Een massagetoestel kopen

Alle massagetoestellen bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

Vergelijk hier alle massagetoestellen

De technische fiche van elke massagetoestel bekijken

BEURER

HOMEDICS

LANAFORM

LOLA

MEDISANA

THOMSON

Bekijk hier het oude gamma van de massagetoestellen

Lichaams- en voetmassage - TV, video, hifi, elektro, multimedia, telefonie? U vindt het bij Vanden Borre

Je kan een Lichaams- en voetmassage kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Lichaams- en voetmassage online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Lichaams- en voetmassage online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Lichaams- en voetmassage aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Lichaams- en voetmassage betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Lichaams- en voetmassage gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Lichaams- en voetmassage via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Lichaams- en voetmassage. Zoek een winkel in je buurt.

Overzicht merken voor massagetoestel

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters