijd onder de kerstboom!

Jouw cadeaus, altijd aan de laagste prijs

Bij ons vind je al je kerstcadeautjes gegarandeerd aan de laagste prijs. Want zoals altijd passen wij onze prijzen aan elke actie van concurrenten aan.

Heb je ergens anders toch een lagere prijs gezien? Dan betalen wij je het verschil terug. En dat tot 30 dagen na je aankoop. Zeg nu zelf, wie doet beter?

Vertel me er alles over

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters