De ORAL-B FLOSS ACTIN X2 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 38 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B FLOSS ACTIN X2

ORAL-B FLOSS ACTIN X2

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B FLOSS ACTIN X2

Algemeen

Omschrijving Compatibel met alle Oral-B, behalve Pulsonic en iO
Type Ronde opzetborstels

Vanden Borre-code 8124299

Reviews voor het product ORAL-B FLOSS ACTIN X2

4,6

4,6 op 5 | 7 Reviews

Grondige opzetborstel
4,0
WilmaM 30/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat handig dat de Floss Action opzetborstel van kleur veranderd. Zo weet je altijd wanneer de borstel aan vervanging toe is. Hij past prima op mijn Oral B tandenborstel. De kop zelf is groot maar dat is een kwestie van een poosje gebruiken en je bent gewend. De haartjes zijn hard dus je poetst er je tanden grondig schoon mee.
Optimale poetsbeurten
5,0
27/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik al vaste klant van Oral-B. Ik ben altijd een tevreden gebruiker, maar heb nu de nieuwe borsteltjes 'cleanmaximiser flossaction' uitgetest. Alhoewel ik eerst even moest wennen aan de hardheid van de borsteltjes, is het poetseffect nog veel optimaler! Het lijkt of je flost en poetst in ťťn keer, door de rubberen deeltjes in de borstel. Vaak vergeet ik op tijd mijn borsteltjes te vervangen, maar dit probleem is verholpen door de verkleuringstechniek. Wanneer het borsteltje verkleurt, weet ik dat ik hem moet vervangen. Op deze manier krijg je een nog beter effect en resultaat. Ik ben heel blij met het resultaat door de borsteltjes en raad ze zeker aan. Het is zeker clean maximiser!
Echt schonere tanden
4,0
Lindavdm 26/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb flossen altijd wel een dingetje gevonden, geen idee waarom. Het idee van een touwtje of een ragertje tussen mijn tanden vind ik een vervelend idee. Daarom was het voor mij erg fijn dat ik de flossaction mocht testen. Ik had namelijk nog niet van de borstel gehoord. Ik vind het een erg prettige borstel, in het begin voelt hij wel een beetje hard aan maar dit went heel snel. De gele floss stukjes komen echt tussen de tanden, hierdoor heb ik het idee dat mijn tanden veel schoner worden dan met een andere borstel. Deze borstel heeft ook haren die verkleuren als hij aan vervanging toe is, zo vergeet je hem niet op tijd te wisselen. Voor mij geen andere borstel meer dan de flossaction.
Handig dat kleurverschil!
5,0
Yvette91 24/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn tandarts gaf aan dat ik vaak de randjes bij het tandvlees beter moet poesten. Nou, dat heb ik wel gevoeld hoor met deze opzetborsteltjes! Ik gebruikte eerste altijd van die standaard, simpele, goedkope opzetborsteltjes. Nadat ik het ging vervangen met de Oral-B FlossAction, merkte ik dat het borsteltje wat krachtiger is. Ik gok dat het komt door die gele dingetjes (rubbertjes??) die op de borstel zitten. De dag er na voelde ik mijn tandvlees gewoon nog. Dat was even wennen, maar ben er nu aan gewend en mijn tandarts is vast ook blij, haha. Ook super handig dat je aan de kleur kan zien wanneer hij weer toe is aan vervanging. Al zag ik al een klein beetje verkleuring na 2 weken bij het onderste deel, dit vond ik best snel. Na 1 maand was de gele kleur al sterker aan alleen de onderkant. Ik houd dit sowieso in de gaten...
Stevig en effectief
5,0
Rixtje96 23/03/21
Ik gebruik al jaren de Oral-b borsteltjes en het bevalt me altijd goed. Wat ik fijn vond tijdens het proberen van deze borsteltjes is dat deze door een verkleuring in de haartjes op tijd aangeven wanneer je het borsteltje moet vervangen. Ik wacht normaal heel lang, maar het is beter om het op tijd te doen. Dat is een fijne verbetering! Daarnaast heb ik veel last van tandplak, iets wat dit borsteltje heel goed tegengaat. Ze zijn stevig, maar zeker niet te hard. Ik raad ze aan aan mensen die veel last van tandplak hebben en vaak vergeten op tijd het borsteltje te vervangen.