Een ip camera kopen

Alle ip camera's bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke ip camera bekijken

EMINENT

EZVIZ

NEST

NETATMO

RING

Sec24

Secufirst

Vtac

XIAOMI

Bekijk hier het oude gamma van de ip camera's

Ip camera - IP Camera kopen - Vanden Borre

Je kan een Ip camera kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Ip camera online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Ip camera online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Ip camera aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Ip camera betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Ip camera gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Ip camera via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Ip camera. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een IP camera kiezen?

Voor binnen of voor buiten?

IP-camera's voor buiten  zijn altijd waterdicht en stofdicht. Plaats ze tegen je buitengevel, je tuinhuisje of een boom. Zo hou je een oogje in het zeil in de directe omgeving van je huis.

IP-camera抯 voor binnen plaats je best in je woonkamer. Bijvoorbeeld op je kast of op tafel of hang de camera vast aan de muur. Maar dan zal je wel moeten boren… Let op: gebruik deze IP-camera enkel om binnen te filmen. De lens naar buiten richten heeft geen zin, het beeld zal te wazig zijn.
bloc1_binnen_of_buiten.jpg :

Wifi of kabelnetwerk?

Het voordeel van een IP-camera met wifi? Je hebt geen uitgebreid kabelnetwerk nodig.

Ethernet-aansluitingen blijven tot op de dag van vandaag wel nog steeds sneller dan wifi en het internet is stabieler. Staat je wifimodem ver van de kamer waar je je bevindt? Dan kan het signaal trager zijn. Een goede wifi-ontvangst is dus noodzakelijk. Of gebruik je IP-camera met een Powerline. Deze oplossing is heel nuttig als je router en camera zich te ver van elkaar bevinden.
bloc2_met_wifi_of_kabelnetwerk.jpg :

Hoe hoger de resolutie, hoe beter

De resolutie van de lens is belangrijk om een scherp beeld te krijgen. Vandaag bieden de meeste modellen een resolutie van 640 x 840 pixels. Hoe hoger de resolutie, hoe beter de gezichtsherkenning.

Een beweging? Je IP-camera neemt alles op!

De IP-camera’s die uitgerust zijn met een bewegingssensor registreren automatisch bewegingen in de ruimte. Natuurlijk kan je altijd de gevoeligheid van de sensor instellen zodat de camera niet opneemt wanneer bijvoorbeeld je huisdier gewoon rondwandelt. Daarna ontvang je een bericht (sms of e-mail) met eventueel een foto in bijlage. Super handig!

Kan je inzoomen op een bewegend voorwerp? Ja, tuurlijk! Sommige IP-camera’s zoomen automatisch in op een bewegend voorwerp in de ruimte. Maar de draaihoek hangt natuurlijk af van het model. Verschillende IP-camera’s bewegen horizontaal en verticaal. Als je camera uitgerust is met draaibare lenzen, dan kan je deze vanop afstand besturen via kleine motoren.
bloc4_een_beweging.jpg :

Wil je 憇 nachts beelden opnemen?

Geen probleem! Kies dan voor een IP-camera met nachtzicht. Ledlampjes zorgen namelijk voor een infrarood nachtzicht waardoor je ook in het donker een goed beeld krijgt. Een infraroodcamera zal binnen altijd betere beelden vastleggen dankzij de meerdere reflectiemogelijkheden.
bloc5_'snachts_beelden_opnemen.jpg :

Een handige app bij de hand

Meestal heeft elke camera ook een mobiele app. Let wel altijd op dat de app compatibel is met je besturingssysteem: Android, iOS of Windows Phone. Zo hou je je huis in de gaten en bekijk je de beelden op je tablet of smartphone waar je ook bent, overal ter wereld. In sommige gevallen is het ook mogelijk om achteraf te bekijken wat er is gebeurd.
bloc6_een_handige_app.jpg :

Overzicht merken voor ip camera

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters