De KRUPS INTUITION PREFERENCE+ EA875E10 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle volautomatische espressomachines
Bekijk alle volautomatische espressomachines

Ontdek al onze volautomatische espressomachines en kies je volautomatische espressomachine uit 89 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

KRUPS INTUITION PREFERENCE+ EA875E10

KRUPS INTUITION PREFERENCE+ EA875E10

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de KRUPS INTUITION PREFERENCE+ EA875E10

Krups Intuition Preference+ EA875E10

Op zoek naar een volautomatische espressomachine die het je makkelijk maakt? Kies dan voor de Krups Intuition Preference+ EA875E10 en haar reservoir van 3 liter. Ze heeft een intuÔtief bedieningspaneel met gekleurde lichtindicatoren en geavanceerde functies die je naar wens instelt.

Een perfect kopje koffie

De Krups Intuition Preference+ is uitgerust met de Quattro Force-technologie, met Ďactive speedí koffiemolen, een geoptimaliseerd zetsysteem met percolatie, goed aangestampt koffiemaalsel en een zelfreinigend systeem voor het perfecte kopje koffie.

Gepersonaliseerde ervaring

Dit volautomatische espressotoestel biedt twee gebruikersprofielen en eigen instellingen voor een vereenvoudigde, gepersonaliseerde ervaring. Je bepaalt zelf de kleur, de weergave en helderheid van het bedieningspaneel en stelt voorkeuren in, zodat een aanraking op het scherm volstaat om die unieke koffiedrank te bekomen.

Begeleidt je van A tot Z

Geniet van een premium begeleidingsproces vanaf de allereerste aanraking. Het intuÔtieve design met eenvoudige smartphone-achtige bediening via het grote touchscreen zorgt voor een ruime keuze en een makkelijk onderhoud.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De Krups Intuition Preference+ heeft een schuine voorkant, een verstelbaar koffiemondstuk, en een anti-overloop bakje om morsen te voorkomen.

Kies je favoriete koffie of melkdrankje

Naast de 15 instellingen om koffie naar wens te bereiden, beschikt de Krups Intuition Preference+ ook over een ingebouwd systeem voor twee kopjes cappuccino, latte macchiato, ... En je werkt af met een heerlijke schuimlaag!

Melkkan met maataanduiding

Deze volautomatische espressomachine wordt geleverd met een melkkan van 600 ml met maataanduiding. Plaats ze na gebruik makkelijk in de koelkast.

Technische specificaties over de KRUPS INTUITION PREFERENCE+ EA875E10

Belangrijkste kenmerken

Type Volautomatische espresso
Koffietype Koffiebonen
Druk 15 bar
Verwarmingselement Thermoblock
Temperatuurregeling Ja
Stoom- en warmwaterpijpje Ja
Inhoud bonenreservoir 260 g
Inhoud waterreservoir 3 l

Algemeen

Type Volautomatische espresso
Koffietype Koffiebonen
Druk 15 bar
Verwarmingselement Thermoblock
Koffiemolen Ja, ingebouwd
Regelbare kopjeshoogte / schenktuit Ja
Regelbare inhoud kopje Ja, manueel
Temperatuurregeling Ja
Stoom- en warmwaterpijpje Ja
Instelbaar melkvolume Ja
Waterfilter Neen
Herinnering ontkalken Ja
Antidrupsysteem Ja
Kopjesverwarming Neen
Timer Ja
Display Touchscreen display
Bediening via smartphone Neen
Bijzonderheden Auto Cappuccino-accessoire om makkelijk cappuccino of cafť latte te bereiden. Het bestaat uit een speciaal mondstuk met twee standen, melkkan van geborsteld roestvrij staal.
Vermogen 1450 W
Indicator leeg waterreservoir Ja
Gemaakt van gerecycleerd plastic Niet van toepassing
Ecocheques aanvaard Neen
Bediening via smartphone Neen

Functies

Geheugen voor meerdere gebruikers Ja
Cappuccino & Latte maken Automatisch, met verse melk
Automatische stop Ja
Reiniging Voorspoelen en naspoelen

Fysieke eigenschappen en afmetingen

Inhoud bonenreservoir 260 g
Dubbel bonenreservoir Neen
Inhoud waterreservoir 3 l
Melkreservoir Ja, verwijderbaar
Gewicht 8.15 kg
Afneembaar waterreservoir Ja
Kleur Metaalgrijs
Afmetingen (HxBxD) 40 x 28 x 44 cm

Vanden Borre-code 8079617

Reviews voor het product KRUPS INTUITION PREFERENCE+ EA875E10

4,4

4,4 op 5 | 48 Reviews

Design

4,7 op 5

Gebruiksgemak

4,8 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,3 op 5

Kwaliteit van de koffie

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,7 op 5

4,0

Design

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Kwaliteit van de koffie

Prijs/kwaliteit verhouding

Een dagelijks gemak
Marianne Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 16/06/21
bij aanvang van gebruik spreekt alles voor zich, handig in opstart, handig in gebruik. Het display spreekt voor zich, als er iets gereinigd moet worde, staat alles er duidelijk op. De melkschuimer is een leuk iets om mee uit te pakken. De latte vlogen dan ook zo in het rond. Er wordt dan telkens goed aangegeven wat er allemaal gereinigd moest worden. de temperatuur van de koffie is ideaal, de smaak subliem. Ik zou nooit nog iets anders willen. negatieve puntjes de aanhechting van de melkschuimer, is wat te simpel en lost ook makkelijk, na veelvuldig reinigen komt de verf af het onderste opvangrooster.
3,0

Design

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Kwaliteit van de koffie

Prijs/kwaliteit verhouding

Groot waterreservoir en lekkere cappuccino
Jasper Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 13/06/21
ik had hiervoor een saeco en de koffie was toch wel warmer dan dit toestel wat een beetje spijtig is. de smaak is goed alleen minder straf. Veel variaties die je kan zetten wat handig is. ik heb dit toestel aan verminderde prijs kunnen kopen en zou er niet de volle pot voor willen betalen. Dan zijn er betere denk ik.
Voordelen
groot waterreservoir
4,0

Design

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Kwaliteit van de koffie

Prijs/kwaliteit verhouding

Top!!!
daria Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 12/06/21
Ben zeer tevreden met de lekkere versgemalen koffie. De verschillende variaties zijn super handig, cappuccino, latte macchiato, flat white, ... met een druk op de knop heb je de lekkerste verse koffie. Heb zelf mijn voorkeuren geprogrammeerd en een eigen roze licht kleur gegeven. het gemak om de hoeveelheid en het kiezen tussen ťťn of twee kopjes is ook heel simpel. Toestel geeft zelf aan wanneer je wat moet reinigen en toont dit ook stap voor stap op de display indien gewenst. Water en bonen reservoir is ook ruim voldoenden. Je kan de maalintensiteit van de bonen snel en gemakkelijk aanpassen/veranderen in niveaus van ťťn tot en met vijf . Je kan alleen geen deca maken.
Voordelen
de vers gemalen koffie, handig in gebruik, simpel te reinigen
Nadelen
je kan niet snel van bonen soort veranderen.
5,0

Design

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Kwaliteit van de koffie

Prijs/kwaliteit verhouding

Enorm veel keuze en gemakkelijk in gebruik
Tim Roelants Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 05/06/21
Ik ben direct na mijn werk de krups Intuition Preference+ EA875E10 gaan ophalen en hem ineens geÔnstalleerd in de keuken. Ik heb toch maar even de gebruiksaanwijzing doorgenomen om zeker niets fout te doen. De gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en na de filters en het reservoir gevuld te hebben doet de machine een spoeling van het systeem. Hier kwam bij mij wel wat zwarte residu van de activekoolfilter mee dus die 1ste spoeling is zeker geen overbodige luxe. Het zou je eerste kop koffie maar zijn. Ik heb de bonen aangevuld en ineens een profiel gemaakt op het machien met de instellingen voor mijn ochtend koffie. Morgen vroeg ga ik er mijn eerste koffie mee zetten dus ben benieuwd . Ik heb het toestel nu bijna 1,5week. En heb al 2 soorten koffiebonen er in gedaan. Ik vind het nog wel plezant om wat te testen met de maling en de verschillende smaken die je dan krijgt. Ik heb nu ook al enkele koffies gezet met melk en ik verschiet er van hoe lekker deze zijn. Vooral de flat white vind ik echt goed maar dit is natuurlijk persoonlijk. Het toestel spoelt zich goed uit na een koffie met melk. Alleen zouden ze misschien een manier moeten vinden dat ze dat slangetje en dat staafje van de melk mee reinigen met het systeem. Nu moet je het nog zelf liggen spoelen en reinigen wat toch soms wel een drempel is voor mij om een koffie met gestoomde melk te zetten. Voor de rest heb ik nog niet echt negatieve ervaringen gehad. Het toestel is heel duidelijk in alles wat het doet en wat je zelf moet doen. Van het melden dat de opvangbakjes vol zijn tot te weinig koffiebonen of water etc... Ik sta altijd wel heel vroeg op 5u ongeveer en dan slaapt de rest in huis nog en als je dan een koffie zet dan is het toch altijd verschieten hoeveel lawaai dat maakt. Ik heb wel al gelezen van andere dat deze redelijk stil is dus ik kan me niet echt voorstellen hoe veel meer lawaai die anderen dan maken maar dat hebben alle bonen koffiemachines dus dat zal je er bij moeten nemen. Nu heb ik het bijna 3 weken. Nog steeds geen negatieve ervaringen. Ik heb de koffiemachiene zo ingesteld dat die smorgens al opstaat als ik wakker word zodat die direct een koffie kan zetten maar dit vergeet het systeem nog al eens wat ik raar vind. Ik stel het dan terug in en dan gaat het 3 a 4 dagen terug goed en dan is het precies terug uit ver syteem verdwenen.
Voordelen
enorm veel keuze van koffie en thee, klok systeem waardoor aanspringt op een uur
Nadelen
melk systeem vraagt enorm veel onderhoud.
5,0

Design

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Kwaliteit van de koffie

Prijs/kwaliteit verhouding

Aanrader - vooral voor koffie met melkbereiding
Lot Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 04/06/21
Eerste indruk Uiterlijk van het toestel: - Het toestel geeft een premium indruk: mooie afwerking, degelijke materiaalkeuzes - Omvang: voor een volautomaat is dit een vrij compact toestel. Aangenaam verrast! - Heel groot waterreservoir gemaakt van stevig plastic - Relatief kleine drablade (vooral in vergelijking met de enorm grote waterreservoir), maar wel weer degelijk materiaal. - Koffie-uitloop: meer dan voldoende in hoogte verstelbaar. - bonenreservoir is voldoende groot en sluit ook mooi af, goed voor aroma! - waterfilter bijgeleverd Installatieproces en ingebruikname: Het toestel heeft de naam ?intuition? niet voor niets gekregen: intuÔtief installatieproces. Het touchscreen begeleidt jou door het volledige installatieproces. Koffies: In het verleden had ik reeds een andere (premium) volautomaat in bezit, dus ik vergelijk vooral met vorige ervaringen. Je kan met dit toestel enorm veel verschillende koffies bereiden, waarbij je per soort nog eens apart de hoeveelheid water als koffiesterkte kan bepalen. Je moet hiervoor niet eerst nog eens naar een apart menu/instelling gaan, gewoon per koffie kan je dit zeer eenvoudig instellen! Eens je jouw ?perfecte? tas hebt samengesteld kan je die ook toevoegen aan jouw ?persoonlijk profiel?. Allemaal zeer intuitief. Eens je de maalgraad correct hebt ingesteld kan je er vrij goede koffies met maken. Ik zou dit toestel vooral aanraden wanneer je ook vaak koffies met melkspecialiteiten wenst te drinken, daarvoor scoort dit toestel zeer goed. Zeer gemakkelijk systeem om melk op te schuimen en ook het reinigingsproces nadien (na elke melkbereiding) is super eenvoudig! Voor enkel de ?gewone koffies? (espresso, americano, lungo, ?) zou ik toch eerder naar mijn vorige toestel teruggrijpen. O.a. de crŤma-laag bij mijn vorige toestel vond ik net iets beter. Wat ik dan weer wel zeer leuk vind aan dit toestel: wanneer het waterreservoir leeg is en je met een koffiebereiding bezig bent, onderbreekt het toestel het proces waarbij je het waterreservoir weer kan aanvullen. Van zodra dit is gebeurt hervat het toestel de bereiding. Geen koffie gaat verloren (bij mijn vorige toestel had je dan wel pech?). Enkele verbeterpunten: - Lekbak rooster is uit plastiek gemaakt, hier had ik persoonlijk liever metaal gezien. - Automatisch spoelen gebeurt hier enkel bij aanzetten van toestel en niet wanneer het toestel zich uitzet. Conclusie: zeer goed toestel, vooral als je ook regelmatig koffies met melkspecialiteiten wil bereiden.
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters