Le LG TONE FREE DFP8 n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les écouteurs
Voir les écouteurs

Découvrez nos écouteurs et trouvez votre écouteurs parmi 291 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

LG TONE FREE DFP8

LG TONE FREE DFP8

Ce produit n'est plus disponible !

Spécifications techniques du LG TONE FREE DFP8

Général

Type In-ear True Wireless
Connexion Bluetooth
Utilisation Utilisation quotidienne
Boutons de commande Oui
Microphone intégré Oui
Réduction active du bruit Oui
Résistant à l'eau et à la poussière Oui, IPx4
Couleur Noir
Temps de charge Non communiqué
Autonomie max. des écouteurs 10 h
Autonomie max. avec boîtier de charge 24 h
Autonomie Fast charge 5 minutes de charge offrent environ 1 heure d'écoute
Alimentation Batterie intégrée, rechargeable via USB type-C
Rechargeable sans fil Non
Assistant vocal Google Assistant
Particularités rechargeable également via wireless

Code Vanden Borre 8013020

Avis pour le produit LG TONE FREE DFP8

4,6

4,6 sur 5 | 14 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer aangenaam verrast!
manZee Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 22/10/21
Dit was mijn eerste ervaring met noise cancelling, vraagt wat gewenning maar wat een verschil met gewone oortjes :) ! Heb deze intussen enkele weken actief getest gedurende ettelijke loopsessies alsook telefoongesprekken tijdens het werk achter mijn pc. MERIDIAN sound technologie: Volle klanken op elke preset, verschillende modi perfect in te stellen. - Verbinding: 7/10 Bluetooth is zeer stabiel, alleen loopt het soms verkeerd in combinatie met mijn Smartwatch (Samsung) als ik een oproep krijg - Batterijduur: 9/10 Batterij gaat lang mee, handig opberg/oplaaddoosje met batterij-indicatie is top! - Intensiteit: 9/10 Je kan het zo intens instellen als je wil dankzij de equalizer in de app. - Kwaliteit: 8/10 Algemeen zeer goed, voelt kwalitatief aan. - Bass: 9/10 Perfect te regelen ook - Dual mic call clarity: 10/10 Mic werkt perfect, niet 1 hapering tijdens min. 6u gesprekstijd. Active Noise Cancellation: 10/10 Even wennen maar is nu genieten om volledig ondergedompeld door de bossen te lopen. Algemeen geef ik de oortjes 8/10, het is een stabiel product dat zeer intu?ief werkt en ook tijdens zweterige sportsessies perfect blijft zitten.
Voordelen
geluidskwaliteit;, makkelijk in te stellen, makkelijke bediening
Nadelen
geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

DFP8 oortjes zijn super
brca 25/09/21
na deze oortjes enkele weken te hebben kunnen testen moet ik toegeven dat het een positieve beleving is. Kraakhelder geluid, Bass maar ook hoge tonen zijn zeer aangenaam en ook het bluetooth bereik is super. Zowel het luisteren naar muziek als het voeren van (telefoon)gesprekken verloopt feilloos mede dankzij de dual microfoons. De opties ANC en LAS (active noise cancelation en Listen to ambient sound) werken ook verrassend goed waarbij je in de ene modus omgevingsgeluid gaat weren waardoor de muziek beter tot zijn recht kan komen of in de andere modus kun je ervoor kiezen om juist het omgevingsgeluid beter te horen doorheen de muziek om bijvoorbeeld veiliger doorheen het verkeer te bewegen. De batterij gaat lang mee (na een dag toch wel intensief muziek luisteren wanneer het kon zag ik dat de batterij van de behuizing nog steeds 40% capaciteit had) Opladen is met een USB-c aansluiting (kabel meegeleverd) en gaat ook heel snel. Aan de hand van de led op de voorzijde van de behuizing kun je de batterijstatus afleiden alsook via de app. de UV-nanotechnologie zorgt er dan weer voor wanneer de oortjes in de behuizing aan het opladen zijn deze eerst vrijgemaakt worden van schadelijke bacteri? (tot 99,9%) De app laat je toe om vele opties te gaan afstellen naar eigen voorkeur wat het gebruik van deze oortjes zeker ten goed komt. Het gebruik van de app zelf verloopt ook zeer intu?ief. een aanrader voor iedereen :)
Voordelen
eenvoudige maar veelzijdige app, passen goed, anc en las, uv nano
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Knappe oortjes!
Jo Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 22/09/21
Zelf ben ik een langdurig gebruiker van draadloze oortjes, en dan ook altijd op zoek naar een set die alle eigenschappen heeft die ik belangrijk vind. LG komt daarmee ontzettend dicht in de buurt en daar ben ik aangenaam in verrast. Allereerst de look en feel. Vaak komen oortjes in een goedkoop aanvoelend plastic doosje. Het doosje van deze earbuds voelt premium aan en wanneer je het opent wordt je begroet met het blauwe UV licht dat de oortjes bestraalt. Zo worden namelijk bacteri? weggestraald en dit is toch een vrij unieke functie. De oortjes zelf zijn klein, slank en passen goed in de oren. Ook krijg je er extra vormpjes bij en deze zorgen ervoor dat ze voor iedereen goed in de oren zitten. Dan het geluid. Voor zulke kleine oortjes komt er verrassend veel power uit. In samenwerking met Meridian heeft LG het voor mekaar gekregen om een breed geluid te maken, met heldere hoge en middentonen. Echt aangenaam, ook voor langdurig gebruik. Ook kun je het omgevingsgeluid uitfilteren met active noise cancelling, al werkt dit natuurlijk beter met een headset dan met oortjes. Met de app kun je ook het geluid naar wens aanpassen voor een gepersonaliseerde ervaring. Qua batterijduur kun je je verwachten aan een 6tal uur zonder laden in de case, en met de case tot 18 uur.
Voordelen
premium feel, strak geluid
Nadelen
matige noise cancelling
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

LG DFP 8, Een imposant paar oortjes
brca 20/09/21
Na deze nu enkele weken te hebben kunnen testen even de bevindingen. Modern en ergonomisch design waardoor ze goed in de oren zitten en het geluid nog beter binnen komt. Er worden ook 2 sets van 3 verschillende maten van hypoallergene eargels meegeleverd. Zowel hoge tonen als lage tonen worden kraakhelder afgespeeld en zijn extra regelbaar in de instellingen van de equaliser via de app. Via de app verloopt ook het koppelen met de oortjes vlekkeloos. Presets zoals Bass Boost en Treble Boost zijn maar enkele voorbeelden die standaard al aanwezig zijn maar je kan ook zelf je equaliser gaan instellen. Lg is hiervoor opnieuw samen met Meridian in zee gegaan en dat is ook te merken aan de kwaliteit van het geluid. Deze oortjes hebben een verbeterde ANC (active noice canceling) dewelke het omgevingsgeluid nog beter afschermt zodat je meer kan genieten van de muziek. Een andere optie is de modus LAS (Listen to ambient sound) waarmee je het omgevingsgeluid juist beter kunt horen terwijl je toch verder kunt luisteren naar de muziek. Een andere (handige) optie is het laten voorlezen van tekstberichten dewelke ook zeer goed werkt. baterijduur is zeer goed (na een dagje gebruiken heb ik nog steeds bijna de helft van de batterijcapaciteit van mijn behuizing) en ook het opladen verloopt snel. (Aansluiting via USB-C => kabel is ook meegeleverd). uiterst tevreden van deze oortjes en een echte aanrader
Voordelen
kleine behuizing, batterijduur, reinigingsfunctie, anc en las functie, geluidskwaliteit
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

De LG Tone Free DFP8 heeft me overtuigd!
Robin Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 20/09/21
Als tester had ik het geluk om deze oortjes voor enkele weken te testen. De geluidskwaliteit en de Active Noise Cancellation zijn van ongezien kwaliteit. Het is enorm handig om je toch even af te sluiten van je omgevingsgeluiden en volop in je eigen bubbel genieten van je muziek / film. Het ergonomisch design is bovendien enorm praktisch, de oortjes bleven perfect in de oorschelp zitten. Zelf tijdens het sporten. De UV Nano technologie is een mooie aanvulling & bestrijdt actief bacteri? en verlaagd de kans op een ontsteking van het gehoorkanaal. De batterijduur lijkt me correct (10 uur oortjes & 14 uur extra via de case), echter mocht dit toch nog wat langer zijn. Bij intensief gebruik lijkt dit toch te kort zonder een oplaadbeurt. Kortom, prachtig product en biedt veel meer dan enkel helder geluid. Zeker een aanrader!
Voordelen
geluidskwaliteit, ergonomisch design, active noise cancellation
Nadelen
batterijduur