Een smartphone kopen

Alle smartphones bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke smartphone bekijken

APPLE

ARCHOS

ASUS

CROSSCALL

DORO

EMPORIA

GIGASET

HONOR

HUAWEI

LG

MOTOROLA

NOKIA

RugGear

SAMSUNG

SONY

WIKO

XIAOMI

Bekijk hier het oude gamma van de smartphones

Smartphone - Smartphone kopen - Vanden Borre

Je kan een Smartphone kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Smartphone online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Smartphone online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Smartphone aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Smartphone betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Smartphone gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Smartphone via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Smartphone. Zoek een winkel in je buurt.

De beste smartphone kiezen? Zo doe je dat!

Dual sim: ja of nee?

Heb je soms meerdere simkaarten in gebruik, bijvoorbeeld op het werk of op reis? Dan is een telefoon met dual sim onmisbaar. Want die heeft plaats voor 2 simkaarten, waardoor je niet met 2 telefoons hoeft rond te lopen.

SFAM-verzekering als slot op de deur

Oeps, glipt je goednieuwe smartphone plots uit je handen? Een ongelukje is helaas snel gebeurd. Maar met een SFAM-verzekering is er zelfs dan niets aan de hand. De formule Infinity verzekert je toestel tot 2000 euro tegen diefstal, verlies, fraude, een val of oxidatie. Aanlokkelijk, niet? Lees meer over de SFAM-verzekering.
20180820_sfam_tips.jpg :

Overzicht merken voor smartphone

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Nog karakters