De SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1) is niet meer beschikbaar!

Bekijk alle capsule-/padmachines - nespresso - senseo - dolce gusto
Bekijk alle capsule-/padmachines - nespresso - senseo - dolce gusto

Ontdek al onze capsule-/padmachines - nespresso - senseo - dolce gusto en kies je capsule- / padmachine uit 93 toestellen.

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

Sage Creatista Plus

Koffie uit een Nespresso-capsule afgestemd op jouw persoonlijke smaken? Dat speel je klaar in minder dan een minuut met de nieuwste Sage Creatista Plus Nespresso-capsulemachine met intuÔtief aanraakscherm. Je kan er 8 textuurniveaus en 11 melktemperatuurstanden selecteren. Ook kan je de waterhardheid zelf programmeren.†

Net zoals in je favoriete koffiebar †

Lekkere melkdrankjes creŽren is ook mogelijk met dit toestel dankzij de geavanceerde microschuimtechnologie.†

Personalisatie†

Niet alleen heb je keuze uit verschillende recepten, de Sage Creatista Plus laat je toe ze te personaliseren naar eigen smaak.†

Grote kop koffie om wakker te worden†

Je hebt keuze uit drie volumegroottes: 24, 38 en 106 ml.

Technische specificaties over de SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

Algemene

Koffietype L'Or Barista & Nespresso Original-capsules
Druk 19 bar
Inhoud waterreservoir 1.5 l
Automatische stop Ja
Regelbare inhoud kopje Ja
Regelbare koffiesterkte Via regelbare kopjesinhoud
Regelbare kopjeshoogte / schenktuit Ja
Cappuccino & Latte maken Manueel, met verse melk
Ook voor koude dranken Neen
Herinnering ontkalken Ja
Bediening via smartphone Neen
Kopjes bijgeleverd Neen
Bijzonderheden -
Verwarmingselement Thermoblock
Vermogen 1500 W
Kleur Blauw
Afmetingen (HxBxD) 41 x 14 x 31 cm
Gewicht 5.2 kg

Vanden Borre-code 8253609

Reviews voor het product SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

4,6

4,6 op 5 | 11 Reviews

4,0
Geweldig toestel!
31/07/22
Ik heb dit toestel ontvangen via Influenster. Sinds ik dit toestel heb, gebruiken we het iedere dag. Het is zeer makkelijk en aangenaam in gebruik. Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden voor zowel koffie als melk. De zelfreigende functie van de melkopschuimer is heel handig, alsook het bijhorende kannetje. Het enige nadeel is dat de grootst mogelijke koffie (lungo) nog steeds vrij weinig is als je van grote zwarte koffie houdt.
5,0
Heel goed product!
17/07/22
Ik heb de Nespresso Sage Creatista Plus gratis ontvangen van Influenster en Nespresso in ruil voor mijn eerlijke beoordeling - en ik ben hier heel blij mee! Het is een geweldige koffiemachine voor een beginner, zeer eenvoudig te gebruiken en onderhouden. De machine is mooi en zeer compact. Het is fijn dat je de melk apart kunt opschuimen (wat heel snel gaat!), zo kan ik je hem ook gebruiken voor Matcha, chocomelk, .... Minpuntjes: hij maakt relatief veel lawaai en je moet elke keer een bepaalde hoeveelheid melk opschuimen (er is een 'minimumhoeveelheid'), maar ik drink mijn koffie graag met iets minder melk, zodat ik die moet weggooien/teruggieten in de fles. Over het geheel genomen beantwoordt het aan al mijn verwachtingen!
5,0
Nespresso Sage Creatista Plus
24/06/22
Great mashine love it that you can make diferent kind of coffee. Recomended
5,0
Geweldige koffiemachine!
18/06/22
[ Met deze koffiemachine heb je een mini caf?in huis. Het koffieapparaat is goed van formaat en neemt niet veel ruimte in beslag. Het heeft een mooi en modern design. Boven op het apparaat heb je een scherm waar je uitgebreid je koffie kan installeren naar wens. Je kan kiezen hoe warm je jouw koffie wil, de hoeveelheid koffie en hoe je je jou melk in de koffie wil hebben. Verder is dit apparaat ideaal voor de koffieliefhebbers onder ons. Door de verschillende standen kan je kiezen uit verschillende smaken koffie. je hebt een stand waarmee je een lungo, flat white, caf?latte, espresso, cappuccino, ristretto, latte macchiato kan maken. Voor ieder wat Wills en genoeg afwisseling. De koffiesmaken zijn stuk voor stuk heerlijk en kwaliteitsvol. Er is ook een mogelijkheid om je melk te verwarmen zonder koffie. Je kan zowel de warmte van de melk installeren tot hoe schuimig je je melk wil. Dit gebeurt in een beker die bij de koffiemachine is meegekomen. Na het verwarmen reinigt de melkbuis zich automatisch zelf met de stoomreiniger. Het heeft ook een stand dat je uitlegt hoe je met stappen de machine helemaal schoonmaakt. Het apparaat heeft een grote watertank, hierdoor kan je meer koppen koffie maken zonder snel te moet opvullen. Je hoeft de koffiecups niet zelf te vervangen. Je stopt enkel een nieuwe cup in de machine en het gebruikte valt automatisch in een bakje. Je drukt op een knop en er komt een bakje tevoorschijn waar alle gebruikte cups in zitten. Alles bij elkaar is dit een fantastische koffiemachine. Als je een echte koffieliefhebber die houdt van experimenteren met koffie dan is dit vast en zeker aan te raden. Vijf sterren!!
5,0
Perfect Barista
pavo3 16/06/22
Ik gebruik het Sage Creatista Plus koffiemachine van Nespresso nu al enkele maanden en ik kan zeggen dat het voldoet aan alle hoge verwachtingen die ik van het toestel had. Het toestel is eenvoudig in gebruik en zeer makkelijk te onderhouden waardoor je in een mum van tijd kan genieten van een professionele, heerlijke koffie. De Nespresso Creatista Plus in uitgerust met een ruim assortiment van koffietypes (flat white, cappuccino, latte macchiato, caf?latte, espresso, ristretto en nog zoveel meer) zoals je ze ook zou krijgen in een echte koffiebar. De melkschuimfunctie zorgt ervoor dat de melk perfect geschuimd wordt voor het type koffie dat jij wenst. Daarnaast kan je ook alle reeds geprogrammeerd instellingen bij elk type koffie aanpassen naar jouw eigen voorkeur: hoeveelheid koffie, sterkte van smaak, temperatuur van het melkschuim, etc. Tot slot, is het een zeer mooi afgewerkt koffietoestel met een stijlvol design, waardoor jouw keuken opeens extra professioneel uitziet. Een echte aanrader voor koffieliefhebbers!! Waarom nog naar een koffiebar gaan als je met dit toestel zelf een professionele barista wordt.