AEG L7FE9699SV-wasmachine met UniversalDose
De beschermer van je mooiste kledij

Met de nieuwe AEG-wasmachine met UniversalDose zie je er elke dag op je best uit zonder al te veel moeite! Dit toestel produceert stoom dat ervoor zorgt dat je overhemden er langer netjes uitzien. Hoe? Door kreuken tot wel een derde te verminderen. Bovendien werd deze wasmachine voorzien van een lade voor PODS®-capsules om hardnekkige vlekken nog beter en sneller te verwijderen. Ready to dress up?

Minder strijken, frissere kledij

Minder strijken, frissere kledij

Deze AEG-wasmachine gebruikt stoom om je gekreukte kledij snel en makkelijk op te frissen zodat je ze meteen na het wassen en drogen weer kan dragen. De korte, zachte stoomprogramma’s verminderen de kreuken in droge stoffen en verwijderen ook veilig alle onaangename geurtjes. Wist je dat je ook je wasprogramma kan afronden met een zacht stoomprogramma? Het doel: je kleding nauwelijks hoeven te strijken.

Extra kracht aan je koude en snelle wasbeurten

Extra kracht aan je koude en snelle wasbeurten

Wat maakt deze AEG-wasmachine met UniversalDose zo speciaal? Dit toestel is voorzien van een unieke lade die speciaal voor PODS®-capsules gemaakt is en het gebruikt speciale waterstralen om de PODS® in de lade te verzachten en makkelijker te laten opengaan. Hierdoor worden ze 60 % sneller geactiveerd dan in de trommel. Resultaat: extra vermogen om vlekken tijdens koude en snelle wasbeurten van 1 uur te verwijderen. Dit werd vergeleken tijdens een interne test bij AEG met een katoenprogramma van 1 uur op 30 °C met PODS® in de trommel.

Tijd besparen met het MyMix 69 min-programma

Tijd besparen met het MyMix 69 min-programma

Op deze wasmachine van AEG vind je ook het MyMix 69min-programma terug. Het houdt het energieverbruik, de zorg en de wastijd tijdens je dagelijkse wasbeurten (ladingen tot 5 kg) in evenwicht. Dit speciale programma wast je kleren op 30 graden en in amper 69 minuten krijg jij optimale wasprestaties en perfect gereinigde kledingstukken als resultaat.

Verzorg je kledij en bespaar water en energie

Verzorg je kledij en bespaar water en energie

De ProSense®-technologie van deze AEG-wasmachine weegt automatisch elke lading en past zo het programma automatisch aan. Hoe is dit mogelijk? Sensoren passen de wastijd zorgvuldig aan zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd. Je kleding voelt weer zo fris en nieuw aan na elke wasbeurt en bovendien bespaar je energie en water.

Wil je graag pronken met je nieuwe AEG-wasmachine met UniversalDose in je berging? Kom dit toestel bewonderen met je eigen ogen in één van onze winkels!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters