Een videokabel kopen

Alle videokabels bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke videokabel bekijken

HAMA

INAKUSTIK

JVC

LINEAIRE

MARMITEK

MONSTER

SAMSUNG

TEMIUM

VOGEL'S

Bekijk hier het oude gamma van de videokabels

Videokabel - Videokabel kopen - Vanden Borre

Je kan een Videokabel kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Videokabel online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Videokabel online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Videokabel aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Videokabel betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Videokabel gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Videokabel via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Videokabel. Zoek een winkel in je buurt.

Welke HDMI-kabel kiezen?

HDMI: de beste videokabel voor je nieuwe tv

HDMI (High Definition Multimedia Interface) is 100% digitaal en brengt audio- en videosignalen perfect over. Dit type videokabel is bovendien noodzakelijk om high definition content te bekijken op je tv. Heb je dus een hd, full hd of 4K ultra hd-tv? Dan heb je een HDMI-kabel nodig voor de beste beeldkwaliteit.

Good, better, best

Fiere eigenaar van een 4K- of oled-tv? Super! Maar om te genieten van die superieure beeldkwaliteit volstaat een gewone videokabel niet. Sluit je Xbox One, PS4 of 4K-blu-rayspeler op je tv aan via een HDMI-kabel met een voldoende hoog debiet. Kijk naar beelden die van het scherm spatten en geef je gamingervaring een boost!

Heb je geen 4K-tv? Dan heb je natuurlijk geen kabel nodig die 4K-beelden weergeeft. Kies eerder een model dat budgetvriendelijk en toch voldoende snel is om hd-beelden door te sturen. PS3, Xbox 360, 3D blu-rayspeler... sluit ze aan via je HDMI-kabel en geniet van een zeer goede kwaliteit. Ben je van plan om op termijn toch een 4K-tv te kopen? Speel het slim en kies meteen ook voor de juiste HDMI-kabel.

Toch nog een oudere televisie in huis? Dan kan je kiezen voor budgetvriendelijke kabels en binnen een paar jaar overschakelen naar de allernieuwste HDMI-kabels.
bloc2_good_better_best.jpg :

Lengte speelt een rol

De meeste HDMI-kabels zijn 1,5 m lang. Hangt je televisie omhoog via een muurbeugel? Dan heb je een langere videokabel nodig. Kijk vooraf altijd hoeveel afstand er zit tussen je tv en het toestel waarmee je het wil verbinden. Met een kabel van 3 m of meer kom je meestal toe.

Let wel op: hoe langer je kabel, hoe zwakker het signaal wordt. Een lange kabel van 10 m is dus vooral ideaal voor gebruik op lange afstanden, bijvoorbeeld bij projectoren.
bloc3_lengte_speelt_een_rol.jpg :

De Usain Bolt onder de kabels

Hoe sneller de signaaloverdracht tussen je tv en andere apparaten (spelconsole, blu-rayspeler, homecinema...), hoe sneller het beeld ververst wordt. En dus hoe beter de beeldkwaliteit. De overdrachtssnelheid wordt uitgedrukt in Gbps (Gigabit per seconde). Met een HDMI-kabel van 18 Gbps of meer geniet je optimaal van sportwedstrijden of actiefilms op je 4K-tv.

Stabiliteit en stevigheid

Kabels met V-Grip-connectors blijven altijd perfect op hun plaats zitten. Ideaal voor tv-schermen aan de muur. De verbinding tussen je televisie en je HDMI-kabel komt nooit in het gedrang.
bloc5_stabiliteitenstevigheid.jpg :

Monster-garanties

Digitale bronnen en schermen worden steeds beter. Er bestaan zelfs al 8K-schermen. Hierdoor heb je ook een betere bandbreedte nodig. Door een Monster Platinum ou Black Platinum kabel te kiezen, geniet je niet alleen van levenslange garantie op je kabel. Ook wanneer je hdmi-kabel de nieuwste technologieën niet meer ondersteunt, kan je hem gratis omruilen.

Geen standaard HDMI-poort?

Check altijd ook welke poorten je toestel heeft. Sommige dunne laptops hebben bijvoorbeeld alleen een compactere versie van HDMI. Dan haal je een mini HDMI- of micro HDMI-kabel in huis. Of gebruik je een HDMI-adapter om het HDMI-signaal door te sturen.
bloc7_geenstandaardhdmipoort.jpg :

Overzicht merken voor videokabel

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters