€ 229,00 Of

Karakteristieken

  • Type: Roomijsmachine

  • Koelsysteem: Koelturbine

  • Inhoud: 1.5 L

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 20,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

Maak roomijs in een handomdraai

  • Met de Domo DO 9066 I maakt u heerlijk roomijs, sorbets en bevroren yoghurts binnen het uur. Deze roomijsmachine bereikt vriestemperaturen van -18癈 tot -35癈. Met zijn inhoud van 1,5 l maakt u makkelijk roomijs voor het hele gezin.
  • Uitrusting: deze Domo- ijsmachine is uitgerust met een ingebouwde compressor en heeft een vermogen van 150 Watt. Op het lcd-display ziet u de temperatuur en de resttijd. U krijgt ook een spatel en maatbeker meegeleverd.
  • Niet meer voorvriezen: de Domo DO 9066 I hoeft u niet eerst voor te vriezen in de diepvriezer om zo de koelaccu op te laden. U gebruikt dit toestel meteen om heerlijk roomijs te maken.
  • Praktisch: voeg ingredi雗ten toe via het transparante deksel met vulopening. Via de verwijderbare kom is dit toestel heel makkelijk te reinigen.
  • Nakoelen: de Domo DO 9066 I kan nog een uur nakoelen om de consistentie van het roomijs te behouden.
Technische specificaties van
Type Roomijsmachine
Koelsysteem Koelturbine
Inhoud 1.5 L
Bereidingstijd 60min
Vermogen 150 W
Timer
Receptenboek
Diversen Gratis spatel
Kleur Inox
Vanden Borre-code 8730660
Wat zeggen onze klanten over de DOMO DO 9066 I
4,4

4,4 op 5 | 21 Reviews

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,5 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super smooth ijs en sorbet
Janice Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 05-06-2019
Mijn eerste poging was een grote succes ... na het maken van de custard mengeling (ik gebruikte de warme bereiding) heeft mijn machine romige vanille ijs gemaakt in slechts 30 minuten. Wij hebben een paar bollen direct gegeten en de rest in de diepvries gedaan. Enkele uren later (en de dag daarna) was het nog een beetje harder maar toch niet ijzig. De 2e poging was ook een succes ... mango sorbet. Nog gemakkelijker dan roomijs en ook zeer lekker en een goede structuur na 35 minuten in de machine. Een echt degelijke toestel. Controls zijn duidelijk, bak en deksel degelijke kwaliteit. Het maakt wel wat lawaai maar dat stoort niet veel. Ik vreesde dat de capaciteit (1,5 liter) te klein zou zijn maar gezien hoe snel het werkt kan ik altijd een 2e keer laten lopen om grotere hoeveelheiden te maken voor feesten.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Degelijk kwalitatief toestel
Deavy Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 29-07-2018
we eten graag ijsjes zowel in de zomer als in de winter dus dacht ik een ijsmachine te kopen. De prijzen in de categorie van ijsmachines met compressor lopen wel geweldig uiteen! Vrienden van ons hebben ook een DOMO en waren al tevreden over hun toestel. Na wat zoeken op internet kwam ik ook wel telkens uit bij DOMO betreft prijs/kwaliteit. Na wat wachten (toch een maand) was de ijsmachine toegekomen. Het toestel neemt best wel wat plaats in op het keukenaanrecht. Het is ook een zwaar toestel. De inox-look geeft het toestel een industri雔e look, wat meteen ook de indruk van degelijkheid geeft. Tegelijkertijd laat je wel snel vingerafdrukken achter op inox. Ik had het emmertje wat groter verwacht. Het emmertje mag niet in de vaatwas, voor mij een minpuntje... aan ijsjes maken heb je al heel wat afwas, het emmertje erbij afwassen kan dan ook wel zeker? Toen ik de eerste keer het toestel hoorde draaien vond ik het wel veel lawaai maken. Ondertussen ben ik er aan gewoon. De toetsen zijn groot en het display makkelijk af te lezen. De toetsen zitten wankel in het toestel en ik ben telkens bang dat ik ze zal doorduwen... zachte druktoetsen met nauwer contact zouden gemakkelijker zijn. Aan de slag dan maar: internet en vooral Pinterest afgezocht naar recepten. Blijf weg van de ?no churn? recepten! Ondertussen heb ik roomijs (enkel room), gelato (room-melk) en sorbet gedraaid met het toestel. Alledrie komen ze er perfect uit! Er zit een veilgiheid ingebouwd voor mocht het ijs te hard zijn om te draaien, dan stopt de motor om verhitting van de motor te voorkomen. Bij het toestel zit een plastiek schepje/spateltje bijgeleverd. Aanvankelijk vond ik het er nogal onhandig uitzien dus gebruikte ik een siliconen spatel om het ijs van de mengspatel te halen maar achteraf blijkt de bijgeleverde hardere spatel handiger te zijn. Een gouden tip: koop glazen schalen om je ijs in te verscheppen en zet die schalen de dag voordien in de vriezer. Het gedraaide ijs is nog redelijk zacht en zo voorkom je dat het ijs te snel smelt tijdens het uitscheppen. De kinderen vinden het natuurlijk super om zelf gemaakt ijs te eten en ik vind het zelf wel spannend om verschillende smaken uit te proberen. Ik hou ook seizoensvruchten in de gaten om economisch ijs te draaien.
Voordelen
snel gedraaid, degelijk
Nadelen
inox laat vingerafdrukken achter, wankele druktoetsen, veel lawaai, groot
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Franky Man, Gevorderde gebruiker 18-04-2018
Werkt bijna zo goed als de professionele machines die ik gebruikte in de restaurants gebruikte
Voordelen
gebruiks gemak om ijs te maken
Nadelen
uitscheppen van het ijs (draai element)
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

aan te bevelen product
andre Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 29-09-2017
we zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de roomijs
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
Jean-Marie Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 26-05-2017
gemakkelijk te bedienen, Kan alle soorten ijs bereiden. Moet wel nog 2 uren in vrieskast om bolletjes ijs te scheppen.
Voordelen
kan alle soorten ijs maken, gemakkelijk te bedienen
Nadelen
te scheppen, moet wel nog 2 uren in vriesvak om bolletjes ijs
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super lekkere ijsjes
Annita Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 09-05-2017
Mijn ijsmachine is wat ik zocht, gemakkellijk te bedienen, aleen wat jammer dat er zoveel ijs aan de kloppers blijft hangen. Maar het zal misschien beter gaan als ik mijn machine meer onder de knie heb
Voordelen
gemallelijk te bedienen
Nadelen
moeilijk om de kloppers te ontdoen van het ijs
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

vandevorst Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 07-08-2016
Machine kan geen vast ijs maken. Je kan er geen bolletje uitscheppen, altijd met de lepel een platte bedoening.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

fantastisch product
Marina Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 21-06-2016
Jaren geleden hadden wij een ijsmachine met schijf. In vergelijking met deze onze vorige ijsmaker is deze machine een Rolls Royce. Het is fijn om binnen een kleine tijdspanne enkele liters ijs te maken. Er is echter 殚n groot nadeel: onze kleinkinderen zijn zo verzot op ons zelfgemaakt ijs dat de machine sinds de aankoop nog niet veel rust gekend heeft. Wij raden deze machine zeker aan aan onze collega - grootouders en aan alle ijsliefhebbers. Marina Beckers ( oma van 7 kleinkinderen )
Een review schrijven over de DOMO DO 9066 I

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50