Bose Portable Home Speaker: omgeven door verbluffend geluid

Net als de SoundLink Revolve en Revolve+ speakers is de Bose Portable Home Speaker ontworpen om in alle richtingen helder geluid uit te zenden met meer impact, een diepere bas en meer kracht. Het is een draadloze homespeaker, een draagbare Bluetooth®-speaker en een speaker met spraakbediening ineen. We laten je niet langer in spanning… Lees hieronder alles over de meest veelzijdige smartspeaker van Bose!

Muziek waar je maar wil

Plaats de speaker in het midden van de kamer, zodat iedereen van hetzelfde geluid geniet. Of plaats hem in de hoek van de kamer voor geluid dat overal om je heen lijkt te zijn. Kortom, je kan de Bose Portable Home Speaker binnenshuis gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte plaatsen en ook buitenshuis neem je hem overal mee naartoe.

Bediening met je stem

Overal waar wifi is, kan je deze slimme smartspeaker ook bedienen met je stem en rechtstreeks muziek streamen vanuit de cloud. Vraag de ingebouwde Google Assistent om je favoriete liedjes, internetradiozenders, podcasts en audioboeken te streamen. Of luister bijvoorbeeld naar het weerbericht, verstuur berichtjes, stel wekkers in, voeg activiteiten of taken toe aan je to-do-lijst en bedien al je smart home-toestellen. Goed nieuws: ook Apple-gebruikers kunnen via AirPlay 2 de audio op hun apparaten afspelen.

Bose Music-app

Download de gratis Bose Music-app om je speaker in te stellen en te browsen door je muziekbibliotheek. Schakel naadloos tussen zenders, afspeellijsten en muziekdiensten – en de software van je speaker is altijd up-to-date.

Wil je een uitstekende geluidservaring in heel je huis? Maak een groep aan met andere smartspeakers en smartsoundbars van Bose. Luister in elke ruimte naar andere muziek, of speel hetzelfde didje tegelijk af in alle ruimtes. Is er geen wifi? Don’t worry, bedien hem dan net als andere draagbare speakers en speel alles via bluetooth af met je smartphone of tablet. Als je speaker helemaal opladen is, gaat hij maar liefst 12 uur mee, waar je ook bent. En waar je ook naar luistert, je geniet altijd van verbluffend 360°-geluid van Bose.

Eenvoudig streamen

Luister via wifi naar populaire muziekdiensten zoals Deezer via je Bose-smartspeaker of -smartsoundbar. Of gebruik bluetooth® om te luisteren naar alles wat je op je smartphone of tablet hebt staan.

Beschrijving in het kort

  • Ruimtelijk 360°-geluid en diepe bas
  • Wifi, bluetooth® en Apple AirPlay 2
  • Bediening door aanraking, met je stem of de Bose Music-app
  • Robuust, waterbestendig ontwerp
  • Volle accu gaat tot 12 uur mee

Zin om deze Bose Portable Home Speaker te bewonderen in ťťn van onze winkels? Kom dan snel eens langs in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel en ontdek deze krachtige en draagbare speaker.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters