Braun Series 9 Pro-scheerapparaten:<br> efficiŽnt en zacht bij elke beweging

Braun Series 9 Pro-scheerapparaten:
efficiŽnt en zacht bij elke beweging

Speciaal voor mannen met een gevoelige huid die efficiënte scheerresultaten wensen, heeft Braun z’n Series 9 Pro-scheerapparaten ontworpen. Als kers op de taart hebben deze modellen een knap ontwerp met vingerafdrukvrije coating. Alles over deze Braun-scheerapparaten lees je hier!

Perfect voor de gevoelige huid

Perfect voor de gevoelige huid

De nieuwe Series 9 Pro vormen de topreeks van Braun. De flexibele scheerkop van deze scheerapparaten beweegt in 10 verschillende richtingen. 10.000 trillingen per minuut creëren een kussentje voor het scheerapparaat zodat het over je huid glijdt.

De Braun Series 9 Pro-modellen zijn voorzien van een intelligente AutoSense-technologie die tijdens het scheren voortdurend de dichtheid van je baard leest en het vermogen er aan aanpast. Het resultaat? Een efficiënte scheerbeurt die je huid minimaal belast. En met een 32 bit-chip, werkt dit systeem zelfs uitstekend voor de meest dikke baard!

Geen enkel haartje ontsnapt

Geen enkel haartje ontsnapt

De gloednieuwe ProLift-trimmer is ontworpen om lange en dikke haartjes voorzichtig op te tillen en te scheren. Hij grijpt zelfs de moeilijkste haartjes - of je nu een baard van 1, 3 of 7 dagen hebt.

Dankzij de sonische technologie met 40.000 dwars-snijdende acties per minuut en de innovatieve vijf scheerelementen, die nauwkeurig samenwerken om elk haartje te grijpen, blijft geen enkel ongewenst haartje overeind. De pas ontworpen precisieschakelaar zet de scheerkop vast, zodat je maximale controle hebt over het scheren en een gladde scheerbeurt krijgt op lastige plekken, zoals de nek of onder de neus.

Nieuw - Oplaadbaar reisetui

Nieuw - Oplaadbaar reisetui

Braun brengt met de Series 9 Pro 9475cc ook het eerste scheerapparaat op de markt met een oplaadbare reisetui, de PowerCase. Deze verlengt de gebruiksduur van het scheerapparaat met wel 40%. Het voordeel: ook op vakantie geen gedoe met kabels, gewoon netjes opbergen en de etui laadt je apparaat op!

Modellen met een laadstation

Modellen met een laadstation

De Braun Series 9 Pro 9467cc en Series 9 Pro 9475cc bieden nog een troef: ze worden geleverd met een laadstation. De reinigingsvloeistof op basis van alcohol spoelt de stoppels weg, terwijl 99,9% van de bacteriën verwijderd worden. Het smeert de scheermesjes en geeft ze een frisse citroengeur. Na het reinigen wordt je scheerapparaat grondig gedroogd.

En dankzij de slimme programmatie wordt het juiste reinigingsprogramma automatisch geselecteerd. Zo is je toestel elke keer als nieuw en gaat het langer mee. Bovendien vertelt het laadstation je zelf wanneer je het moet gebruiken.

Krijg tot Ć60 cashback

Een scheerapparaat voor jezelf of als cadeau voor papa? Bij aankoop van een deelnemend toestel, betaalt Braun je tot 60 euro terug. Actie geldig tot en met 30 juni 2023.

Meer info? Klik hier!

Wil je de Braun Series 9 Pro-scheerapparaten van dichtbij te ontdekken? Afspraak in je favoriete !

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters