Een huistelefoon kopen

Alle huistelefoons bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke huistelefoon bekijken

Amplicomms

DORO

GIGASET

LOGICOM

PANASONIC

Swissvoice

Bekijk hier het oude gamma van de huistelefoons

Draadloze telefoon - Huistelefoon kopen - Vanden Borre

Je kan een Draadloze telefoon kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Draadloze telefoon online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Draadloze telefoon online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Draadloze telefoon aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Draadloze telefoon betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Draadloze telefoon gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Draadloze telefoon via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Draadloze telefoon. Zoek een winkel in je buurt.

Welke draadloze telefoon kiezen?

Niet meer rennen om op te pakken

Draadloze telefoons zijn vooral praktisch. Je kan bijvoorbeeld meerdere handsets hebben voor één basisstation. Je beschikt over een persoonlijk en aanpasbaar telefoonnetwerk. Maar het belangrijkste: je hoeft niet meer in volle vaart door het huis te lopen om je op te nemen!

Kies je voor basisstation dat beantwoordt aan de norm DECT/GAP, dan kan je eender welke handset met het DECT/GAP label hierop aansluiten. Je hoeft dus geen handset van hetzelfde merk dan het basisstation te hebben. Echt handig! 

bloc1_plus_besoin_de_sprinter.jpg :

Een antwoordapparaat? Echt top!

Heb je geen tijd of zin om op te nemen? Of ben je gewoon niet thuis? Sommige modellen hebben een ingebouwd antwoordapparaat. Je correspondent laat een bericht achter dat je beluister wanneer het jou uitkomt. In tegenstelling tot smartphone is het antwoordapparaat echt aanwezig op je toestel. Je hoeft je operator niet op te bellen om het bericht te beluisteren, een simpele druk op de knop volstaat.

Ontdek onze modellen met ingebouwd antwoordapparaat
bloc2_un_répondeur.jpg :

Wat als iedereen wilt meeluisteren?

Wil je graag met meerdere mensen naar hetzelfde telefoongesprek te luisteren? Ga dan voor een draadloze telefoon met geluidsversterking. Resultaat: iedereen kan deelnemen aan het gesprek zonder naast de handset te staan.

Andere oplossing: een draadloze telefoon met handvrij-modus. Zo kan iedereen aan het gesprek deelnemen. Je kan ook alleen een gesprek starten, het nadien delen met een andere persoon ook al bevindt deze zich in een andere ruimte.
bloc3_une_conversation_téléphonique.jpg :

Optimaal comfort voor senioren

Heb je probemen met je zicht? Meer en meer draadloze telefoons zijn voorzien van grote toetsen en/of een groot verlicht scherm dat een groot lettertype toont. Soms heb je ook de mogelijkheid om nog verder te vergroten als je model over een loepfunctie beschikt. Echt praktisch!

Ben je slechthorend? Sommige modellen zijn compatibel met hoorapparaten. Andere bieden zelfs een speciale hoorn aan met beengeleiding-technologie. 
bloc4_confort_optimal.jpg :

Sla makkelijk je contacten op

Draadloze telefoons beschikken over een contactenbestand waarin je honderden telefoonnummers kan opslaan. Op sommige modellen kan je zelfs je contacten per groep classeren: familie, vrienden en professionele contacten...

Ga je voor een model met bluetooth? Dan kan je je contactenbestand aanvullen door je opgeslagen contacten op je smartphone of gsm (bluetooth) over te zetten. Heeft je telefoon geen bluetooth? Dankzij de draadloze telefoon met de functie “Kopieer simkaart” zet je makkelijk je contacten over. Je moet enkel je simkaart in de gleuf steken en klaar is kees!

Overzicht merken voor huistelefoon

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters