Zwarte Apple MacBook Pro op een grijze achtergrond en het logo van Apple

De gloednieuwe Apple MacBook Pro en iMac uitgelicht

Apple heeft z’n nieuwste devices onthuld: een MacBook Pro 14-inch en een MacBook Pro 16 inch en de nieuwe iMac . Al deze modellen zijn uitgerust met een superkrachtige M3-chip. Benieuwd naar alle troeven?

Apple MacBook Pro M3

Zwarte MacBook Pro M3 met het Apple-logo op een grijze achtergrond

De nieuwe MacBook Pro is uitgerust met de superkracht van de M3, M3 Pro of M3 Max chip. Dit zijn de meest geavanceerde chips ooit gemaakt voor een pc. Hij biedt een prachtig display en een batterijduur tot 22 uur en zal ook beschikbaar in spacezwart. De nieuwe Apple MacBook is nu in pre-order en verkrijgbaar vanaf 7 november.
 

Logo van de M3, M3 Pro en M3 Max chip

Razendsnelle M3-chips

Met de M3, M3 Pro en M3 Max gaat deze MacBook Pro nog een stapje verder qua kracht en snelheid. Deze chips zijn gebaseerd op 3-nanometertechnologie en bevatten een gloednieuwe GPU-architectuur.

Het zijn de meest gevanceerde chips ooit gemaakt voor een pc. Het resultaat? De MacBook Pro biedt nog meer professionele prestaties en oneindige mogelijkheden.

Een man in een cafť die op de MacBook Pro werkt

Geweldige graphics

Geef je meest veeleisende pro-apps en games een enorme boost met de MacBook Pro. Je games zien er supergedetailleerd uit dankzij mesh shading met hardware-versnelling.

Deze Macbook Pro maakt voor het eerst gebruik van ray tracing met hardware-acceleratie. Perfect voor apps en games, want apps renderen 2,5x zo snel en games tonen realistischere schaduwen en reflecties. 

MacBook Pro met zoom op het scherm op een pikzwarte achtergrond

Prachtig Retina-display

De MacBook Pro heeft een Liquid Retina XDR display toont verfijnde highlights, enorm veel details in schaduwen en heldere, realistische kleuren.

Hij is ook ideaal voor videogesprekken, want je geniet van levensechte beelden en een uitstekende audiokwaliteit. Hij is uitgerust met 3 microfoons van studiokwaliteit, 6 speakers en Dolby Atmos-technologie voor een ruimtelijke 3D-sound

De Touch ID zone wordt getoond op het klavier van de MacBook Pro

Optimale beveiliging

Ontgrendel je MacBook altijd op een veilige manier en log met een gerust hart in bij apps en websites, want het Magic Keyboard is uitgerust met Touch ID.

Je gebruikt dus gewoon je vinger om je aan te melden. De gegevens van je vingerafdruk worden omgezet in een wiskundige weergave die versleuteld wordt. Zo hoef je ook geen wachtwoorden te onthouden

De beschikbare poorten worden getoond aan de zijkanten van de MacBook Pro

Scala aan poorten

Met z’n talrijke poorten verbind je professionele accessoires, sluit je HD-displays aan, of breng je meteen bestanden van een SDXC-kaart over naar je MacBook. B

ovendien is hij ook uitgerust met een HDMI-poort, wifi 6 en Bluetooth 5.3. En sommige modellen beschikken ook over de razendsnelle Thunderbolt-poort.

Apple iMac

De Apple iMac 2023 in de 7 beschikbare kleuren op een grijze achtergrond

Apple heeft ook een nieuwe iMac voorgesteld, een all-in-one computer met een superkrachtige M3-chip. De andere troeven? Een schitterend 24-inch display, een eigenzinnig design en de beste camera, microfoons en speakers. Met deze iMac je hebt alles in huis voor je werk en vrije tijd. Hij is nu in pre-order en verkrijgbaar vanaf 7 november.

M3-chip en macOS

De nieuwe iMac is uitgerust met een M3-chip en de nieuwste versie van macOS voor een uitzonderlijke efficiëntie en veiligheid en prestaties van een hoog niveau.

Gamen, multitasken of foto’s bewerken ging nog nooit zo makkelijk. En bij het vlotjes uitvoeren van al deze zware taken blijft hij steeds koel.

Strak en slank ontwerp

Deze Apple iMac is met een dikte van slechts 11,5 mm ultradun. Z’n slanke design is te danken aan de eigen M3-chip van Apple. Doordat M3 zowel de processor, graphics en het geheugen bevat, is er heel weinig ruimte nodig om een complete pc te creëren.

Extra troef: hij is verkrijgbaar in 7 levendige kleuren.

Retina-display van 24 inch

Films en games komen perfect tot hun recht op het grote Retina-display van deze iMac. Kijk naar superscherpe en gedetailleerde beelden dankzij de 4,5K resolutie en de helderheid van 500 nits.

In vergelijking met een andere iMac heeft de nieuwe iMac een resolutie die 5x zo hoog is en een scherm dat bijna 70% helderder is. En de kleuren? Meer dan 1 miljard!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters