Een superlichte laptop voor werk en vrije tijd, overal waar je dat nodig hebt

Zijn lange accuwerktijd en een display met smalle rand maakt van de HP 15s-fq5045nb de ideale laptop om productief te werken maar ook van je favoriete films en video’s te genieten. Dankzij de Intel® Core™-processor en meer dan voldoende opslag voer je gemakkelijk je dagelijkse taken uit.

20231108_HP_square_1.jpg

Knippervrij

Dankzij het gebruik van DC Dimming-technologie die de helderheid bijstelt door de gelijkstroom aan te passen in plaats van de backlight te cyclen, kunnen we schermflikkering voorkomen zodat je prettiger naar het scherm kunt kijken.

20231108_HP_square_2.jpg

Full HD-display met ontspiegeld scherm

Geniet van de kristalheldere weergave en beelden met de briljante kwaliteit van 2 miljoen pixels. De 1920 x 1080 resolutie geeft alle digitale content een nieuwe dimensie. Met het 100% sRGB-kleurbereik geeft dit HP display moeiteloos en perfect alle kleuren weer. Ideaal voor foto's, video's en al je creatieve projecten.

20231108_HP_square_3.jpg

Een dynamische processor die zich aanpast aan wat je doet

De 12e generatie Intel® Core™-processor verdeelt prestaties naar waar je die het hardst nodig hebt. Zo houd je meer tijd over voor de dingen die je wilt doen. En dankzij de lange batterijduur en HP Fast Charge-technologie kun je met deze laptop de hele dag werken, series kijken en online zijn.

 
€ 599,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters