Een koffiezetter kopen

Alle koffiezetters bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke koffiezetter bekijken

BEKO

BOSCH

DELONGHI

DOMO

ELECTROLUX

KALORIK

KRUPS

MELITTA

MOULINEX

PHILIPS

PRINCESS

PROFICOOK

PROLINE

ROWENTA

RUSSELL HOBBS

SEVERIN

SMEG

TEFAL

Bekijk hier het oude gamma van de koffiezetters

Koffiezetapparaat - Koffiezetter kopen - Vanden Borre

Je kan een Koffiezetapparaat kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Koffiezetapparaat online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Koffiezetapparaat online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Koffiezetapparaat aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Koffiezetapparaat betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Koffiezetapparaat gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Koffiezetapparaat via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Koffiezetapparaat. Zoek een winkel in je buurt.

Welk koffiezetapparaat kopen?

En dan is er koffie

Bij het ontbijt, tijdens de lunch of na het avondeten… Koffie drink je op elk moment van de dag. Maar heb je ’s ochtends graag straffe koffie en ’s avonds mildere? Kies dan voor een koffiezetter met aromakeuze en bepaal zelf hoe sterk je koffie is.
 
Wil je dat je koffie al op je wacht zodra je uit bed stapt? Of tegen de start van de ontbijtmeeting op kantoor? Met een programmeerbare koffiemachine stel je vooraf een tijdstip in en staat de koffie klaar wanneer jij het wil.
bloc1_en_dan_is_er_koffi.jpg :

Zuivere koffie? Graag!

De kwaliteit van je water is essentieel voor de smaak van de koffie. En kalk is vijand nummer 1 voor je koffiezetter. Kraantjeswater met veel kalk en chloor geeft een harde en bittere koffie. Bovendien tast talkaanslag het verwarmingselement aan zodat je water op termijn niet meer heet genoeg wordt.
 
Daarom is het sowieso een verstandige keuze om een koffiemachine te kopen met ge飊tegreerde waterfilter. Zo geniet je extra lang van je koffietoestel.
bloc2_zuivere_koffie.jpg :

Koffie op jouw maat

Koffiezetapparaten bestaan in alle maten en uitvoeringen. Woon je alleen of met 2? Koop een compacte koffiezetter voor max. 10 kopjes. Stevige koffiedrinkers of grote gezinnen kiezen best een koffiemachine voor min. 12 kopjes.
 
Een koffiezetapparaat kopen is ook een kwestie van persoonlijke smaak en voorkeur. Je vindt ze traditioneel in wit, zwart of inox. Zie je liever wat rood of blauw? Ontdek onze gekleurde koffiezetters.
 
bloc3_koffie_op_jouw_maat_0.jpg :

Hou je koffie lekker warm

Wil je je koffie enkele uren op de ideale temperatuur houden zonder dat de smaak verloren gaat? Kijk dan naar de koffiezetters met thermos. De meeste thermoskannen mogen trouwens gezien worden en kunnen zo mee op de ontbijttafel.

Kies je voor een model met een ge飊tegreerde koffiemolen ? Koop dan koffiebonen in plaats van gemalen koffie, want je toestel maalt zelf koffiebonen. Intense koffiearoma's gegarandeerd!
bloc4_hou_je_koffie_lekker_warm_0.jpg :

Geen druppels op een hete plaat

Een koffiekan met druppelstop, tot slot, neem je op elk moment uit het toestel. Zelfs als je koffie nog niet volledig is doorgelopen. Want dan stopt de koffie meteen met doorlopen en blijft de warmhoudplaat eronder netjes.
 

Nu weet je perfect waarop je moet letten als je een koffiezetapparaat wil kopen. Wil je snel een keuze maken? Beantwoord enkele eenvoudige vragen in onze koffiewijzer en vind meteen het toestel dat bij jou past.
bloc5_geen_druppels.jpg :

Overzicht merken voor koffiezetter

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters