Alle kanten uit met je scherm


Klap je een ZenBook Flip open? Dan kan je het scherm 360° draaien. Zo werk je op je toestel in de laptop-stand, bekijk je films in de tent-modus, kies je tijdens vergaderingen voor de presentatie-weergave en ontspan je ’s avonds met de tablet-modus.

Daarbij hoort uiteraard een touchscreen, zodat je laptop écht een tablet wordt. En je krijgt er nog Asus Pen-ondersteuning bovenop. Het scherm zelf heeft dunne randen met een scherm-behuizingratio van 80%. Zo blijven de toestellen heel compact.

Laatste weetje over het scherm: Asus ontwikkelde zijn eigen ErgoLift-scharnier. Dat is een compact scharnier waarmee je het scherm 360° draait terwijl de slanke lijnen van het design intact blijven.


Asus ZenBook Flip 14: kracht en elegantie


Jij beslist hoeveel kracht je in de Flip 14 stopt. Het is te zeggen: je haalt minimum een configuratie met een Intel® Core™ i5-processor, 8 GB RAM-geheugen en 256 GB SSD-geheugen in huis. Meer dan voldoende voor gemiddeld kantoor- en multimediagebruik.

Wil je ook beelden bewerken of gamen? Dan lonkt de topuitvoering: Intel® Core™ i7-processor (8th gen), 16 GB RAM-geheugen en 512 GB SSD-geheugen. Zo is je Asus ZenBook een onvoorstelbaar werkpaard met de looks van een prijsbeest. Want de laptop blijft 13,9 mm dun en 1,4 kg licht.


Asus ZenBook Flip S: ultradun en licht


Waar de ZenBook Flip 14 één van de beste leerlingen van de klas is, is de Flip S de uitslover die toch nog dat tikje beter doet. Hij is net zo krachtig als de Flip 14, maar voegt daar onder andere een 4K uhd-scherm aan toe (in plaats van full hd). Daarbovenop is hij nóg dunner en nog lichter: 10,9 mm dun en 1,1 kg licht.

Tot slot vermelden we nog één groot voordeel. Of een klein. Het is maar hoe je het bekijkt. Want aanmelden doe je via een vingerafdruksensor van amper 16 mm lang en 3,6 mm hoog. Zelfs een gedeeltelijke vingerafdruk kan deze minisensor supersnel herkennen. Bye bye, ellendige wachtwoord met letters, cijfers en speciale tekens!

Op zoek naar een multifunctionele laptop met 360° touchscreen? Ontdek de Asus ZenBook Flip-modellen in de winkel of op vandenborre.be.

product

Asus ZenBook Flip 14

  • Krachtige prestaties
  • 360° touchscreen
  • Compact en strak ontworpen
Koop nu
product

Asus ZenBook Flip S

  • Ultradun en licht
  • 360° touchscreen
  • Compact en strak ontworpen
Koop nu

Nuttige links