Nespresso Vertuo Plus & Vertuo Next: iedereen zijn kopje koffie

Met een Nespresso Vertuo-koffiemachine ben je er zeker van dat je met 1 druk op de knop altijd geniet van de perfecte koffie. Van espresso tot alto of lungo, ontdek alle mogelijkheden die de Vertuo Plus- en Vertuo Next-modellen te bieden hebben. En dat allemaal in een compact en strak design.

1 machine, 5 kopjesformaten

Wat drink je het liefst? Espresso, lungo of alto? Dat maakt niet uit! De Vertuo-machines passen zich aan aan jouw smaak. Hoe? Door voor elke Vertuo-koffievariant 5 verschillende kopjesformaten aan te bieden die overeenstemmen met 5 soorten Vertuo-capsules: Espresso, Double Espresso, Gran Lungo, Mug en Alto. Het resultaat? Je kan kiezen uit een koffie van 40 ml tot 414 ml.

Vertuo: een innoverend systeem

Koffiezetten is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij het unieke extractiesysteem van de Nespresso Vertuo-modellen: centrifusion™. Dit intelligente extractiesysteem leest de unieke barcode op elke capsule die razendsnel, tot 7000 keer per minuut, om haar as draait. Het water wordt snel door de capsule geperst waardoor een onovertroffen natuurlijk crema ontstaat dat je koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Dankzij deze geavanceerde technologie kan de machine dus de geplaatste capsule herkennen en vervolgens de temperatuur, het watervolume, de infusietijd, de rotatiesnelheid van de capsule en de lengte van het kopje instellen. Handig! 

Kwaliteitskoffie

Wist je het al? Nespresso-koffie wordt ingekapseld in recycleerbare aluminium capsules die volledig verzegeld zijn. Zo blijft de koffie vers en behoudt hij al zijn aroma's. Kortom, Nespresso houdt zich aan zeer strenge normen bij de selectie van zijn koffie.

Kleinere ecologische voetafdruk

Kwaliteitsvolle koffie aanbieden is goed. Maar kwaliteitskoffie aanbieden en tegelijk rekening houden met het milieu is nog beter! Goed nieuws: Nespresso neemt de Vertuo-capsules terug om ze te recycleren. 
Hoe werkt het? De capsules die jij verzamelt, worden naar het sorteercentrum gestuurd waar het aluminium en het koffiedik van elkaar worden gescheiden. Het aluminium wordt vervolgens hergebruikt om allerhande voorwerpen te maken. Het koffiedik daarentegen zal twee nieuwe vormen aannemen: biogas en compost. 

Directe korting & koffietegoed

Zin om een Nespresso Vertuo-koffiemachine te kopen? Twijfel niet langer, want op dit moment krijg je tot € 80 directe korting en € 30 koffiekorting cadeau. Deze aanbieding is geldig t.e.m. 31.01.22.

Ontdek al onze Nespresso Vertuo Plus- en Vertuo Next-modellen in een van onze winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters