Uw cafetariaplan bij Fnac Vanden Borre Business

Een hippe smartphone, krachtige laptop of veelzijdige multimediatablet? Dat is een voordeel die uw werknemers bijblijft én fiscaal interessant is voor hen. Maak kennis met de mogelijkheden van een cafetariaplan bij Fnac Vanden Borre Business!

Wat is een cafetariaplan?

Een cafetariaplan is een manier om uw werknemers flexibel te verlonen. U geeft ze de mogelijkheid om een stuk van hun loonpakket zelf samen te stellen. Overbekende voorbeelden van extra’s binnen een cafetariaplan: een bedrijfswagen of mobiliteitsbudget, pensioenplan of bijkomende vakantiedagen.

Maar waarom zou u het bij die klassieke opties houden? Hoe meer keuze hoe beter. Verrijk dus in één klap uw keuzemenu met honderden mogelijkheden door in zee te gaan met Fnac Vanden Borre Business.

Cafetariaplan: mogelijkheden bij Fnac Vanden Borre Business

Uw werknemers kennen Vanden Borre al als dé elektro- en multimediaspecialist. Ze vinden dan ook snel de weg naar het gepersonaliseerde onlinebestelplatform dat we samen met uw sociaal secretariaat opzetten voor uw cafetariaplan. Welke producten ze daar vinden? Dat bepaalt u. Ons team van specialisten geeft u daarbij graag advies.

Daarna beheert u gemakkelijk zelf het platform. En met de overzichtelijke rapporten berekent u vlot de voordelen van alle aard en andere kosten. Ondertussen genieten uw collega’s van de service die Vanden Borre kenmerkt:
  • breed productengamma en grote beschikbaarheid
  • gratis leveringen in heel België
  • 2 jaar garantie en uitstekende dienst-na-verkoop via ons brede winkelnetwerk

Cafetariaplan: win-win

Cafetariaplannen leveren voordelen voor u en uw werknemers.
  • Uw werknemers krijgen meer keuze én meer waar voor hetzelfde geld. Want de extra’s binnen een cafetariaplan worden gunstig belast.
  • U krijgt extra wapens voor de war for talent. Met uw cafetariaplan trekt u nieuw talent aan en vergroot u het engagement van bestaande werknemers.

Hebt u een vraag of wilt u samen met ons uw cafetariaplan uittekenen?

Contacteer ons
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters