Le PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00 n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les sèche-cheveux
Voir les sèche-cheveux

Découvrez nos sèche-cheveux et trouvez votre sèche-cheveux parmi 49 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

Ce produit n'est plus disponible !

Accessoires pour le produit PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

Spécifications techniques du PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

Général

Type Sèche-cheveux standard
Vitesse flux d'air 110 km/h
Type de moteur Moteur DC
Technologie Ionique
Puissance 2300 W
Niveau sonore Non communiqué
Nombre de vitesses 2
Nombre de températures 3
Particularités -
Sécurité surchauffe Non

Fonctions

Fonction ionique Oui, double ionique
Fonction Turbo Power Oui
Fonction air froid Oui

Accessoires inclus

Accessoires fournis 1 Diffuseur, 1 Concentrateur d'air

Caractéristiques physiques et dimensions

Filtre amovible Non
Couleur Bleu
Longueur du câble 1.8 m
Finition Revêtement en céramique
Cordon rotatif Non
Poids 729 g

Code Vanden Borre 7949006

Avis pour le produit PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

4,4

4,4 sur 5 | 28 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

4,0
Zeer fijn toestel
Anoniempje89 08/10/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijn toestel! Ligt zeer fijn in de hand. De hitte standen zijn echt top. Ikzelf heb dun haar en veel toestellen zijn te hevig maar deze heeft echt alles wat ik van een föhn verwacht. Het enigste min puntje vind ik persoonlijk dat de opzet stukken iets steviger zouden mogen. Maar over het algemeen zeer tevreden en ikzelf zou het toestel zeker kopen en aanraden.
4,0
Handig toestel met verschillende mogelijkheden.
Underscore 01/10/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het toestel is een mooi, strak toestel. Er werd voldoende aandacht besteedt aan het uiterlijk. Het toestel is makkelijk in gebruik en wijst zichzelf uit. Het toestel heeft een voldoende lang snoer, zodat er makkelijk kan bewogen worden. Enkele extra functies zorgen voor een nog betere score: knopje voor het extra hard blazen, de functie koude lucht en het knopje extra glad föhnen. Een aanrader!
4,0
De haardroger tegen kroezelend haar
Tim V 28/09/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze haardroger ligt goed in de hand. De afwerking op de handgreep voelt zeker niet goedkoop en zorgt voor een degelijke grip. Qua effectieve functionaliteit was ik wel fan van de koele lucht dat deze kon blazen. Dit zorgde er voor dat mijn haar niet kroezelt tijdens het drogen wat anders wel een phenomeen was dat geregeld gebeurde. Al bij al een degelijke haardroger geschikt voor degelijks gebruik.
5,0
De föhn is perfect voor mij!
Rifino17 24/09/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds 1 maand gebruik ik de Phillips 5000 series. Ik ben hier blij mee. Mijn haren super snel droog ( Ik heb lang en dik haar dus is hij super voor mij) Hij is niet te zwaar zodat ik een brushing gemakkelijk kan makken. Bovendien heeft hij een mooi design.
2,0
Niet genoeg wattage voor dikke haren
EvelynB 22/09/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zelf heb ik hele dikke haren, waardoor ik liefst een fohn heb met een hoog wattage die dus ook snel droogt. Deze fohn kan op verschillende snelheidsstanden gezet worden, maar zelfs met de hoogste duurt het voor mij te lang om mijn haren te drogen (20-30 min). Als je dun haar hebt lijken mij deze snelheden wel voldoende. Van de ionenverzorging ben ik dan weer wel heel tevreden. Mijn haar is inderdaad minder friezelig na het föhnen. Wel vind ik de extra fohnkop die bijgeleverd wordt niet zo handig om haren echt stijl uit te föhnen. De opening is nogal breed waardoor uitföhnen met een ronde borstel niet goed lukt.