Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5347

4,3

€ 599,00 Of - Simulatie
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 50,00

3 jaar omruiling bij panne

Karakteristieken

  • Type: IPL (Intense Pulsed Light)

  • Geschikt voor huidtypes: I-II-III-IV-V

  • Huidskleursensor: Ja, intelligente sensor

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 50,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5347

Voor wie graag met een gladde huid door de zomer fladdert, heeft Braun een nieuw semidefinitief epileerapparaat ontworpen: de Silk-expert Pro 5. Dit IPL-toestel is zowel voor vrouwen als voor mannen de ideale tool om lichaamshaar langdurig te verwijderen. Benieuwd naar de troeven en werking van deze serie? Lees meer

Productkenmerken van BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5347
Type IPL (Intense Pulsed Light)
Geschikt voor huidtypes I-II-III-IV-V
Huidskleursensor Ja, intelligente sensor
App beschikbaar
Huidcontactsensor
Automatisch flitsen
Behandeltijd onderbenen 5 min.
Oppervlakte venster 1.5 cm≤
Geschikt voor het gezicht Ja, met bijgeleverd accessoire
Niet geschikt voor rood, lichtblond, wit en grijs haar
Type lamp Niet-vervangbare lamp
Connectiviteit
Voeding Op netstroom (adapter/stroomsnoer bijgeleverd)
Oplaadtijd Niet van toepassing
Gewicht 1.1134 kg
Vanden Borre-code 8051461
Wat zeggen onze klanten over de BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5347

Klanten score

4,3

4,3 op 5 | 40 Reviews

Gebruiksgemak

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Pijnloos en gemakkelijk in gebruik
Marigona Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 13-06-2021
Ik ontving het product en begon meteen te lezen hoe ik het moest gebruiken. Heel veel informatie dat op mij afkwam maar in werkelijkheid heel makkelijk in gebruik! Ik kreeg hierbij ook een mooi case en een Venus scheermesje. Tijdens het testen van het product was ik bang dat ik pijn ging hebben maar dit was het geval absoluut niet! Pijnloos, gemakkelijk in gebruik en vooral snel. Je bent max een half uur bezig per week voor uw hele lichaam. Ik ben tevreden en raad het aan!
Voordelen
gebruiksvriendelijk, pijnloos
Nadelen
duur
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Prijs/kwaliteit
Nelly Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 13-06-2021
Na enige tijd zoeken naar het geschikte lichtontharingsapparaat kwam Braun Silk-Expert er als beste uit. Bij het testen merkten we al vlug dat Braun zijn belofte waar maakt. Scherpe prijs, zeer goede kwaliteit, nagenoeg pijnloos ontharen en blijvend resultaat. Je betaald net iets meer voor zoveel meer terug te krijgen. Dankzij de hoge kwaliteit is het een product die zeker een mooie levensduur heeft. Na een 3 tal weken had ik al zichtbaar minder haargroei.
Voordelen
bijna pijnloos, werkt echt, levensduur
Nadelen
duur maar correct
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een aanrader!
Inneke Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 13-06-2021
Een heel aantal weken geleden heb ik dit apparaat voor het eerst gebruikt. Dit was tevens mijn eerste ervaring met laserontharing. Eerlijk gezegd wist ik niet goed hoe dit in z'n werk ging, maar na wat opzoekwerk begreep ik dat door de lichtflits de haartjes worden afgebroken en op lange termijn niet meer zouden groeien. Het is een beetje zoeken hoe je 't apparaat moet gebruiken, en tijdens mijn eerste sessie was ik verrast over het gevoel dat de flits gaf op mijn huid. Ik dacht dat het pijnloos was, maar de flits geeft op gevoelige plaatsen zoals de oksels een soort van scherpe prik. Echter vond ik al na de eerste sessie dat mijn haargroei opvallend minder was. Zeker een aanrader!
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Mooi en gemakkelijk te gebruiken
Sarah Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 13-06-2021
De Braun Silk Expert pro 5 komt in een mooie verpakking. Je krijgt 3 verschillende kopstukken en een scheermesje erbij. Het is gemakkelijk te gebruiken en geeft een tintelend gevoel. Ik ben van huidtype lichtbruin en heb zwarte haren. Ik ben nog maar 4 weken bezig en zie een verschil in haargroei maar het mag voor mij nog beter. Ben benieuwd wat het geeft na een paar maanden. Ik denk dat je sowieso wel moet blijven scheren. Maar al bij al ben ik tevreden.
Voordelen
mooie design, gemakkelijk te gebruiken
Nadelen
geen zonnebril
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Professionele IPL-behandeling voor thuis
Tasha Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 13-06-2021
Ik ben erg verbaasd over de effectiviteit van dit ontharingsapparaat. Ik gebruik het apparaat nu een viertal weken, en ik begin de resultaten te zien: er komen minder haartjes door, en de haartjes die wel doorkomen zijn fijner en lichter. Het apparaat is erg handig in gebruik. Zo kan je grotere oppervlakten, zoals benen, makkelijk behandelen d.m.v. de slide-functie. Tijdens het testen van het product viel het mij op dat de behandeling zo goed als pijnloos verloopt (iets waar ik op voorhand een beetje bang voor was). Het enige wat je voelt is de warmte van de lichtflitsen. Maar hiervan kan je makkelijk de intensiteit aanpassen, en bijvoorbeeld de meest lichte intensiteit gebruiken voor onder de oksels. Een handig product om in huis te hebben!
Voordelen
mooie opbergdoos, slide-functie voor grotere oppervlakten, handig in gebruik
Nadelen
geen veiligheidsbril
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Ook voor blonde haartjes
Bren 12-06-2021
Door Corona mochten we helaas niet meer naar de schoonheidsspecialiste gaan, waardoor ik dit product in huis wilde halen. Ik was redelijk ongerust door mijn donkerblonde haren, dus ik ben dankbaar dat ik dit product heb mogen testen. Ik moet toegeven dat ik verrast en enthousiast ben. Het product is zeer makkelijk in gebruik, gewoon even in het stopcontact steken en het is klaar voor gebruik. Je ziet niet meteen resultaat, maar na het apparaat 4 weken te gebruiken merk ik dat de nieuwe haartjes dunner en in mindere maten terugkomen, ook bij donkerblonde haren! Het bijgeleverde scheermesje is ook zeer handig in gebruik. Het enige nadeel vind ik dat er geen bril meegeleverd wordt. Ondanks dat de handleiding uitlegt dat het veilig in gebruik is, vind ik het licht toch heel fel. Voor de rest vind ik dit een super product en raad ik het aan aan iedereen die in hetzelfde schuitje zit!
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product!
WendyVDS Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 12-06-2021
Dit toestel is gebruiksvriendelijk, ligt makkelijk in de hand, werkt snel en vrijwel pijnloos. Ik ben het nu bijna een maand aan het testen, en ik merk nu al dat de haartjes minder snel terugkomen (wat met een klassiek scheermesje al na een paar dagen het geval was). Het is nog afwachten of ze na meerdere behandelingen permanent zullen wegblijven, maar het toestel heeft mij tot nu toe zeker weten te overtuigen. De preciesieopzetstukken zijn ook zeker een pluspunt, zo kan ik ook de moeilijk bereikbare of gevoelige plaatsjes zoals knieholtes of bikinilijn goed bereiken. Ook handig is de opbergtas, zodat alles netjes kan opgeborgen worden. Ik zou het toestel dus zeker aanraden, voor wie voorgoed van die vervelende haartjes af wil! Een kleine investering, die zeker de moeite waard is!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Ipl 5347
Sofie Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 12-06-2021
Dit IPL apparaat komt samen met een scheermesje en 3 extra koppen. 1 voor de grotere gebieden, 1 voor de bikinlijn en 1 voor het gezicht. De kop die er standaard op zit gebruik ik vooral voor de oksels. Dit alles kan je opbergen in een prachtige, zachtroze, opbergtas die zeker een opvallend plekje verdient in de badkamer! Ik heb dit product gratis ontvangen en heb deze nu reeds 6 weken getest. In het begin gebruik je deze 1 keer per week, maar uiteraard mag je je meer ontharen met een scheermesje. Later gebruik je het toestel naar behoefte, het verschilt van persoon tot persoon. Het toestel is niet te zwaar en ligt goed in de hand. Deze kan enkel gebruikt worden via het stopcontact. Dit lijkt een nadeel, maar is voor mij een voordeel aangezien de oplaadbare toestellen dikwijls overladen werden en de batterij snel kapot ging. Goed ontharen, daarna afspoelen en afdrogen op voorhand is zeer belangrijk. Een plekje huid met een haartje of een vuiltje kan namelijk pijnlijk zijn bij het behandelen. Als je daarop let dan voel je het, zelfs met een gevoelige huid zoals ik, amper. Het toestel past iedere flits automatisch aan aan mijn huidtint, ik hoef dus zelf niets meer in te stellen. Is het nog te gevoelig heb je een 'zachte' en een 'extra zachte' stand. Na 6 weken merk ik al duidelijk verschil! De haartjes worden zwakker en zijn veel minder aanwezig.
Voordelen
doet wat het beloofd, mooi, snel
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed IPL apparaat, je hoeft geen schrik te hebben
Fauve Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 12-06-2021
Tot nu toe ben ik tevreden over het product. Ik heb het product intussen 5 weken gebruikt, met een frequentie van 1 behandeling per week (zoals de handleiding voorschrijft). Aanvankelijk was ik sceptisch tegenover dit soorten producten. Ik had vooral schrik dat ik per ongeluk in de flits zou kijken. In het begin was het dan ook zoeken naar een goede methode om alles veilig te doen. De eerste sessie verliep moeizaam maar bij de 2de sessie had ik mijn draai al gevonden. Verder was ik ook bang dat het pijn zou doen, maar dit valt zeker goed mee. Er zijn nl 3 standen (extra zacht, zacht, normaal). Voor mijn onderbenen gebruik ik stand 3 en voel ik amper iets. Je voelt dat het wat warmer wordt maar doet geen pijn. Stand 3 voor de bikinilijn voelt wel onaangenaam voor mij (het gevoel dat er haartjes uitgetrokken worden precies, wat nochtans niet zo is) dus daarvoor gebruik ik stand 2 wisselen en dat gaat dan wel weer goed. Het hangt dus wat van de zone af en je kan zelf de intensiteit aangeven. De Senso Adapt functie met 10 standen vind ik ook zeer goed. Hoe lichter de huid, hoe hoger de intensiteit van de flitsen. Met 10 niveaus kan het toestel dus goed de intensiteit aanpassen per plaats op de huid. De slide functie is zeer handig zodat je in 1 beweging je benen bijv kan behandelen. Voor mijn benen en bikinilijn ben ik 20 minuutjes bezig en dat 1x per week. De handleiding vind ik duidelijk, alle nodige info heb ik terug gevonden. Lees die zeker op voorhand!! Minpunt is dat je de stekker altijd moet insteken, het heeft dus geen batterij functie. Dat vind ik dus wel onhandig. Het resultaat: De eerste 3 sessies merkte ik eerlijk gezegd helemaal nog geen resultaat, wat eigenlijk normaal is want er staat dat je vanaf 4 weken pas resultaat kan verwachten. Na 5 weken komen er nog steeds haartjes door maar ik vind wel al dat haartjes zachter en fijner zijn. Op mijn onderbenen komen ze zelfs minder snel door heb ik de indruk. Volgens de handleiding bekom je duidelijk resultaat tussen de 4w en 12w, dus na 5 weken ben ik toch best tevreden. Ik denk gewoon dat je niet mag verwachten dat er helemaal geen haartjes meer zijn. Volgens mij is het eerder dat ze veel trager terug komen en als ze terugkomen dat ze zachter en lichter zijn. Globaal gezien ben ik tot nu toe dus al tevreden. Ik hoop natuurlijk wel dat er nog meer en betere resultaten volgen, aangezien dit toch wel een zeer duur product is. Ik kijk dus zeker uit naar de komende weken om nog meer resultaat te zien.
Voordelen
gemakkelijk om zelf ipl behandeling te doen, doet niet echt pijn, goede kwaliteit
Nadelen
je moet geduld hebben voor he resultaat, prijzig
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Top apparaat
Lies Vrouw, 35-49 jaar 11-06-2021
Sinds een paar weken gebruik ik nu dit apparaat en ... wauw!! Wat een resultaat al tot hiertoe! De eerste keer heb ik het getest op een klein stukje op mijn been (zoals in de handleiding staat). Omdat ik hier geen problemen/reacties op had, heb ik de rest van mijn benen en oksels al een aantal weken onder handen genomen. Ik merk al een duidelijk verschil dat de haartjes niet zo snel terugkomen en je gemakkelijk wat langer kan wachten tot de volgende scheerbeurt/behandeling. Het apparaat zelf werkt met lichtflitsen en moet langs beide kanten contact maken met de huid. Dit is niet overal even gemakkelijk, maar dan zijn er de kleinere opzetstukken die je kan gebruiken. Ik raad ook aan om eerst met de laagste stand te beginnen om gewoon te worden aan de flitsen. De eerste was het even schrikken omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Het apparaat zit in een stijlvol en compact zakje, samen met een scheermesje (eerst moet je de haartjes zelf weg scheren voor je het apparaat kan gebruiken). Het product zelf is duur in aankoop, maar nu ik het heb kunnen testen kan ik het wel aanraden aan omdat het echt gemakkelijk werkt en snel resultaat geeft!
Voordelen
goed resultaat, duidelijke handleiding
Nadelen
duur
Een review schrijven over de BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5347

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug