Bose Smart Soundbar 900: de meest meeslepende Bose-soundbar ooit, voor al je content

Je bent op zoek naar een high-end audiosysteem met kwaliteitsmaterialen, een elegant design en geweldige prestaties? Zoek niet verder! De Smart Soundbar 900 is de meest meeslepende Bose-soundbar ooit, voor al je content. Dolby Atmos, Amazon Alexa, Google Assistant, wifi, bluetooth, streaming: aan jou de keuze.

360į geluid

360į geluid

De Bose Smart Soundbar 900 ziet er niet alleen geweldig uit, de technologie binnenin mag er ook wezen! De soundbar telt negen speakers die nauwkeurig gepositioneerd zitten in de behuizing – inclusief twee nieuwe, naar boven gerichte dipooltransducers. Door samen te werken met de PhaseGuide-technologie van Bose wordt het multidirectionele geluid uitgestuurd. Je krijgt het gevoel dat er overal om je heen geluid is.

Bioscoopervaring in je zetel

Bioscoopervaring in je zetel

De Bose-soundbar ondersteunt Dolby Atmos en inhoud die gecodeerd is met Atmos-technologie. Dolby Atmos is een technologie waarmee artiesten en filmmakers elke stem, elk instrument en elk ander geluid een eigen plek kunnen geven. Zo ontstaat ongeëvenaard ruimtelijk geluid met realistische effecten van bovenaf. Ook meeslepend 7-kanaals geluid voortbrengen van inhoud die niet in Dolby Atmos is gecodeerd, is geen probleem voor de soundbar.

Spreek tegen je soundbar

Spreek tegen je soundbar

Dankzij de geïntegreerde spraakassistenten Amazon Alexa en Google Assistant kan je je soundbar om het nieuws, het weerbericht, je favoriete muziek of podcast vragen. De ruisverminderende microfoons van de Smart Soundbar 900 werken samen om vanuit elke richting je opdracht te horen. En via Alexa kan je zelfs bellen met en gebeld worden door Bose-smartproducten, Amazon Echo-producten en iedereen in je lijst met contactpersonen. Handsfree en zonder telefoon.

Weg met de afstandsbediening

Weg met de afstandsbediening

De exclusieve Bose Voice4Video-technologie voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan de spraakfunctionaliteit van Alexa. Je kan met je stem je soundbar bedienen, maar ook je tv en kabel- of satellietdecoder! Vergeet de afstandsbediening en haar knoppen. Geef een eenvoudige opdracht door aan Alexa en je kijkt naar je favoriete televisiezender.

Overal muziek

Overal muziek

Dankzij compatibiliteit met wifi, bluetooth, ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay 2 en Spotify Connect stream je draadloos je favoriete muziekdiensten. Als de dienst beschikbaar is op je mobiele apparaten, kan je die beluisteren via de Bose Smart Soundbar 900. Via wifi kan je de soundbar bovendien verbinden met elke andere Bose-smartspeaker. Ben jij klaar voor een concert in je hele huis?

Meer uit je soundbar halen? Voeg meer toe.

Meer uit je soundbar halen? Voeg meer toe.

De Bose Smart Soundbar 900 is op zichzelf al een pareltje, maar je kan je geluidservaring nog een niveau hoger tillen. Combineer hem met de Bose Bass Module 700 zodat je het basgeluid echt kan voelen. Of ga voor draadloze surroundspeakers voor ruimtelijker geluid. En met beide creëer je ten slotte een volledig homecinemasysteem.

 
Wil ook jij je woonkamer omtoveren tot een bioscoop? Twijfel niet langer en haal de Bose Smart Soundbar 900 in huis! Kom hem van dichtbij bekijken in je favoriete Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters