De LG F4J7VY2WD is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle wasmachines
Bekijk alle wasmachines

Ontdek al onze wasmachines en kies je wasmachine uit 130 toestellen.

ALTERNATIEF

Ontdek de wasmachine wijzer
Ontdek de wasmachine wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

LG F4J7VY2WD

LG F4J7VY2WD

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product LG F4J7VY2WD

4,7
€ 69,99
  • Omschrijving: Universele stapelkit met uitschuifbare tablet
  • Productvoordelen: Deze universele opzetset is geschikt voor alle apparaten van max. 60x60 cm. Snel en eenvoudig te plaatsen: De band en het exclusieve 'safe in lock' systeem zorgen voor de stabiliteit van beide apparaten. Universal stacking kit washing machine / trumble dryer with slide out shelf.
Beperkte stock

4,8
€ 9,99
  • Omschrijving: Dubbele afvoerpijp - sluit 2 apparaten aan op 1 waterafvoer
  • Productvoordelen: -
  • Type: Afvoerdarm
Beperkte stock

4,5
€ 29,99
  • Omschrijving: Magnetisch anti-kalkmiddel voor vaatwasser en wasmachine
  • Accessoire voor: Wasmachine & Vaatwas
  • Ecocheques aanvaard: Neen

4,2
€ 79,99
  • Omschrijving: Universele stapelkit geschikt voor apparaten met afmetingen tot 60 x 60 cm
  • Productvoordelen: Universele stapelkit met uitschuifbare tablet + hangrek

Dit zeggen onze specialisten over de LG F4J7VY2WD

LG F4J7VY2WD

Deze wasmachine beschikt over een anti-allergieprogramma om je kleding te reinigen zonder deze te beschadigen en het stoom verwijdert alle stofmijt!†

Sneller wassen met TurboWash

Deze technologie combineert het snel nat maken van je wasgoed met een optimale verdeling van het water. Het resultaat? De wastijd wordt verkort tot 59 minuten.

6 Motion DD

Was al je stoffen optimaal dankzij de directe aandrijving met 6 bewegingsrichtingen. De wastrommel beweegt in meerdere richtingen. De stoffen worden op de juiste manier behandeld en zijn extra proper.

Direct Drive-motor

Dankzij de Direct Drive-motor van de LG F4J7VY2WD maakt de machine tijdens het wassen minder lawaai doordat de trillingen beperkt worden. Bovendien is de motor energiezuiniger.

Bediening via wifi

Bedien je slimme wasmachine van LG altijd en overal via SmartThinQ. Volg het energieverbuik of gebruik ĎProgramma downloadení en voeg wasprogrammaís toe. Zo heb je voor elk type wasgoed het juiste programma.

Voeg wasgoed toe tijdens de cyclus

Ben je een kledingstuk vergeten toevoegen? Geen paniek: je kan het na het starten van het wasprogramma nog toevoegen via de speciale knop ĎWasgoed toevoegení. Handig!

Mini washer (in optie)

Zin om sneller te wassen? Combineer 2 wasbeurten in amper 49 minuten. Was de gewone was in je hoofdwasmachine en stop de delicate was of kleine, dringende wasjes gewoon in de mini washer onderaan. Deze mini washer is apart te koop en wordt niet standaard bijgeleverd bij deze LG F4J7VY2WD.

Technische specificaties over de LG F4J7VY2WD

Wascapaciteit 9 kg
Max. zwiersnelheid 1400 tr/min
Energieklasse A+++
Startuitstel Ja, tot 19u
Aanduiding resttijd
Beladingsherkenning Elektronisch
Binnenverlichting
Type motor Direct Drive-inductiemotor
Snelle wasmiddelactivatie
Auto uitschakeling
Schuimdetectie
Wasmiddeldosering
Woolmark-certificatie
Kort programma
Progr. lage temperatuur
Handwasprogramma
Ecoprogramma
Stoomfunctie Als optie
Programma's Katoen, synthetisch, gemengd, wol, delicaat, sport, donsdekens
Inkorting programmatijd
Antivlekkenfunctie
Warmwateraansluiting
Antilekbeveiliging Dubbele beveiliging (kuip + darm)
Kinderbeveiliging
Plaats deurscharnieren Links
Afwerking kuip Kunststof
Smart
Bijzonderheden SmartThinQ via NFC, TurboWash, Allergy & Baby Care
Zwierresultaat A
Energieverbruik jaar 152 kWh
Energiekost 47.12 euro/jaar
Waterverbruik 9000 l/jaar
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
Geluidsniveau wassen 53 dB
Geluidsniveau zwieren 74 dB
Afmetingen (HxBxD) 85 x 60 x 56 cm
Gewicht 74 kg
Vanden Borre-code 8391556

Reviews voor het product LG F4J7VY2WD

3,8

3,8 op 5 | 12 Reviews

Stil

4,1 op 5

Programmakeuze

4,0 op 5

Wasresultaat

3,9 op 5

Gemakkelijk te laden

4,3 op 5

Gemakkelijk te bedienen

3,9 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,3 op 5

3,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Philip Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 13-07-2018
Na de installatie wou ik natuurlijk alle features eens overlopen, dus meteen ook even de app gedownload en de machines aan de wifi gekoppeld, wat bijna vanzelf ging. Alles staat in de handleiding en de app bevat ook veel info, maar ik hem niet zo gebruiksvriendelijk. Als ik bijvoorbeeld het programma wol wil downloaden, moet dat elke keer... Ook al gebruik ik 2x het programma na elkaar. De uitgestelde start had ook handig geweest als je een uur kan ingeven wanneer hij moet starten, of een uur dat hij moet klaar zijn. Nu kan je enkel in volle uren optellen wanneer de machine moet klaar zijn, omdat je enkel het startuur kan kiezen. Dat kan dus nog steeds meer dan een half uur van jouw richtuur zijn. Gelukkig zie je wel de eindrichttijd er bij staan in de app. Het toestel mocht ik een maand gebruiken om te reviewen (niet via Vanden Borre). Ik kom van een oude, manuele machine waar enkel het programma, temperatuur en centrifugeerkracht kan gekozen worden en vind dat eigenlijk wel gemakkelijker dan al die programma's. Misschien is het even wennen? Ik vind de tť grote deur ook niet handig. Het is puur design en heeft geen enkele functie. Met een miniruimte als die van mij, verlies ik op die manier 30 cm aan de linkerkant van het toestel... Ook is deze gemakkelijk statisch geladen. Niet handig als je met zoveel stoffen bezig bent. Ook zag ik dat het verbruik nagenoeg gelijk is aan mijn machine van 15 jaar oud. Enkel de Turbowash zal dus die A+++ -30% behalen, lijkt me.
Voordelen
voorgeprogrammeerde programma's, makkelijke bediening
Nadelen
weinig handmatig in te stellen, app zou meer moeten kunnen, designdeur niet nodig, verbruik, luid centrifugeren
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Voorkeur voor 'unowash' ipv Twinwash
Fanny Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 11-07-2018
De twinwash leek me erg handig om babykledij, lingerie, sportkledij,... te wassen in de Miniwash. Echter blijken de vlekken, paardenhaar,... er niet uit te gaan in de Miniwash, dus moest ik alles nog eens herwassen in de grote trommel. Na levering hebben ze het kort programma doen draaien. Daarna heb ik onmiddellijk 3 wasbeurten afgewerkt. Pas bij de 3de wasbeurt was de 'fabrieksgeur' eruit. Waardoor ik 1ste en 2de was opnieuw heb moeten doen. Het connecteren met wifi/smartphone lukt me niet. Leek me nochtans een leuk extraatje maar na verschillende keren proberen heb ik het opgegeven. In vergelijking met mijn oude (10j) & kleinere (5kg) wasmachine komt de kledij er erg gekreukt uit ook al kan er meer in. Ik heb de stoomfunctie nog niet getest. Maar ik heb ook geen zin om na iedere was de kledij opnieuw te laten draaien met stoomfunctie. Positief: erg stil toestel, leuk muziekje als machine klaar is, wasgoed wordt gewogen waardoor programmaduur ( positief voor energie- en waterverbruik!) wordt aangepast. Nadeel is natuurlijk wel dat je vooraf niet weet hoelang de was zal draaien. Speciaal programma voor donsdekens en allergie-programma zijn pluspunt & toestel heeft mooi design Negatief: miniwash blijkt toch overbodig te zijn, kledij komt er erg gekreukt uit, connectie met wifi is geen kinderspel, mij lukt het alvast niet en vlekken zijn niet altijd weg, zelfs met speciaal vlekprogramma + inwrijven van de vlekken met shout. Advies: Miniwash is leuk extraatje maar omdat de prijs hiermee de hoogte in gaat + het toestel toch ook extra ruimte in neemt zou ik het houden bij het toestel zonder miniwash
Voordelen
donsdekenprogramma, mooi design, anti allergieprogramma, programmaduur wordt aangepast naargelang gewicht, leuk muziekje
Nadelen
temperatuur miniwash onbekend, connectie met smartphone lukt me niet, kledij niet altijd proper, programmaduur onbekend (afh. v gewicht)
3,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

goed machine maar duur
vera Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 11-07-2018
goed machinetjes maar duur en sommige programmas duren heeel lang
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede wasmachine met enkele nadelen!
Valťrie Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 09-07-2018
Net zoals elk toestel heeft ook deze wasmachine zijn plus- en minpunten. Het toestel ziet er mooi en modern uit en je wordt vrolijk van het muziekje dat klinkt als het programma ten einde is. De miniwasher is heel handig voor het wassen van handwasjes (bv. nieuwe kledij die apart gewassen moet worden, omdat het kledingstuk nog niet kleurvast is), lingerie, ... Echter mis ik een temperatuursaanduiding op de miniwasher: noch in de handleiding, noch op het toestel, kan je lezen op welke temperatuur de miniwasher je kledij wast. Ook een uitgestelde start was handig geweest voor dit toestel. De grote wasmachine wast goed. Echter met de turbowashfunctie lijkt mijn wasgoed niet steeds even goed gespoeld te zijn en bevat het nog zeepresten (misschien had ik mijn wasmiddel wat te ruim gedoseerd?). Het toestel weegt de was alvorens aan het programma te beginnen. Sommige wasprogramma's duren hierdoor erg lang (3 tot 4 uur) en je weet helaas op voorhand niet hoelang het programma zal duren. De stoomfunctie gebruik ik voor het beddengoed. De lakens zijn minder gekreukt en zijn volgens mij toch nog net dat ietsje 'hygiŽnischer' (minder bacterieŽn). Jammer dat de stoomfunctie enkel werkt op 60įC en niet bij lagere temperaturen. Algemeen is het wel een goede wasmachine. De miniwasher is volgens mij zeker een pluspunt voor kleine wasjes, gezinnen met kleine kinderen, ...
Voordelen
grote trommel, stoomfunctie, mini-washer
Nadelen
turbowash: was niet goed gespoeld, wasprogramma's duren lang, geen temperatuursaanduiding miniwasher
3,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

prijzige twijfelaar (+MiniWash)
StijnV Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 04-07-2018
Een revolutie in het wasmachinelandschap! Dat was mijn indruk op voorhand. Zuiniger, ecologischer, stiller en voor efficiŽnter, zeker door de Mini-Wash. De eerste indrukken waren veelbelovend. Stoomfunctie, een app, specifieke programma's, een tweede trommel voor de kleine wasjes. Het oogt allemaal indrukwekkend, tijd om er in te vliegen! Al snel wordt de initiŽle feestvreugde getemperd: waar is de grondige handleiding ? Er zit een summiere handleiding bij het toestel, en online is er ook geen schat van informatie terug te vinden. Dus een handleiding voor beide toestellen ťn voor de app is zeker een aandachtspunt! Eerste nadeel miniwash: je moet de wasverzachter later tijdens het wasproces toevoegen. Wat als je niet thuis bent, je gaat boodschappen doen en wil even een Mini-Wash laten draaien, dan moet dat zonder wasverzachter ? Nog een minpunt: je zet de klep van de Mini-Wash open (dus omhoog), dan kan je de deur van de hoofdtrommel niet meer sluiten (of openen voor de Add-Wash, nog een kledingstuk toe te voegen aan de was), want die wordt dan geblokkeerd door de openstaande klep van de Mini-Wash. En tenslotte is het spijtig dat je de temperatuur van de MINI-Wash niet apart kan instellen. Je kan enkel voor bepaalde programma's kiezen. Algemeen nadeel: de hoofdtrommel begint pas te wegen en dus het tijdsprogramma af te stellen nadat je het programma aanzet. Als je dan bijvoorbeeld denkt dat het 75 minuten zal duren, kan het in realiteit plots 105 minuten worden. Stoomfunctie van 60į heeft echt wel positieve invloed: de was is proper, zachter van structuur en veel minder gekreukt. Je kan de stoomfunctie echter niet combineren met een korter programma of Turbo Wash, en dus duurt het altijd meer dan drie uur. Er lijkt veel water te blijven staan in de Mini-Wash; dit zou echter zout water zijn dat zorgt voor de stabiliteit van de onderste trommel. Het droogzwieren maakt bij ons veel lawaai, ik vermoed dat de hoofdtrommel niet correct gemonteerd werd op de Mini-Wash. Dus dit vergt nog wat nazicht en finetunning. Ik vind het wel handig dat je een melding krijgt op je gsm als je was klaar is. Dit is geen breekpunt, maar een leuke nice-to-have. De wasprogramma's vereisen een andere mindset of logica ten opzichte van de traditionele logica van graden instellen, toerental zwieren en type was. Het is wennen aan een andere manier van de was te doen.
Voordelen
handige app, stoomfunctie
Nadelen
sommige programma's duren lang, beperkte handleiding
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Hoog staaltje technologie maar toch veel gebreken.
Christine Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 03-07-2018
Knap machine indruk wekkend ook een trommel van 9 kg of 12kg ook verschillende wasbewegingen en zeer flexibel in wasprogrammas en was wordt voor t wassen gewogen om wastijd te berekenen maar nooit zie je hoeveel het weegt en of er teveel in zit Helaas mag er eigenlijk niet zo veel in dat vind je.terug in de gebruiksaanwijzing!! Machine super stil ,snel en zuinig met water! jammer maar zeeppods lossen niet altijd op zodat was opnieuw moet gedaan worden dus dubbel hoeveelheid water en energie. Soms merk je zelfs dat was NIET volledig nat is geweest als je het ophangt!!
Voordelen
kleding toe te voegen tijdens de was, snel was van 15 min, juiste en duidelijke wastijd op display, zeer variabele programmas temp en toerental zelf k, grote trommel en vulhoogte ideaal, tergelijker tijd 2 wasjes mogelijk
Nadelen
mini wash luidruchtig, rechter display niet verlicht, miniwash geen zeep en wasverzachter bakje, indien was in elkaar gedraaid dan stopt machine, soms te zuinig met water zie hierboven, mini wash veel te klein 2 kg
3,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede wasmachine
Joke Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 02-07-2018
De machine zelf is zeer modern en mooi van uitvoering. De bediening is gemakkelijk te besturen, ook voor wie minder goed is in die dingen. De speciale programma's zoals sportkledij, babykleding,... Vind je niet terug op een gewone wasmachine, voor jonge ouders dus zeer handig!
Voordelen
duidelijk einde te horen, draait vrij stil, makkelijke duidelijke bediening
Nadelen
geen standaard donker programma, grote trommel
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

perfect voor gezin van 4
Elke Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 02-07-2018
wij hebben deze machine nu ongeveer 3 weken. In combinatie met de twin wash. Ideaal voor een gezin van 4 dat heel actief is. De sportkledij kan in de kleine machine, maar de rest van de kledij in de trommel van 9 kg. Als hij niet helemaal vol is, geen erg, voor je start gaat de machine altijd wegen en zich daar aan aanpassen. We hebben nu ook zelf onze donsdekens kunnen reinigen. In onze vorige machine lukte dit niet, maar deze is groot genoeg en heeft er ook nog speciale programma's voor. het bedienen via de app is vooral gemakkelijk als je in de nachturen wilt wassen, maar dan uit huis bent. We zetten het klaar en laten het starten wanneer we wensen. En zeker nog een voordeel van zo'n Smart machine. Ik heb mijn man nog nooit zoveel de was weten doen, alles lekker bedienen met de app. Perfect.
Voordelen
verschillende programma's, aantal kg
Nadelen
moeilijke installatie dus beter laten installeren, neemt veel plaats in in combi met twin
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Kleine wasjes, grote wasjes
Anne Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 30-06-2018
De kleine trommel is zeer handig voor snelle wasjes (vb. acute vlekken van rood,fruit, chocolade,...) wat je graag meteen wast, of delicate was, wol,... waar je meestal niet zo veel van hebt. Wel gek dat je apart wasverzachter moet toevoegen na een geluidssignaal. De grote trommel doet zijn werk. Sommige programma's duren wel erg lang. Via een app kan je nog andere programma's downloaden, maar voor mijn part mogen die meteen op de machines geÔnstalleerd. Hij wast stil, maar tijdens het centrifugeren trilt hij wel erg fel. Extra was toevoegen is wel altijd handig natuurlijk.
Voordelen
goede wasresultaten, gemakkelijk vullen
Nadelen
apart wasverzachter toevoegen, te beknopte handleiding qua uitleg wasprogrammas
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

investering -handig eens je ermee weg bent
Sofie Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 28-06-2018
goeiedag, als je er rekening mee houdt dat je voldoende ruimte en stopcontacten moet hebben om deze twinwash(samen aan te kopen) te kunnen plaatsen en daarna ook je tijd neemt om goed de gebruiksaanwijzing te lezen en alle programma's geduldig uit te proberen, ben je vertrokken. De grote trommel ben je al snel gewwoon, al je beddengoed in 1 keer gewassen, een dekbed niet meer naar de wasserette moeten brengen, die wasmand vol werkkledij .. de kleine trommel kan gelijktijdig draaien en is ideaal voor fijne was, babykleding, je sportkleding meteen na het sporten ipv te moeten wachten tot je 'genoeg' hebt om een trommel te vullen. via appje op de telefoon te starten en op te volgen is voor wie daar van houdt maar wel handig dat je een melding krijgt telkens de cyclus is afgelopen. Zo weet je of je huisgenoten een wasje hebben gedraaid ;)
Voordelen
stoomfunctie hygiŽne en allergie, stoomfunctie minder kreuken, melding via app, gelijktijdig 2 wasjes draaien, grote trommel
Nadelen
2 stopcontacten nodig!, bijvullen wasverzachter halverwege wascyclus mini, display zou handiger en makkelijker kunnen