Welk koffiezetapparaat kopen?

Heerlijk, de geur van een vers kopje koffie bij het ontbijt... De traditionele koffiemachine is bijzonder populair, vooral bij grote koffiedrinkers. Ben je op zoek naar een nieuwe koffiezetter om lekkere filterkoffie te maken? Lees onze tips om het juiste koffiezetapparaat te kopen.

20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg
bloc1_en_dan_is_er_koffi.jpg

En dan is erÖ koffie

Bij het ontbijt, tijdens de lunch of na het avondeten… Koffie drink je op elk moment van de dag. Maar heb je ’s ochtends graag straffe koffie en ’s avonds mildere? Kies dan voor een koffiezetter met aromakeuze en bepaal zelf hoe sterk je koffie is.
 
Wil je dat je koffie al op je wacht zodra je uit bed stapt? Of tegen de start van de ontbijtmeeting op kantoor? Met een programmeerbare koffiemachine stel je vooraf een tijdstip in en staat de koffie klaar wanneer jij het wil.

bloc2_zuivere_koffie.jpg

Zuivere koffie? Graag!

De kwaliteit van je water is essentieel voor de smaak van de koffie. En kalk is vijand nummer 1 voor je koffiezetter. Kraantjeswater met veel kalk en chloor geeft een harde en bittere koffie. Bovendien tast talkaanslag het verwarmingselement aan zodat je water op termijn niet meer heet genoeg wordt.
 
Daarom is het sowieso een verstandige keuze om een koffiemachine te kopen met geÔntegreerde waterfilter. Zo geniet je extra lang van je koffietoestel.

bloc3_koffie_op_jouw_maat_0.jpg

Koffie op jouw maat

Koffiezetapparaten bestaan in alle maten en uitvoeringen. Woon je alleen of met 2? Koop een compacte koffiezetter voor max. 10 kopjes. Stevige koffiedrinkers of grote gezinnen kiezen best een koffiemachine voor min. 12 kopjes.
 
Een koffiezetapparaat kopen is ook een kwestie van persoonlijke smaak en voorkeur. Je vindt ze traditioneel in wit, zwart of inox. Zie je liever wat rood of blauw? Ontdek onze gekleurde koffiezetters.
 

bloc4_hou_je_koffie_lekker_warm_0.jpg

Hou je koffie lekker warm

Wil je je koffie enkele uren op de ideale temperatuur houden zonder dat de smaak verloren gaat? Kijk dan naar de koffiezetters met thermos. De meeste thermoskannen mogen trouwens gezien worden en kunnen zo mee op de ontbijttafel.

Kies je voor een model met een geÔntegreerde koffiemolen ? Koop dan koffiebonen in plaats van gemalen koffie, want je toestel maalt zelf koffiebonen. Intense koffiearoma's gegarandeerd!

bloc5_geen_druppels.jpg

Geen druppels op een hete plaat

Een koffiekan met druppelstop, tot slot, neem je op elk moment uit het toestel. Zelfs als je koffie nog niet volledig is doorgelopen. Want dan stopt de koffie meteen met doorlopen en blijft de warmhoudplaat eronder netjes.
 
 

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters