ASUS VivoBook 15 K513
De laptop die voor je klaarstaat

Als je een laptop zoekt die je productiviteit verhoogt en je ook kan vermaken, dan kan je rekenen op de ASUS VivoBook 15. Met een gewicht van slechts 1,7 kg past deze draagbare pc makkelijk in je tas, zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. Met zijn ultradun profiel en zijn Enter-toets met kleurenblokken geeft de ASUS VivoBook 15 dynamische touch aan je dagelijks computergebruik.

Perfecte beeldkwaliteit met oled

Perfecte beeldkwaliteit met oled

Deze oled-laptop van ASUS geeft uitzonderlijk realistische beelden boordevol details weer, met een rijke en uitzonderlijke kleurweergave van bioscoopkwaliteit. Met andere woorden, de kleuren op het scherm zijn rijker en levendiger: perfect voor al je kleurrijke projecten, maar ook om alle andere soorten content tot leven te brengen. De ASUS VivoBook 15 K513 zorgt voor een uitgebreide en meeslepende kijkervaring door een groter scherm mogelijk te maken in een kleiner frame. Het Nano Edge full hd-scherm biedt ook brede kijkhoeken voor echt levendige beelden.

Productiever dan ooit

Productiever dan ooit

De combinatie van de 11e generatie Intel® Core™ i7-processor met maximaal 16 GB RAM-geheugen en de nieuwste NVIDIA GeForce GPU geeft je de nodige kracht om al je dagelijkse taken uit te voeren: surfen, content maken, gamen of series bingen. Met deze ASUS -laptop kan je dus elke taak uitvoeren! En zijn 512 GB SSD opslagcapaciteit en hoge uitvoeringssnelheden geven je productiviteit een mooie boost.

Snelle reactietijd

Snelle reactietijd

Met een reactiesnelheid van slechts 0,2 ms is het oled-scherm van deze ASUS VivoBook-laptop 50 keer sneller dan het lcd-scherm van een gemiddelde laptop. Zo krijg je snellere en vloeiendere actiescènes, een gameplay met lage latentie en subtiele details zoals het scrollen van wazige tekst.

Geen oververhitting dankzij IceBlades

Geen oververhitting dankzij IceBlades

Hitte is de grote vijand van topprestaties! Daarom heeft ASUS deze VivoBook ontworpen met een ultraefficiënt koelsysteem: de IceBlades-ventilator. Hij is ontworpen om de warmteoverdracht efficiënt te versnellen en oververhitting te voorkomen.

Benieuwd om deze ASUS VivoBook 15-laptop met je eigen ogen te bewonderen? Breng dan zeker een bezoekje aan één van onze Vanden Borre-winkels!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters