Nieuwe AEG TotalFlex-kookplaat:
Plaats je potten en pannen waar je wil en kook flexibeler

Hou je van koken of is het voor jou eerder een euh... dagelijkse must? Met de nieuwe AEG TotalFlex IKE86683FB-kookplaat bereid je je gerechten tot in de perfectie. En je geniet van een maximale flexibiliteit, want je kan potten en pannen van verschillende vormen en formaten gebruiken. Benieuwd naar alle troeven van deze inductiekookplaat? We vertellen je alles!

Flexibel koken, dat kan!

Flexibel koken, dat kan!

De grootste troef van de AEG TotalFlex-kookplaat is haar flexibiliteit. De inductiekookplaat is 80 cm breed en je kan de volledige ruimte benutten voor je kookkunsten. Gebruik potten en pannen van verschillende vormen en formaten en beweeg ze vrij over het responsieve glazen oppervlak.

Wil je twee kookzones combineren om er één grote zone van te maken? Geen probleem voor deze AEG-inductiekookplaat. Een pan van 10 cm nodig of één van 35 cm? Gebruik de pan die je wil!

Kookzones lichten automatisch op

Kookzones lichten automatisch op

Wanneer je een pan op de TotalFlex-kookplaat zet, licht de schuifregelaar van die kookzone automatisch op voor een optimale zichtbaarheid tijdens het koken.

Intuïtieve sensoren detecteren welke zone je wilt gebruiken. Je hoeft dus enkel de gewenste temperatuur in te stellen door met je vinger over de interface te vegen.

Altijd je handen vrij

Altijd je handen vrij

Een kookplaat die met je dampkap communiceert? Ja, dat bestaat! De TotalFlex-inductiekookplaat is voorzien van de Hob2Hood-technologie van AEG. Wanneer je de kookplaat start, treden de dampkap en de verlichting in werking.

Je kan zelfs de kookplaat gebruiken om de dampkap te regelen. Zo heb jij je handen vrij om te koken. Handig!

Extra boost om sneller te koken

Extra boost om sneller te koken

Met de TotalFlex IKE86683FB-kookplaat hoef je nooit meer te wachten tot het water kookt. De PowerBoost-knop geeft een instant hittestoot die water kookt in minder dan 90 seconden. Dat is zelfs sneller dan een waterkoker.

Deze functie is ideaal om bijvoorbeeld aardappelen te koken en ook voor andere snelle kooktaken, zoals het dichtschroeien van vlees.

Een timer per kookzone

Zodra een kookzone van de AEG TotalFlex-inductiekookplaat in gebruik is, is de timer snel en gemakkelijk toegankelijk via het touchscreen-display.

Schakelen door menu's of andere zones? Dat hoeft niet meer. En omdat elk gerecht individueel nauwkeurig kan worden getimed, heb je de absolute controle over het kookproces.

Zin om de nieuwe AEG TotalFlex-kookplaat van dichtbij te bekijken? Kom ze ontdekken in één van onze winkels!

 
€ 1.999,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters