Bosch Unlimited 8-steelstofzuiger <br>Even krachtig als een stofzuiger met snoer

Bosch Unlimited 8-steelstofzuiger
Even krachtig als een stofzuiger met snoer

De Unlimited 8-steelstofzuiger van Bosch is even krachtig als een stofzuiger met snoer. En hij heeft ongelimiteerde werktijd! Hoe? Dankzij zijn PowerPlus accu met verbeterde capaciteit, krachtige TurboSpin-motor, gemotoriseerde zuigmond en intelligente Auto-modus biedt deze nieuwe Bosch Unlimited 8 altijd genoeg kracht, waar en wanneer jij het nodig hebt.

Snellere en efficiëntere poetsbeurt

Snellere en efficiëntere poetsbeurt

Met de nieuw ontwikkelde TurboSpin-motor ervaar je krachtige en indrukwekkende schoonmaakprestaties. In vergelijking met de eerdere Unlimited Serie is deze draadloze stofzuiger 50 % sneller en 32 % lichter. En hij draait tot 82.000 toeren per minuut. De Duitse motor is gebaseerd op meer dan 80 jaar ervaring. Bovendien wordt hij geleverd met 10 jaar motorgarantie.

Oneindige batterijduur

Oneindige batterijduur

Heb jij thuis grote ruimtes om schoon te maken? Dan is deze Bosch-steelstofzuiger de geschikte poetsbuddy! Hij biedt jou een oneindige werktijd. Hoe is dit mogelijk? Deze stofzuiger wordt geleverd met 2 uitwisselbare batterijen en daarbovenop krijg je er ook nog een snellader bij.

Geen stofje ontsnapt

Geen stofje ontsnapt

In alle gemak elk oppervlak schoonmaken? Dat kan! Ervaar de verbeterde reinigingsprestaties van de AllFloor HighPower Brush die verschillende vloeroppervlakken zoals tapijt, harde vloeren en plavuizen makkelijk reinigt. Wist je zelfs dat de borstel in Turbostand 99,9 % van het vuil en stof opneemt? Dankzij de krachtige ingebouwde ledverlichting zie je elk vuiltje liggen, zelfs in donkere plekken.

Met handige Automodus

Met handige Automodus

De intelligente Automodus past automatisch de zuigkracht en luchtstroom aan het type vloeroppervlak aan: tapijt of harde vloeren. Zo ben jij altijd zeker van een optimale autonomie en de beste prestaties.

Accessoires voor elke klus

Accessoires voor elke klus

De Bosch Unlimited 8 wordt geleverd met allerlei handige accessoires die je helpen alle type oppervlakken zoals tafels, meubels en zelfs het binnenste van je wagen schoon te maken. En dankzij de wandhouder kan je de stofzuiger en zijn accessoires eenvoudig opbergen. Opgeruimd staat netjes!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters