Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

FITBIT ACE 3 BLACK/RACER RED

Ecocheques aanvaard

Smartwatch voor kinderen, touhscreen, verwisselbare polsband

3,8

€ 71,95

Troeven

  • De ideale motivator om je kinderen meer te laten bewegen

  • Waterdicht tot 50 meter diepte

  • Analyseert de slaap van je kinderen

  • Geen hartslagmeter

Bestaat ook in andere kleuren

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de FITBIT ACE 3 BLACK/RACER RED

Fitbit Ace 3

Ontdek hoe je kinderen huppelend, springend en rennend een gezonder, actiever leven tegemoet gaan dankzij de Fitbit Ace 3. Deze smartwatch voor kinderen registreert al hun stappen en minuten van activiteit.

Waterdicht tot 50 meter

Willen je kinderen gaan zwemmen met hun Fitbit Ace 3 om de pols? Geen probleem, want deze†smartwatch is waterdicht tot 50 m.

Motivatie: check!

Als ouder kan je bewegingsprikkels instellen om je kinderen te motiveren om te bewegen als ze lang hebben stilgezeten.

Een gezonde nachtrust

De functie Slaapherkenning vertelt je of je kinderen voldoende nachtrust krijgen. En de slaapmodus dempt meldingen en schakelt het display uit. Kinderen kunnen de slaapmodus inschakelen op hun tracker of een schema instellen in de app zodat de modus automatisch wordt geactiveerd.

Bedtijd?

Stel bedtijdherinneringen in met de Fitbit app en laat je kind rustig wakker worden met een subtiel trilalarm. Handig!

Leuke extraís

Virtuele badges, geanimeerde wijzerplaten en persoonlijke avatars motiveren je kinderen om te bewegen met het gezin en hun vriendjes te verslaan.

Specificaties van FITBIT ACE 3 BLACK/RACER RED
Type Activity tracker
Opslag Niet van toepassing
Max. batterij-autonomie 8 dagen
Besturingssysteem Fitbit OS
Compatibiliteit app iOS 12.2, Android 7.0
Stof-/waterbestendig Ja, IP68, tot 50 meter onder water
Mogelijkheid apps toevoegen
Notificaties Oproepen en berichten
Beheer oproepen Niet van toepassing
Beheer berichten Niet van toepassing
Muziekbeheer
Meldingen agenda
Hartslagmeter
Stappenteller
CalorieŽnteller
Analyse van de slaap
Vibrerend alarm
Bluetooth Ja, 4.0
Wifi
Mobiel internet
SIM-kaartslot Niet van toepassing
Gps ingebouwd
Navigatie (GPS)
Barometer
Scherm 1.47 inch, 128 x 72 pixels, Oled
Touchscreen
Uitvoering Kunststof
Kleur Rood
Materiaal polsband Kunststof
Maat polsband Aanpasbaar
Verwisselbare polsband
Gewicht 19.28 g
Bijgeleverde acc. Oplaadkabel
Antiverliesalarm smartphone
Staat van het product Nieuw
Vanden Borre-code 8054029
Wat zeggen onze klanten over de FITBIT ACE 3 BLACK/RACER RED
De beoordelingen van klanten worden verzameld en behandeld volgens onze reviewvoorwaarden.

Klanten score

3,8

3,8 op 5 | 4 Reviews

Gebruiksgemak

3,3 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,8 op 5

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Fitbit Ace 3 geschikt voor jonge kinderen
Ann Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 20/06/21
Mijn dochter van 7 jaar gebruikt deze nieuwste Fitbit Ace 3. Zij is helemaal weg van de horloge. Hij draagt zeer aangenaam, hoeft niet uit wanneer ze in bad gaat of gaat zwemmen. De batterij gaat ongelooflijk lang mee, tot wel 10 dagen. Dus ze hoeft haar horloge niet veel te missen. Als ouder ervaar ik het wel lichtjes anders. Ik heb zelf al 2 Fitbits gehad voor volwassenen en als je daar mee vergelijkt vind ik dat de horloge zeer weinig functies heeft. Het zwart wit scherm stoort mijn dochter niet, maar ik kan me inbeelden dat iets oudere kinderen dit niet zo aantrekkelijk vinden. De horloge registreert correct het aantal stappen en stuurt bewegingsprikkels om te herinneren om te bewegen. Je krijgt als ouder ook een goed overzicht over hoe veel en hoe goed je kind geslapen heeft. Er zit ook een waterlock op wat handig is om mee te zwemmen. Een timer zit ook nog ingebouwd en dan zijn we rond met de functies van deze Fitbit. Er is geen hartslag registratie, geen gps tracking, geen workout registratie,.. Als ervaren Fitbit gebruiker ben ik dus meer gewoon. Je kan het bandje ook heel makkelijk vervangen: je kan het bandje gewoon af het schermpje halen zonder moeite. Dit gaat eigenlijk iets te vlot waardoor ik bang ben voor de nieuwsgierigheid van mijn dochter om er aan te prutsen en de horloge zo mogelijk te laten vallen of kwijt te spelen. De horloge verbindt makkelijk met de app: je kan een ouder en kind modus instellen op 1 account. Leuk dat je meerdere horloges op 1 app kan verbinden, jammer dat je steeds moet schakelen tussen ouder en kind modus met paswoord ingave.
Voordelen
lange batterijduur, soepel bandje, correcte stappenteller, stimulans om te bewegen
Nadelen
zwart wit scherm, weinig functies
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Had er meer van verwacht
Kenneth Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 16/06/21
Deze fitbit stelt me wat teleur. De bediening op het toestel zelf verloopt moeilijk, als je bv. omhoog swipet gaat het scherm naar beneden, de waterbeveiliging afzetten of alarm afzetten gaat ook moeilijk, dit door de touch bediening aan de zijkanten en het ontbreken van een fysieke knop. Het synchroniseren met de fitbit app verloopt daarentegen uitstekend en de batterij gaat met gemak een week mee. Ik zou het toestel zelf eerder aanraden voor een 5 ŗ 7-jarige gezien het kinderachtige design.
Voordelen
batterijduur, synchronisatie met app
Nadelen
bediening op toestel, kinderachtig design
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Handige monitor!
Kimberle 16/06/21
De Fitbit Ace 3 is het nieuwste horloge voor kinderen van Fitbit. Het is een activiteitentracker met een leuk design en veel verschillende wijzerplaten. Wij kochten het horloge voor onze zoon van 6 jaar. Het heeft een aantal leuke functies, zoals bewegingsprikkels, meldingen vanaf een telefoon doorzetten en meten van slaapgegevens. Ik ben niet mega onder de indruk van de functies, het blijft allemaal vrij basic, maar dat is voor kinderen in de leeftijdscategorie misschien wel het beste. Wanneer er nog meer functies zouden opstaan, wordt het voor hen nogal snel onoverzichtelijk. Het helpt kinderen om meer te bewegen en wijzelf hebben meer inzicht in de hoeveelheid slaap die hij effectief gehad heeft. Ik hoop wel dat er nog leuke nieuwe bandjes uitkomen. Onze dochter heeft de vorige versie van de Fitbit Ace dus is het voor ons makkelijk om te vergelijken. Zo is het design al helemaal anders door het bolle scherm dat iets beter werkt voor het swipen. Het is ook enorm handig dat de kinderen hem niet hoeven uit te doen om te zwemmen of douchen. Het enige wat ik jammer vind aan de Fitbit is dat er geen hartslagmeter werd voorzien. Hier dus tevreden ouders die de bewegingen en vooral de nachtrust van hun zoon vanaf nu moeiteloos kunnen bijhouden.
Voordelen
design, slaapmonitor, bewegingsmonitor, duurtijd batterij
Nadelen
geen hartslagmeter
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Leuk gadget voor kinderen onder 10 jaar.
Thibeau28 Jonger dan 18 jaar 10/06/21
Mijn zoon van 10 jaar gebruikt de Fitbit Ace 3. Het design is meer geschikt voor jongere kinderen (-10 jaar) omdat de blauw-groene kleur niet echt stoer is. De animatie op het zwart-wit display lijkt ook eerder voor jongere kinderen te zijn ontwikkeld. Leuk voor de eerste dagen, maar daarna eerder flauw. Dit was de eerste keer dat we een Fitbit installeerden, en dat verliep simpel. De app is gemakkelijk te downloaden, de installatie verliep vlot, het aanmaken van een ouder- en kinderaccount is ook eenvoudig. De horloge gaat gemakkelijk rond de pols en is van goede kwaliteit. Onze zoon van 10 jaar had geen handleiding nodig om alle opties van de Fitbit te ontdekken, ook dit was allemaal kinderspel. De eerste dagen ging hij een persoonlijke uitdaging aan met de Fitbit en vond hij dat hij niet stil mocht zitten. Toen het nieuwe er van af was, had hij gelukkig minder bewegingsdrang. De stappenteller lijkt erg correct. Als ouder is het gemakkelijk om te volgen hoe actief je kind die dag was. Deze Fitbit is waterdicht, mijn zoon doet deze enkel uit om de batterij op te laden. Als de Fitbit water voelt, vraagt de horloge zelf om in waterlock te gaan. De batterij van de Fitbit gaat lang mee (minstens een volledige week). Omdat onze zoon regelmatig meldt dat hij slecht slaapt, volgen we nu zijn slaappatroon op via de Fitbit Ace. Ook dit lijkt erg accuraat, we hebben een duidelijk beeld van zijn slaap-waak patroon, wat ik als ouder wel fijn vind. Mijn zoon vindt zijn nieuwe horloge geweldig, maar zou dus zelf een stoerdere versie hebben gekozen. Hij vindt het ook erg leuk om zijn activiteit te raadplegen op zijn horloge. Ondanks het eerder kinderlijke design, vind ik wel dat deze horloge qua functies beter is dan ik had verwacht. Omdat dit onze eerste Fitbit is, kan ik niet vergelijken met andere activiteitstrackers.
 
Terug