De MICROSOFT 365 Family NL (Office) - Jaarabonnement is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle software
Bekijk alle software

Ontdek al onze software en kies je software uit 11 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

MICROSOFT 365 Family NL (Office) - Jaarabonnement

MICROSOFT 365 Family NL (Office) - Jaarabonnement

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de MICROSOFT 365 Family NL (Office) - Jaarabonnement

Jij en je gezin mogen het zeggen

Stel gratis schermtijdslimieten in en pas filters toe op websites en games, zodat je kinderen veilig online kunnen surfen en spelen. Verder kun je met een Microsoft 365 Family-abonnement betere rijgewoonten opbouwen met verkeersrapporten, en kun je meldingen krijgen wanneer een geliefde op een locatie aankomt of vertrekt. Met Microsoft Family Safety kun je een bijdrage leveren aan de bescherming van je gezinsleden met zowel digitale als fysieke veiligheidsfuncties.

Haal het beste in je naar boven

Schrijf en presenteer professionele documenten met bewerkings- en schrijfopties in Word en lay-outsuggesties en coaching in PowerPoint. Je hebt in elke app toegang tot slimme ondersteuningsfuncties en premium creatieve content. Kies uit duizenden beheerde stockafbeeldingen, pictogrammen en lettertypen om je eigen stijl aan te brengen.

Bescherm wat belangrijk voor je is

Bewaar en bekijk foto's en bestanden met 1 TB OneDrive-cloudopslag. Bovendien heb je met je eigen Persoonlijke kluis een extra beveiligingslaag met identiteitsverificatie in twee stappen voor je belangrijkste bestanden. OneDrive beschikt ook over ingebouwde detectie- en herstelmogelijkheden van ransomware, zodat alles wat je opslaat tegen digitale aanvallen is beveiligd.

Organiseer je tijd

Je kunt nu in ťťn weergave meerdere agenda's beheren, zodat je geen vergadering, les of gezinsuitje zult missen. Sorteer snel je e-mails in Postvak IN met prioriteit en gebruik Voorgestelde antwoorden om direct te kunnen verzenden en verder te gaan. Je kunt dit zelfs allemaal doen als je offline bent.

Bereik samen meer

Of het nu gaat om een schoolopdracht, nieuwsbrief of een virtuele ontmoeting, je kunt soepel afspraken maken en met anderen samenwerken om je projecten sneller af te ronden en in contact te blijven. Je kunt OneDrive-bestanden eenvoudig delen vanaf je pc of mobiel apparaat en je vrienden, klasgenoten of familie een document laten bekijken of bewerken of suggesties laten geven.†

Technische specificaties over de MICROSOFT 365 Family NL (Office) - Jaarabonnement

Algemeen

Type Bureautoepassingen
Taal software Nederlands
Geldigheidsduur 1 jaar
Aantal gebruikers 6
Aantal toestellen 6 pc's / Macs, tablets of smartphones
Beveiliging van opgeslagen bestanden Niet van toepassing

Vanden Borre-code 7966989

Reviews voor het product MICROSOFT 365 Family NL (Office) - Jaarabonnement

4,0

4,0 op 5 | 1 Review

Gebruiksgemak

2,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,0 op 5

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Even uitvissen
4,0
Raf Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 14/12/22
Een goed product waarbij vooral de terrabyte opslagcapaciteit die je krijgt erg interessant is. De programma's werken onderling goed samen en het is mogelijk om allerlei in team te delen. De installatie en het delen met familieleden is in mijn ogen niet eenvoudig. Toch wel wat trial en error wegens vrij onduidelijke aanwijzingen. Al bij al een goed product, dat wel vrij duur is.