Laat de buitenwereld binnen

Beleef je muziek op een andere manier met de nieuwe True Wireless Ultra Open Earbuds van Bose. Comfortabel, licht, mooi ... Deze oortjes hebben echt alles om je hart te veroveren. Koppel je smartphone via bluetooth met de Open Earbuds en geniet de hele dag van je favoriete muziek. Kies de kleur die het best bij je stijl past: zwart of wit.

Close-up van een vrouw die witte draadloze Open Earbuds in haar hand heeft.

Immersive Audio-technologie

Maak je hoofd leeg na een lange werkdag of ga helemaal op in je muziek tijdens een sportsessie dankzij de Immersive Audio-technologie. Het meeslepende geluid omhult je helemaal, zodat je je favoriete songs niet zomaar hoort, maar echt beleeft.

Een vrouw in het blauw die voor een trap staat en zwarte draadloze Open Earbuds draagt.

Open Audio-technologie

Blijf je liever in contact met je omgeving terwijl je toch een diep en rijk geluid ervaart? Dan is de Open Audio-technologie perfect voor jou: ga een rondje joggen, flirt zonder zorgen, leef je dag en luister de hele tijd naar je lievelingsmuziek. Dankzij de waterbestendige eigenschappen (IPX4) zijn je oortjes bovendien altijd beschermd tegen regen, stof en zelfs zweet.

Afbeelding van de zwarte draadloze Open Earbuds en hun oplaaddoosje.

Een batterij die de hele dag meegaat†

Dankzij de lange batterijduur van 7,5 uur of 48 uur in stand-by hoef je niet langer te vrezen voor een lange autorit of vliegreis zonder muziek. Het meegeleverde oplaaddoosje is bovendien goed voor 19,5 uur luistertijd. En dat is nog niet alles: het duurt slechts een uur om de Open Earbuds weer helemaal op te laden.

Close-up van iemand die zwarte draadloze Open Earbuds in de hand heeft.

Het summum van comfort

Gedaan met oortjes die niet goed zitten! De Open Earbuds zijn voorzien van flexibele oorhaken die voor iedereen passen. Ze zijn bovendien zo licht dat je al snel vergeet dat je ze draagt. En het praktische ontwerp heeft nog veel meer in petto: met de gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen schakel je moeiteloos tussen songs én tussen de stereomodus en de immersieve modus. De Bose Music-app maakt het plaatje compleet met nog meer functies.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters