ASUS Zenbook 14 OLED: ongezien zen dankzij AI

De Zenbook 14 OLED is een prachtstuk als het op elegantie en efficiëntie aankomt. Deze laptop is ultradraagbaar én ziet er stijlvol uit. Zijn batterij gaat lang mee, dus kan je hem probleemloos overal meenemen. Zo geven zijn Intel® Core™ Ultra Series 1-processor en Intel Arc™ grafische kaart je productiviteit ook op verplaatsing een boost. Aan aansluitingen geen gebrek, want de laptop is voorzien van een volledige reeks poorten. Zet je schrap voor de intense visuele beleving met het ASUS Lumina OLED12-touchscreen en het hoogwaardige geluid uit de nieuwe superlineaire luidsprekers – en dat alles in een stijlvol én ecologisch design.

20240227_Asus_Bloc_1.jpg

Een nieuwe beleving met AI

Dankzij zijn geavanceerde artificiële intelligentie (AI) pak je met de Zenbook 14 OLED moeiteloos verschillende taken tegelijk aan. Zijn Intel Core Ultra-processor beschikt over een speciale AI-engine die de apps versnelt die erop draaien.

Met zijn supersnelle opslag tot 1 TB (SSD) en werkgeheugen van 32 GB (RAM) hoef je nooit meer te wachten op je laptop. Bovendien geniet je dankzij de wifi 6E van een snelle internetverbinding, zodat je overal efficiënt kan werken.

20240227_Asus_Bloc_2.jpg

Ongelooflijk beeld

Met zijn 2880 x 1800 pixels en zijn buitengewone beeldscherpte geeft het ASUS Lumina OLED-scherm elke scène levensecht weer. Het scherm blinkt uit met een intense helderheid tot 600 nits, wat genoeg is om zelfs bij helder omgevingslicht alles duidelijk te zien.

Het 16:10-formaat is perfect om op het internet te surfen, en omdat het scherm 87 % van het toesteloppervlak in beslag neemt, heeft de laptop een royaal kijkvlak. Bovendien past het beeld zich dankzij de adaptieve synchronisatie automatisch aan, zodat alles vloeiend wordt weergegeven en het beeld altijd aangenaam is voor de ogen.

20240227_Asus_Bloc_3.jpg

Proef van de vrijheid

Met de Zenbook 14 OLED ben je mobieler dan ooit, want hij combineert elegantie en een licht gewicht met een robuust metalen design. Dat design is slechts 14,9 mm dik en 1,2 kg zwaar, dus neem je hem moeiteloos mee. En de zorgvuldige afwerking voelt erg aangenaam aan. Deze laptop is ontworpen om elke uitdaging aan te kunnen, waar je ook bent!

Ervaar zelf hoe de Zenbook 14 OLED je werk kan verrijken. Dit lichte, krachtige en elegante staaltje toptechnologie is ideaal voor wie overal het beste van zichzelf wil geven. Met deze laptop werk én ontspan je je op een ongekende manier!
 

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters