De PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

€ 219,00
  • Type: Elektrische tandenborstel
  • Type borsteltje: Langwerpig
  • Systeem: Sonisch
Bekijk alle elektrische tandenborstels
Bekijk alle elektrische tandenborstels

Ontdek al onze elektrische tandenborstels en kies je elektrische tandenborstel uit 51 toestellen.

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23

PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23

€ 27,99
  • Omschrijving: Sonicare ProResults Plaque Control opzetborstels
  • Productvoordelen: -
  • Type: Langwerpige opzetborstels
€ 39,99
  • Omschrijving: Opzetborstel 4 stuks
  • Productvoordelen: -
  • Type: Langwerpige opzetborstels

Dit zeggen onze specialisten over de PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23

Philips HX9924/23 Diamond Clean Smart

Krijg tijdens het poetsen meteen feedback en tips dankzij de Smart-sensoren van de Philips燞X9924/23 Diamond Clean Smart. Deze elektrische tandenborstel helpt je om je poetstechniek te verbeteren voor een uitstekende mondverzorging.

Slimme opzetborstels

De Smart-opzetborstels maken via een ingebouwde microchip verbinding met je HX9924/23-tandenborstel. Het resultaat? De optimale poetsstand en intensiteit worden automatisch geselecteerd.

Locatiesensor

Dankzij de locatiesensor weet je altijd waar je wel en niet hebt gepoetst. In de Philips Sonicare-app worden je gegevens bijgehouden en weet je of je grondig hebt gepoetst.

Altijd een frisse adem

Klik op de TongueCare+-tongreiniger op het handvat om de bacteri雗 die voor een slechte adem zorgen, uit de pori雗 van je tong te verwijderen.

Makkelijk opladen

Zet je Philips Diamond Clean Smart op het oplaadglas en hij begint meteen op te laden. Berg je opzetborstels hygi雗isch op in de handige opzetborstelhouder. En gebruik het luxe reisetui ook als oplader.

Technische specificaties over de PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23

Type Elektrische tandenborstel
Type borsteltje Langwerpig
Systeem Sonisch
Aantal pulsaties/minuut Niet van toepassing
Aantal oscillaties of rotaties/minuut 62.000
Aantal opzetborstels of -stukjes 4
Bijgeleverde acc. Reisetui
Aantal progr. 5: Clean, Clean&White , Sensitive, Gum care en Polish
Max. autonomie 84 min.
Timer
Poetsdruksensor
Bluetooth
Kindertandenborstel
Voeding Herlaadbare batterij
Oplaadindicatie Verklikkerlampje
Bijzonderheden Glazen oplader, USB reisetui, tongspray
Vanden Borre-code 8475911

Reviews voor het product PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23

4,8

4,8 op 5 | 19 Reviews

Prestatie

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Tanden borstel uitstekend goed
Greta Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 14-06-2019
Beste, Mijn man had altijd veel last van vlekken op te tanden en tandsteen Wij hebben bewust op zoek gegaan om zijn probleem op te lossen . Wij hebben bewust dan de keuze gemaakt voor de Philips sonicare smart ,,wij hebben de installatie op de tablet heel makkelijk kunnen verbinden ,,het laat heel goed het tandgebit zien ,en je kan zeer goed volgen waar je beter en of langer moet poetsen ,,na 1 week zagen wij al beterschap nu bijna 3 weken in gebruik en zijn heel verwonderd van het goede resultaat zeker een aanrader, zeker geen spijt van de aankoop bij Vandenborre te Wetteren waar het personeel oprecht,eerlijk een vriendelijk zijn
Voordelen
poetst grondig
Nadelen
geen
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Een nieuwe manier van tandenpoetsen
Sara Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 06-11-2017
Ik gebruik de Philips Sonicare nu ongeveer 10 dagen en ik ben er ontzettend tevreden van. Bij het openen van de verpakking was ik al meteen onder de indruk van de tandenborstel en alle bijgeleverde accessoires. Het oogt allemaal heel mooi en stijlvol. Het tandenpoetsen zelf was in het begin een beetje wennen. De trillingen en het geluid zijn totaal anders dan mijn vorige elektrische tandenborstel. Maar na enkele poetsbeurten was ik al helemaal overtuigd. De tandenborstel wordt geleverd met verschillende opzetborstels die elk een ander doel hebben. Je kiest zelf het doel dat je wil realiseren, bijvoorbeeld wittere tanden, minder tandplak. Ikzelf koos voor minder tandplak en na enkele poetsbeurten merkte ik al een verschil: mijn tanden voelen properder en gladder aan. Ook heel handig is de app die je kan downloaden. Deze app begeleidt je tijdens jouw poetsbeurten en helpt je om beter te poetsen. Ook houdt de app je poetsbeurten en voortgang bij. De tandenborstel opladen kan eenvoudig in het bijgeleverde glas of in de etui met USB-kabel. Dit is heel handig om mee te nemen op reis. Ik ben alvast helemaal overtuigd en wil nooit nog een andere tandenborstel.
Voordelen
gebruiksvriendelijk, mooi design, efficient
Nadelen
duur
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

professionele poetshulp in huis
Liesbeth D. 03-11-2017
Dit voelt aan als een professionele poetsbeurt thuis. De intense trillingen waren even wennen, maar geven nadien een heel clean gevoel, alsof je net van de tandarts komt. De app is even wennen, maar is een geweldige hulp om geen gebieden over te slaan. Je kan nadien corrigeren, en de overgeslagen gebieden worden heel doeltreffend aangepakt. De app houdt eveneens bij of je flost, mondwater gebruikt en de speciale tongcleanopzetstukje gebruikt. Er zijn verschillende 'programma's' mogelijk; clean, white+, tongue clean, sensitive en gum care. De opzetborsteltjes bevatten een sensor die automatisch het juiste programma kiest. Ik kan nu alvast niet meer zonder. Hij staat ook prachtig in de badkamer, met zijn designglas dat eenvoudigweg op een lader gezet moet worden om hem op te laden. Geen gewone tandenborstels meer voor mij!
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

殚n woord WAAUW
Mirlo Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 01-11-2017
het is werkelijk een nieuwe verslaving, geweldig mooi design, gemakkelijk in gebruik, bij correct gebruik meteen resultaat enz niets negatief mooie oplader/opberdoos laden via glas geweldig
Voordelen
leuk poetsen met een app, mooi oplaaddoos, makkelijk op reis te nemen, handig, mooi design
Nadelen
geen gevonden
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Stralende glimlach
Griet Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 01-11-2017
De DiamondClean Smart tandenborstel is heel praktisch in gebruik. Het oplaadglas is even wennen maar het is handig omdat je geen extra glas nodig hebt om je tandenborstel in te stoppen. De app geeft goed aan waar je nog moet poetsen, of je teveel beweegt en hoelang je nog moet. Zo besef je dat een grondige poetsbeurt noodzakelijk is. Wil je eventjes wat tandpasta uitspuwen, geen enkel probleem, de app wacht even op zijn gebruiker. Af en toe werkt de app niet en blijft hij hangen maar na opnieuw opstarten lukt het wel. De smartphone moet wel naar jou liggen als je alles in de gaten wil houden en voor mensen die weinig plaats hebben op de lavabo kan dit wel voor problemen zorgen. De tandenborstel stopt automatisch als je de aanbevolen tijd gepoetst hebt. Na het poetsen zie ik dat mijn tanden meer 'blinken' en het voelt allemaal lekker fris aan. De tongue Care is even wennen maar na enkele keren gebruiken, ebt het kriebelend gevoel weg. De batterij gaat super lang mee dus als je 1 keer om de 14 dagen oplaadt is het genoeg. Handig zou zijn als je het snoer kon loskoppelen van het oplaadglas en ergens opbergen. Is niet zo mooi op een wastafel.
Voordelen
blinkende tanden, lange batterijduur
Nadelen
snoer kan niet losgekoppeld worden van het glas
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Tandenpoetsen 2.0
Olloop18 Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 31-10-2017
Eigenlijk kan ik heel kort zijn, het is mijn nieuwe verslaving geworden.. Al bij het uitpakken was is verzot op de Philips Sonicare DiamondClean Smart. Hij heeft een supermooi design en oogt echt heel vrouwelijk. Ik moest in het begin even wennen aan de trillingen en het in het rond spetteren maar mits wat training is dat snel opgelost. Ik heb echt het gevoel dat mijn tanden superschoon zijn met die anti tandplak opzetborstel. De oplader vind ik persoonlijk iets minder handig. Hij oogt mooi maar neemt nogal wat plaats in op de wastafel. En de app...ja die is echt een verslaving geworden dus. Nu neem ik mijn IPhone ook al mee in de badkamer. Eindelijk weet ik waar ik goed poets en waar niet. En al betekent dat soms wat langer poetsen, zal ik zeker wat minder lang bij de tandarts zitten.
Voordelen
app design superschone tanden
Nadelen
oplader iets te groot, prijs
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Voor een tandarts-schoon-gevoel
Noodle Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 31-10-2017
Deze tandenborstel heeft een heel mooi design en ligt soepel en licht in de hand. Het glas waarin de tandenborstel oplaadt, is handig en makkelijk schoon te maken. Je hebt de mogelijk om verschillende standen te gebruiken afhankelijk van je wensen of noden: wittere tanden, gevoelig tandvlees, tandplak vermindering en tongreiniging. Je krijgt daarbij ook de bijhorende opzetstuks. In het pakket zit ook een mooi reisetui waarin plaats voorzien is voor twee borstels, makkelijk als koppel. Wat wel echt leuk bedacht is aan het etui is dat het tegelijkertijd ook dient als oplader want onderin zit een usb-kabel verborgen. Het poetsen zelf gebeurt echt grondig en precies, je hebt een aangenaam schoon gevoel achteraf, ik merk persoonlijk een groot verschil met mijn vorige elektrische borstel. Je voelt dat de borstels zo ontworpen zijn dat ze alle oppervlaktes meenemen tijdens het poetsen. Wanneer je te veel druk zet tijdens poetsen flikkert er een lichtje, het is echt de bedoeling dat de tandenborstel het werk voor jou doet. Qua tandplak verwijderen en gevoelig tandvlees voldoet deze tandenborstel zeker aan de eisen. Of je effectief wittere tanden krijgt is natuurlijk moeilijk te meten. De trillingen tijdens het poetsen zorgen wel voor veel lawaai en spatjes op de spiegel. Als extraatje kan je de bijhorende app downloaden. Een leuke bijkomstigheid die je helpt om je mondhygi雗e op punt te stellen en bv. aangeeft aan wanneer het tijd is om je borstel te vervangen. Je moet er natuurlijk wel steeds aan denken je gsm mee te nemen naar de badkamer :-) De tandenborstel behoort tot een duurdere prijsklasse maar is het geld wel waard, uiteindelijk investeer je in je gebit!
Voordelen
meerdere programma's, batterij, hoogtechnologisch, design, grondigheid
Nadelen
lawaaierig, prijs
5,0

Prijs/kwaliteit verhouding

super tandenborstel
Elsan 31-10-2017
Ik gebruik de tandenborstel nu een tweetal weken. Algemeen ben ik zeer positief. De tandenborstel komt met een uitgebreide handleiding waar je even de tijd moet voor nemen. Er zijn 4 verschillende borstels die automatisch herkend worden door de body. Ik was weigerachtig tov het gebruik van de app, zeker 's morgens wanneer er niet zo veel tijd is. Anderzijds merk ik dat de kinderen door de app, meer zin hebben in poetsen, beter alle tanden en vooral voldoende lang poetsen. De tanden zijn merkbaar beter gepoetst. Positief is ook het lichtje dat aangeeft dat je te veel druk zet. De tandenborstel maakt een zacht geluid die me doet denken aan het geluid bij de tandarts. Aan het gevoel bij het poetsen moest ik even wennen, meer kriebelig dan echt schrobben. De tanden zijn merkbaar gladder, precies of de tanden gepolijst werden. Ik heb zeer gevoelige tanden. Het is nog te vroeg om de invloed op het tandglazuur te merken. White+ heb ik nog niet veel gebruikt uit schrik voor het tandglazuur, daar kan ik nog niet veel over kwijt. Het is goed dat je de intensiteit kan instellen, de hoogste stand is voor mij te fel. De tongschraper gebruik ik dagelijks samen met de spray. Het is een leuke aanvulling. De borstel ziet er mooi uit, de body en alle borsteltjes kunnen gewoon in het glas, dus niet al te veel gedoe. De reistas is handig. De tandenborstel hoeft niet zo veel opgeladen te worden, maar alles is nu ook nog nieuw, geen idee hoe vlug het achteruit gaat. Algemeen ben ik zeer positief. Het is even wennen aan het gevoel tijdens het poetsen maar de tanden zijn merkbaar gladder. Ik zou deze tandenborstel wel aanbevelen.
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Knap design, perfect poetsresultaat
tinneke Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 31-10-2017
Het eerste wat opvalt is het superknappe design van deze elektrische tandenborstel! Geen natte afdruk meer op het badkamermeubel na het poetsen want de tandenborstel leg je handig in het glas (wat tevens ook het oplaadsysteem is) Ik ben fan!! Vooral van de tongborstel (ik gebruik al jaren een manuele tongborstel maar deze elektronische werkt n骻 beter) Hij is ook al mee op reis gegaan en hoe handig is dat reisetui?! De max gewoon! Laadkabel inclusief 閚 superknap etui! Echt top! Bij het poetsen gebruik ik meestal de app maar ook zonder app weet je of je te hard poets want dat gaat het lichtje onderaan de 'handle' oplichten. Ik 'mors' iets meer bij t poetsen t.o.v. een ronde tandenborstel, maar toch gaat mijn voorkeur uit nr de sonicare. Eens je hem gebruikt hebt zal je weten waarom. Echt een topproduct! Ik ben momenteel de White stand aan het gebruiken (sinds 4 weken) en ik merk 閏ht een verschil!! TOP! Batterij gaat ook echt lang mee!!! Ik ben fan!
Voordelen
mooi reisetui met ingebouwde oplader, poetsassistentie via app, tongborstel, superknap design, handig oplaadsysteem
Nadelen
prijzig, beetje meer 'morsen' tov ronde tandenborstel
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Poetst heel goed en luxe vormgeving
Lollytest Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 31-10-2017
Door de vibraties van de tandenborstel was het wennen tijdens de eerste poetsbeurt. Maar al heel snel ben je weg van deze borstel die heel grondig poetst. Je hebt nadien echt een 'tandartsfris' gevoel :-) De app is niet noodzakelijk om de tandenborstel te gebruiken maar wel heel handig, zeker op het begin. Zo leer je goed hoe de borstel functioneert en op welke poets-zones je meer moet letten zodat je geen tanden overslaat.(gebeurt vaker dan je denkt!) Je kan ook een programma kiezen waarbij je dan een paar weken lang extra aandacht besteedt aan het verzorgen van je tandvlees of het witter maken van je tanden. Er worden verschillende opzetstukken meegeleverd met elk aparte eigenschappen (gericht op de tong, tandvlees, wit maken, etc) Dus wat betreft poetsen verdient deze tandenborstel zeker een 10/10 en een kus van de juf. Wat heel mooi meegenomen is is dat deze tandenborstel bovendien ook heel mooi oogt. Mooie vormgeving, elegant en komt met een heel handige oplader. Leg de tandenborstel gewoon in het meegeleverde glas en hij laadt op. Door de lange batterijduur kan je gerust zonder oplader op weekend/vakantie vertrekken.Geen geprul meer met opzetvoetjes en pinnetjes! Ook heb ik het reisetui al een paar keer gebruikt. Het ziet er allemaal heel chique uit.
Voordelen
uitstekende poetsresultaten, luxe vormgeving