De SENNHEISER HD350 BT WHITE is niet meer beschikbaar!

Bekijk alle koptelefoons
Bekijk alle koptelefoons

Ontdek al onze koptelefoons en kies je hoofdtelefoon uit 141 toestellen.

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

SENNHEISER HD350 BT WHITE

SENNHEISER HD350 BT WHITE

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de SENNHEISER HD350 BT WHITE

Sennheiser HD 350BT

Hou je van muziek en van een geweldige audiokwaliteit? De Sennheiser HD 350BT-draadloze luidspreker is voor jou gemaakt. Geniet van een intense sound met diepe en dynamische bassen.†

Stijlvol op je hoofd

Voor een comfortabel gevoel, is de Sennheiser HD 350BT gemaakt van hoogwaardige materialen. Hij is robuust, maar ook stijlvol en is opvouwbaar voor een groter gebruiksgemak. †

Autonomie tot 30 uur

Met de Sennheiser HD 350BT hoef je je geen zorgen te maken over de autonomie. Deze draadloze hoofdtelefoon gaat tot 30 uur mee. Is de batterij toch bijna leeg? Gebruik de snellaadfunctie!

Technische specificaties over de SENNHEISER HD350 BT WHITE

Algemeen

Type Over-ear hoofdtelefoon
Gebruik Alledaags gebruik
Stof- en waterbestendig Neen

Functies

Active Noise Cancelling Neen
Ingebouwde microfoon Ja

Extra kenmerken

Verwisselbare kabel Neen
Bedieningsknoppen Ja, touch

Stroomvoorziening

Max. batterij-autonomie 30 u.
Voeding Herlaadbare batterij (Li-ion)
Fast charge autonomie Niet meegedeeld

Fysieke eigenschappen & afmetigen

Kleur Wit
Plooibaar Ja

Vanden Borre-code 8267928

Reviews voor het product SENNHEISER HD350 BT WHITE

4,0

4,0 op 5 | 10 Reviews

Gebruiksgemak

3,3 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,3 op 5

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een nieuwe klankervaring
4,0
Wendoline 18/12/20
Ja, inderdaad, een nieuwe klankervaring. Ik hoorde nieuwe details in de muziek die ik reeds ettelijke keren heb beluisterd. Qua klank voor mij alle punten. "Waarom dan toch maar een 'goed'?", hoor ik jullie denken. Wel, er zijn ook een aantal minpuntjes, maar de meeste ervan wist ik wil op voorhand. * De oorschelpen zijn inderdaad kleiner dan mijn vorige (goedkoper en niet draadloos) exemplaar. Afmetingen: 4 (binnen) en 8 (buitenkant) cm breed en 6 (binnen) en 9 (buitenkant) cm hoog. Een nieuwe hoofdtelefoon is altijd even wennen. Ik heb getwijfeld om hem terug te sturen omdat hij toch niet zo comfortabel zit als mijn vorig exemplaar. Toen ik de vorige terug even in gebruik nam, moest ik echter ook aan die terug wennen en zat ook de oude niet meer zo goed als in mijn herinneringen. * Er komen inderdaad net iets vaker meldingen i.v.m. de batterijduur dan je zou verwachten, maar niet zo vaak als ik reeds in andere reviews heb gelezen. Eenmaal de batterij plat is, kun je niet verder luisteren, gezien er geen aansluiting voor een kabel is voorzien. Ook luisteren terwijl hij aan het opladen is lukt blijkbaar niet. * Als je hem per ongeluk laat aan staan, schakelt hij zichzelf niet uit. Blijkbaar gaat de batterij dan (uiteraard) verder leeg. Geen muziek voor mij de volgende avond dus. Bij deze zal ik zorgen dat hij eerder opgeladen is zodat ik ook voor deze situaties voldoende marge heb. Voor de volledigheid: ik heb hem niet opgeladen toen ik hem kreeg en moest hem pas na een kleine 2 weken voor het eerst opladen terwijl ik hem iedere weekavond wel een paar uur gebruik. * De pauzeknop werkt, maar de volgende en vorige knop niet, toch niet op deze pc (wel op mijn laptop). Dit zal wellicht aan een instelling liggen, maar die heb ik tot nu toe niet gevonden. * groot voordeel: draadloos, dus ik kan nu ook vrij door het huis bewegen. Nadeel hierbij is dat je je eigen voetstappen (contactgeluid) in de hoofdtelefoon hoort. * groot voordeel: voor minder dan 20 euro kun je andere kussentjes kopen. Laten die versleten kussentjes nu net de reden zijn waarom ik mijn vorig exemplaar (waar qua klank nog niets mis mee was) heb vervangen door dit exemplaar.

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Handige koptelefoon
4,0
Koen 30/04/20
Zeer lange autonomie. Eens je de knopen gewoon bent, gemakkelijk te bedienen. Vlotte verbinding tussen verschillende toestellen. Sluit het externe geluid redelijk goed uit.
Voordelen
lange autonomie
Nadelen
klemt na een tijdje toch op de oren