Bosch VarioStyle-koelkasten

Geef kleur aan je keuken

Wil je een keuken die perfect bij je stijl en je humeur past? Met de Bosch VarioStyle-koelkasten is het kinderspel. Het zijn de allereerste koelkasten met een wisselbaar deurpaneel. Lees er alles over in ons dossier.

Bosch VarioStyle-koelkasten

Geef kleur aan je keuken

Wil je een keuken die perfect bij je stijl en je humeur past? Met de Bosch VarioStyle-koelkasten is het kinderspel. Het zijn de allereerste koelkasten met een wisselbaar deurpaneel. Lees er alles over in ons dossier.


Bosch VarioStyle: de kleur van je humeur


De ene dag geel, de andere blauw? Kies uit 13 beschikbare kleuren en druk je persoonlijkheid uit. Feestje gepland onder vrienden of een gezellig etentje met de familie? Laat je fantasie de vrije loop. Kies voor een felle of een seizoensgebonden kleur, naargelang je voorkeur en gasten. Verander gewoon het frontpaneel van je Bosch VarioStyle-koelkast!

Hoe ga je te werk? Heel eenvoudig, je hebt geen gereedschap nodig. De combinatie van verborgen haken en magneten laten je toe om de kleur van je koelkast makkelijk te veranderen. Hef de onderkant van het paneel op, maak het aan de bovenkant los en bevestig het nieuwe paneel. Top!


Bosch VarioStyle: VitaFresh-compartimenten


Het oog wil wat, maar ook de efficiëntie van je koelkast speelt een belangrijke rol bij je keuze. De VarioStyle-koelkasten van Bosch bieden je op dat vlak ook uitstekende resultaten. Denk maar aan de VitaFresh-compartimenten: je voedingswaren blijven langer vers dankzij optimale bewaringsomstandigheden. Je hebt de keuze uit 2 totaal verschillende lades.

 • De bovenste lade is een “droge zone” met een temperatuur rond 0°C. Ideaal voor vis en vlees. Bovendien kan je ze in twee aparte laden plaatsen zodat je vermenging van geuren voorkomt.
 • Groenten en fruit bewaar je in de onderste lade met regelbare vochtigheidsgraad. Zo blijven je voedingswaren veel langer vers.


NoFrost-technologie: nooit meer ontdooien


Een andere troef van deze Bosch VarioStyle koelkasten met diepvriezer? Je hoeft de diepvriezer nooit meer te ontdooien dankzij de NoFrost-technologie. Het luchtcirculatiesysteem voert vocht uit de vriesruimte af naar een verdamper om ijsvorming te voorkomen. Je bespaart tijd, energie en moeite.


Extra voordelen van je VarioStyle-koelkast


 • AirFresh-filter: nare geurtjes in je koelkast behoren tot het verleden. De AirFresh-filter neutraliseert actief geurtjes en filtert bacteriën uit de lucht. Je hoeft de filter nooit te vervangen.
 • FreshSense-sensoren: al je voedingswaren blijven vers en smaakvol. De sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. De temperatuur in je VarioStyle-koelkast blijft altijd constant.
 • MultiAirFlow-systeem: een ventilator verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus om temperatuurschommelingen te beperken. Resultaat? Je voedingsmiddelen behouden hun smaak veel langer.
 • Functie Super-koelen: schakel deze functie in om net gekochte producten sneller te koelen. De functie Super-koelen voorkomt ook de opwarming van producten die al in de koelkast staan. De functie schakelt zichzelf na 6 uur automatisch uit om energieverspilling te vermijden.
 • Ledverlichting: geniet van een uitstekende verlichting dankzij de ledlampen van de koelkast. Bovendien verbruiken ledlampen minder stroom.

Terugbetaling Bosch

Koop nu je Bosch VarioStyle-koelkast met diepvriezer en ontvang een terugbetaling tot € 150. De actie is geldig tot en met 31.05.2018. Alle info vind je hier. Geniet er nu van!

Win je VarioStyle-koelkast

Zin om een Bosch VarioStyle-koelkast in je keuken te plaatsen? Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans om er eentje te winnen!


Alle info in verband met deze wedstrijd vind je hier.

Kom de Bosch VarioStyle koelkasten met diepvriezer ontdekken in je Vanden Borre-winkel of surf naar vandenborre.be.

product

Jouw Bosch KGN36IJ3A VarioStyle

 • Wisselbaar deurpaneel
 • VitaFresh-compartimenten
 • A++-energielabel en 324 liter
Koop nu
product

Jouw Bosch KGN39IJ3A VarioStyle

 • Wisselbaar deurpaneel
 • VitaFresh-compartimenten
 • A++-energielabel en 366 liter
Koop nu
product

Jouw Bosch KGN39IJ4A VarioStyle

 • Wisselbaar deurpaneel
 • VitaFresh-compartimenten
 • A+++-energielabel en 366 liter
Koop nu

Nuttige links

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters