Ontdek het nieuwe gamma AEG-wasmachines en -droogkasten

Op zoek naar een wasmachine of droogkast die je wasgoed optimaal behandeld? AEG heeft enkele nieuwe modellen voor jou in petto. We sommen hun belangrijkste troeven voor je op.

De nieuwe wasmachines van AEG

De nieuwe wasmachines van AEG

Met de 8000 serie PowerCare-wasmachine van AEG is je wasgoed altijd perfect schoon. Haar unieke techniek versterkt de kracht van het wasmiddel, zelfs op 30°C. Zo wordt het wasmiddel snel vooraf gemengd om het daarna gelijkmatig over je kleren te sproeien. De 7000 serie ProSteam-wasmachines zijn ideaal om kleren op te frissen, zonder een volledige wasbeurt te starten. Hun stoomprogramma gebruikt slechts 2 liter water per cyclus.

Snelle wasprogrammaís

Met het programma PowerClean 59 min zorgt de AEG 8000 serie-wasmachine voor een bewezen volledige vlekverwijdering in minder dan een uur op 30°C. Het wasmiddel bereikt elke vezel voor een korte cyclus die even doeltreffend is als een lange cyclus. Bye Bye vlekken!

De 7000 serie wasmachines zijn uitgerust met het programma MixLoad 69 min. Dit programma past het energieverbruik aan volgens het gewicht van de lading. Optimale prestaties verzekerd op 30°C.

Stoomprogramma om je kledij op te frissen

Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was. En dat allemaal in amper 25 minuten. Wil je nog extra frisheid? Voeg gewoon de aromatische stoomgeur van AEG toe.

Bespaar water, energie en tijd

Om tijd, energie en water te besparen, past PreciseWash automatisch het energieverbruik en de instellingen aan volgens het gewicht van de lading. Zo bekom je voor het wassen van kleine hoeveelheden tot 40% minder energie-, tijd- en waterverbuik.

Zacht voor je kledij

De Care-trommel van deze AEG-wasmachines laat kledingstukken soepel glijden dankzij het verhoogde kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde trommelrib. Een fijn laagje water bedekt alle gaten tijdens het wassen. Een zachte wasbeurt verzekerd!

Perfecte hygiŽne

Het hygiëneprogramma is een hoogwaardige wascyclus die meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen uit kleding verwijdert. Door op temperaturen hoger dan 60°C te wassen, verminder je de kans op allergenen.

De nieuwe droogkasten van AEG

De nieuwe droogkasten van AEG

De 8000 serie en 7000 serie van AEG gebruiken warmtepomptechnologie. De 7000 serie droogt je kleding gelijkmatig op lage temperaturen, zonder langere droogtijd. De 8000 serie is een AbsoluteCare®-droogkast. Ze beheerst nauwkeurig de beweging en temperatuur van de droogtrommel. Het resultaat? Wol krimpt niet en zijde verliest haar vorm niet. AbsoluteCare® herstelt waterdichtheid van outdoorkleding en is Woolmark Blue-gecertificeerd.

Je wasgoed sorteren? Niet nodig!

De MixDry-technologie van de AEG-droogkasten droogt makkelijk, grondig en gelijkmatig synthetische en katoenen kledingstukken zonder overmatig of te weinig drogen. Je hoeft je kledij niet meer op voorhand te sorteren. De warmtepomptechnologie garandeert dat je wasgoed de exacte hoeveelheid warmte krijgt, waardoor het energieverbruik laag blijft.

Gelijkmatig drogen op een lagere temperatuur

Dankzij SensiDry® wordt je kledij gedroogd gelijkmatig droog op lage temperaturen, zonder meer tijd te gebruiken. Deze technologie gebruikt nauwkeurige sensoren zodat je kledij enkel in contact komt met de noodzakelijke hoeveelheid warmte. Het voordeel? Je kledij gaat langer mee.

Bespaar tijd en energie

Je kledij ziet er langer op zijn best uit én voelt ook langer zo aan. De geavanceerde vochtigheidssensoren van de PreciseDry-technologie passen de tijd en het energieverbruik proportioneel aan op basis van de lading. Ze geven de juiste zorg aan elke lading, zodat je kleding er langer op zijn best uit ziet én aanvoelt.

4,8
€ 799,00

4,7
€ 899,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters