De AEG AR61UD1UG is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle robotstofzuigers
Bekijk alle robotstofzuigers

Ontdek al onze robotstofzuigers en kies je robotstofzuiger uit 39 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

AEG AR61UD1UG

AEG AR61UD1UG

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de AEG AR61UD1UG

Algemeen

Schoonmaakroute Methodisch
Mappingsysteem Camera
Maximale zuigkracht Niet meegedeeld
Leegstation Neen
Dweilfunctie Neen
Automatisch hervatten na opladen Neen
Verdiepingsherkenning Ja
Geschikt voor meerdere ruimtes Ja
Tapijtdetectie Neen
Geschikt voor drempels Ja
Volume stofbak 0.2 l
Afgrondsensoren Ja
Spraakassistent Google Assistant
Type vloer Alle harde vloeren + laag en hoog polig tapijt (enkel stofzuigen)
Volle stofbak-indicator Ja
Luchtfilter HEPA 12-filter
Touch sensoren Neen
Turbo Power Functie Ja, manueel
Antidierenharen Ja
Max. batterij-autonomie 120 min.
Oplaadtijd 4 u.
Automatisch opladen Ja
Type batterij Lithium-Ion
Aantal virtuele muren Neen
Bijgeleverde accessoires 2 zijborstels
Bijzonderheden Smartphone connection, gyroscope, tot 120min gebruikstijd
Kleur Grijs
Afmetingen (HxBxD) 7.8 x 35 x 7.8 cm
Gewicht 2.9 kg
Type Robotstofzuiger
Geschikt voor donkere vloeren Ja

Vanden Borre-code 7841043

Reviews voor het product AEG AR61UD1UG

4,1

4,1 op 5 | 10 Reviews

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

5,0 op 5

Design

4,5 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

5,0 op 5

Keuze van de accessoires

4,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 op 5

Stil

5,0 op 5

5,0
Geweldig!
Esther 30/10/23
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor ons echt een meerwaarde! Zo fijn om m aan te kunnen zetten wanneer we zelf weg zijn en dan thuiskomen in een weer schoon huis ? wij vinden dat ie ook prima in de hoekjes enz komt! Hij ziet er ook nog eens tiptop uit ?
4,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Aeg stofzuigrobot
Willy Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 16/10/23
Werkt perfect voor onze bedoelingen de hond blijft er af
5,0
Elke ochtend met een schone vloer de dag beginnen!
Sharonvh 11/09/23
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben de stofzuiger nu een paar weekjes in gebruik. We hebben een kat, een kleuter en een baby. Wat is dit heerlijk, elke ochtend beneden komen op een schone vloer. Je kan hem zo instellen dat hij snachts (of elke gewenste tijd) begint met stofzuigen, zo heb je er zelf geen last van, en begin je elke dag weer netjes! Hij komt overal, en baant zich zelfs een weg tussen je stoelpoten. Je kan de kracht instellen, hoe krachtiger hoe sneller hij leeg gaat. Maar hij houdt dat makkelijk vol, oppervlakte van 25 m2 doet hij 45 a 60 min over, en heeft nog voldoende batterijduur over. Met kids is het echt een toegevoegde waarde, het geeft je meer tijd voor andere dingen, en je huis blijft toch netjes aan kant op deze manier! Hij ziet er ook netjes uit, is dus niet erg dat hij in de woonkamer staat.
5,0
AEG it is!
LinnB 05/09/23
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Als eigenaar van de AEG AR61UD1UG robotstofzuiger ben ik onder de indruk van verschillende aspecten van dit apparaat. Ten eerste biedt het krachtige prestaties, waardoor het effectief stof, vuil en dierenharen kan verwijderen van mijn harde vloeren. Het slimme navigatiesysteem is ook handig gebleken, omdat het de robot in staat stelt om obstakels te detecteren en zich aan te passen aan verschillende kamers in mijn huis. Bovendien heeft de stofzuiger een indrukwekkend lange batterijduur, wat betekent dat hij grote ruimtes kan schoonmaken zonder vaak te moeten worden opgeladen. Ik kan ook programmeerbare schema's instellen, zodat mijn huis schoon is wanneer ik thuiskom. En de stille werking van de robot is een groot voordeel, vooral omdat ik hem 's nachts kan laten werken zonder anderen te storen. Het onderhoud van de robot is ook eenvoudig, met verwisselbare borstels en filters die gemakkelijk schoon te maken en te vervangen zijn. Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen om in gedachten te houden. De prijs van de AEG AR61UD1UG kan voor sommige mensen buiten hun budget vallen, wat een belangrijk nadeel is. Bovendien merkte ik dat de robotstofzuiger beperkte functionaliteit heeft op tapijten, vooral op diepere tapijten en hoogpolige tapijten, waar hij moeite heeft om grondig schoon te maken. Een ander nadeel is het ontbreken van een automatisch vuilnisbak leegmaaksysteem, wat betekent dat ik de stofopvangbak regelmatig moet legen. Ondanks deze nadelen ben ik over het algemeen tevreden met mijn AEG AR61UD1UG robotstofzuiger. Het heeft mijn dagelijkse schoonmaaktaken aanzienlijk vereenvoudigd en mijn vloeren schoon en fris gehouden.
5,0
Goede robotstofzuiger
Robkees 05/09/23
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hey is een goede robotstofzuiger. De dag dat hij binnen kwam was toevallig net onze schoonmaakster geweest. Benieuwd hoe hij werkt en alles juist op te zetten hebben we hem toch direct geprobeerd en nog steeds zoog hij verrassend veel vuil op. Met name kleine dingen zoals zand. Ik vond hem ook bijzonder stil wat een erg prettige bijkomstigheid was. Daarnaast is hij mooi plat ook het docking station waardoor ik hem makkelijk uit het zicht kon installeren. Bekabeling moet wel goed vastgemaakt worden anders wil deze nog wel daarin verstrikt komen te zitten. Verder weet hij ook lastig bereikbare plekjes (smalle toegang) en redelijke drempels nog te nemen. Al met al ben ik bijzonder tevreden over mijn aankoop.
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters