Aspire 3 en 5: echte krachtpatsers

Ben je op zoek naar een krachtige laptop om al je taken snel en efficiënt uit te voeren? Dan stellen we je graag de Acer Aspire 3 en 5 voor! Met hun 14”, 15.6” of 17.3” inch schermen en handige aansluitingen zijn deze krachtige en snelle laptops ideaal om nog productiever te werken.

Zoom op de Intel-processor van een Acer Aspire laptop

OngeŽvenaarde kracht

Geef je productiviteit een boost met de Acer Aspire 3 en 5 laptops. De Acer Aspire 3 is uitgerust met een Intel® Core™ i3-, i5- of i7-processor en een UHD grafische kaart. De Acer Aspire 3 en 5 zijn uitgerust met een Intel® Core™ processor – voor ultrasnelle prestaties.

Iemand speelt een videogame op een Acer Aspire laptop

Optimale snelheid

De Acer Aspire 3 en 5 staan garant voor ultrasnelle prestaties. De Aspire 3 biedt prestaties en productiviteit voor het hele gezin. Ideaal als je optimaal wilt kunnen werken of studeren of voor al je entertainment. Met de Aspire 5 kun je efficiënt multitasken zodat je de dingen kunt doen in optimale snelheid.

3 Acer Aspire laptops van verschillende grootte achter elkaar

Voel je favoriete content

Van werken tot creëren of je favoriete films en series bekijken – het kan allemaal met de Acer Aspire 3 en 5 laptops. Met de Aspire 3 en 5 haal je een laptop met Full HD IPS-scherm in huis, voor een echt meeslepende ervaring. Alles voorzien van het pakket visuele technologieën van Acer voor dynamische kleur en kijkcomfort.

Een licht geopende Acer Aspire laptop omringd door een heldere, kleurrijke boog

Blijf verbonden

Connectiviteit is belangrijk, of je de Aspire 3 of 5 nu gebruikt om te werken, te gamen of je creatief uit te leven. De aspire 3 en 5 beschikken over Wi-Fi 6 AX. Kortom, met deze laptops ben je op alles voorbereid!

20240306_Acer_Bloc_5.jpg

Slank en sterk ontwerp

Dankzij de slanke behuzing, zijn de Aspire 3 en 5 laptops lichter en dunner dan ooit tevoren. Daarbij zorgt de lange batterijduur dat je meer gedaan krijgt tussen oplaadbeurten.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters