Een waterkoker / theemachine kopen

Alle waterkokers / theemachines bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke waterkoker / theemachine bekijken

BEKO

BORETTI

BOSCH

CUISINART

DEJELIN

DELONGHI

DOMO

ELECTROLUX

GRAEF

INVENTUM

KALORIK

KENWOOD

KITCHENAID

KRUPS

MELITTA

MOULINEX

PHILIPS

PRINCESS

PROFICOOK

PROLINE

RIVIERA&BAR

RUSSELL HOBBS

SEVERIN

SIMEO

SMEG

TEFAL

TRISTAR

WIGO

WILFA

Bekijk hier het oude gamma van de waterkokers / theemachines

Waterkoker / theemachine - Waterkoker / Theemachine kopen - Vanden Borre

Je kan een Waterkoker / theemachine kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Waterkoker / theemachine online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Waterkoker / theemachine online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Waterkoker / theemachine aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Waterkoker / theemachine betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Waterkoker / theemachine gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Waterkoker / theemachine via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Waterkoker / theemachine. Zoek een winkel in je buurt.

Welke waterkoker kopen?

De perfecte temperatuur

Water kookt op 100°C, dat staat vast. Maar vaak hoeft het water niet echt te koken. Voor thee bijvoorbeeld. Daar varieert de ideale watertemperatuur tussen 80°C en 100°C, naargelang de soort thee. Een waterkoker met temperatuurselectie is dus een goeie keuze voor theedrinkers. Bovendien spaar je energie, want het water wordt niet nodeloos gekookt.
bloc1_de_perfecte_temperatuur_0.jpg :

Groot gezin of single?

Maak je meestal instantsoepjes of thee voor jezelf? Dan heb je aan een inhoud van 1 liter genoeg. Ben je met meer mensen in huis? Dan is een inhoud van 1 tot 2 liter een must.
bloc2_groot_gezin_of_single.jpg :

Helder water, zonder kalk

Kalk is de natuurlijke vijand van je waterkoker. Want kalkdeeltjes zetten zich af op het verwarmingselement. Die wil je niet in je soep of thee terugvinden, toch? Kies daarom voor een waterkoker met antikalkfilter. Zo’n toestel werkt bovendien sneller en verbruikt dus minder stroom.
 
Opgelet: om kalk definitief te verwijderen uit je toestel, moet je het nog altijd ontkalken.
bloc3_helder_water.jpg :

Safety first

De meeste waterkokers stoppen automatisch zodra het kookpunt bereikt is. En wanneer je geen of onvoldoende water in het toestel giet, zal je de waterkoker niet eens kunnen starten. Zo loop je geen risico op oververhitting of kortsluiting.
bloc4_safety_first_0.jpg :

Flexibel en snoerloos

Geen ingewikkeld gedoe: je zet de meeste waterkokers in eender welke richting op hun sokkel. Dat bedoelen we met 360 draaibaar. En de kan neem je gewoon mee naar de tafel. Dat bedoelen we dan weer met 憇noerloos. De sokkel heeft tot nader order wel nog altijd stroom nodig :-).

Overzicht merken voor waterkoker / theemachine

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters